easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Λες να μαθουμε κατι που δε ξερουμε?
Εγω θα μαθω. Εσυ αν την εχεις παρει, οχι. Anwy, παντα μαθαινουμε κατι νεο..
Λες να μαθουμε κατι που δε ξερουμε?
φιλε ειναι γνωστο οτι είμσαι μαλακας. δε δινουμε σημασία ομως..αν εισαι μαλακας και δεν τα πιανεις δεν σου φταιει κανεις φιλε μου.
το ειμσαι για τι το εβαλες?οτι ειμαστε και οι δυο?φιλε ειναι γνωστο οτι είμσαι μαλακας. δε δινουμε σημασία ομως..
αν εισαι μαλακας και δεν τα πιανεις δεν σου φταιει κανεις φιλε μου.
Το θεμα ειναι να μας πει καποιος κατι για τη καινουργια
To εγραψα και πιο πισω.η κοπελα ειναι δυναμη!
Ε δεν εχεις κανει και καμια ιδιαιτερη αναλυση ;)
Ρε φιλαρακο δεν εχω ορεξη να γραφω σελλιδες,ειπαμε ειναι καλη και απ΄τη στιγμη που δε σε χαλαει ο σωματοτυπος κανε μια δοκιμη δε θα χασεις!
χθες βραδυ συναντηση με μανταλινα...γλυκο κοριτσι ευχαριστο, με ξανθο μαλλι πλεον,φιλοτιμη,πολυ καλη στο κρεβατι,δεχεται οτι εναλλαγες θες..το μονο μειονεκτημα που με χαλασε ηταν οτι στον δευτερο γυρο χτυπησε το τηλ να φυγει κ σηκωθηκε να φυγει...της λεω που πας??πρεπει να φυγω λεει..αμεσως κ με το δευτερο γυρο της κανω???μου λεει με πηρανε τηλ...
οποτε κι εκεινη πηρε 100 αντι 120 κ τ ακουσε κι ο μισελακος....
ίσως υπάρχει μια ψιλοπουστιά του μισέλ στις τιμές....
τα 100 είναι για μισή ώρα,μου το είπε η Σιμόνα
για 1 ώρα είναι 150 όπως πριν....
λογο ελλειψη χρηματων πηρα λυδια προχθες καλη περιπτωση χαμηλων τονων κοπελα αρκετα καληίσως υπάρχει μια ψιλοπουστιά του μισέλ στις τιμές....
τα 100 είναι για μισή ώρα,μου το είπε η Σιμόνα
για 1 ώρα είναι 150 όπως πριν....
Όχι, όχι. Είναι καρατσεκαρισμένο. 100 ευρώ η ώρα. Εκτός κι αν άλλαξε κάτι το τελευταίο 10ημερο που δεν έχω πάρει.
Πάντως, υποψιάζομαι ότι επειδή ακριβώς υπάρχει κάποιο μπέρδεμα, οι κοπέλες λένε ότι θέλουν. Στον παλιό πελάτη 100, σε ένα καινούριο την παλιά τιμή (150). Σε μένα την τελευταία φορά η Σιμόνα (ή η Σόνια ήταν, δεν θυμάμαι) μου είχε πει 120 την περίοδο που είχαν πέσει οι τιμές στο 100. Πρέπει στο τηλ με το Μισελάκο να το ξεκαθαρίζουμε αυτό από πριν. Νομίζω δε ότι ο Μισέλ δε έχει την ίδια τιμή για όλες. Για την Κρυστάλ πχ. η ταρίφα ήταν αν θυμάμαι καλά 20 ευρώ επιπλέον.