Λοιπόν συνάντησα την Αριανα του γραφείου. Την έδιωξα στα 20 λεπτα και την πλήρωσα κανονικά. Ειλικρινά δεν μου εχει ξανατυχει τέτοιο κομοδίνο. Απορώ με τους ένθερμους υποστηρικτές της οι οποιοι με παρέσυραν με τις κρητικές τους στο να την δοκιμασω.
Απ ο,τι μου είπε νυσταζε γιατί δεν ειχε κοιμηθεί καλα την προηγουμένη το βράδυ (κι εμένα τι με νοιάζει), επισης δυσανασχετούσε συνέχεια στην πίπα γιατι έκανε λεει ζέστη...(της ειχα βαλει air condition έκανε τόσο κρύο μου 'χαν παγώσει τα δάχτυλα-πως δεν μου πέσε με τον χιονιά..) και το κορυφαίο δεν με καβάλησε γιατί λέει είχα μεγάλη πούτσα και θα την τραυμάτιζα (μπας και νομίζει ότι δουλεύει σε κάνα studio και παίρνει 50?). Α επίσης μου είπε και το αμίμητο... θέλω κάνα δυο ώρες ακόμα μέχρι να ξυπνήσω καλά... (αμαααν-ε φύγε κι έλα τότε ξύπνια).
Στα της εμφάνισης είναι που έχω τρελαθεί, ρε μάγκες οκ έχει μια μικρή σχέση με τις φωτογραφίες (στο πρόσωπο) αλλα μεχρι εκει. Κοντή είναι, κωλαρά με την έννοιά την γνωστή δεν έχει... έχει κωλαράκι και μάλιστα αδιάφορο, το βυζί οκ καλοφτιαγμένο μια μετριότητα και ταπεινή μου άποψη δεν άξιζε να γίνει τέτοιος ντόρος. Και μιλάω καθαρά για την εμφάνιση και οχι για την διαθεση της καθότι συμβαίνουν αυτά να μην την πετύχεις σε καλη διάθεση ειναι γνωστο... μπορεί να μην σε γουστάρει κι αυτο μεσα,μπορει να βρωμας οκ...γι αυτό την έδιωξα το αποδέχομαι, αλλά αυτό με την εμφάνιση της δεν είναι κατι που θα αλλάξει αύριο.
Καλή τύχη στον επόμενο.