huckleberry
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Κάτω του μετρίου μου φαίνονται εμφανισιακά τουλάχιστον...
Κάτω του μετρίου μου φαίνονται εμφανισιακά τουλάχιστον...
Μιραμπελα εχει ερθει παλια με αλλο ονομα και αντικρουομενες κριτικες... Ειχα γραψει τοτε θυμαμαι, οτι ειναι το σκυλι που ψιλοντρεπεσαι να κυκλοφορησεις, αλλα τραβας μαλακια για παρτι της... Μεχρι που χουφτωσα τα βυζια της, ειχα της Μανταλινας Νο1 απο Μισελ... μετα, επεσε στο Νο2... Απολυτες καμπυλες και επιδερμιδα, σε αναγκαζουν να παραβλεψεις τα εμφανη σημαδια απο 2 εγχειρησεις, μια κοκκυγα και μια στο πλαι της κοιλιας... ΔΕΝ ειναι τσιγγανα, στο πεδιο της μαχης ψιλολουφαρει και σε ξενερωνει... Εμενα μου εβγαλε πολυ καυλα, λογω πιασιματων, οποτε της συγχωρω τα αρνητικα και θα την ξανασυναντησω με ευχαριστηση...Συγκρατημένο στις εκφράσεις σου σε βρίσκω!
Εγώ θα τις χαρακτήριζα σούργελα...
θανατος στις λεσβιες..Και απο την αλλη να εχω τη μανταλινα να ζηλευει αυτο το πραγμα επειδη με χαιδευε. Ναι ΝΑΙ ζηλευε τη σιμονα που χαιδευε εμενα, ηθελε να μην κανει τιποτα η αλλη.μονο να ασχολειται μαζι της οχι μαζι μου.
θανατος στις λεσβιες..
Τι τραβάμε κι εμείς οι αθλητές
Πάντως παίχτες το τρίο με δύο γυναίκες που είναι bi, προς το lesbian 60%, straight 40%, είναι ζόρικο άθλημα και θέλει εξοικείωση για να "παίζεις"!
Διαφορετικά κινδυνεύεις να πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά και να μένεις στην απ' έξω απλώς βλέποντας...
Μη σας πω πως όσο εξοικειωμένος και να είσαι, ο κίνδυνος αυτός υφίσταται πάντοτε την πρώτη φορά που θα προκύψει η συγκεκριμένη σύνθεση του τρίο.
Ακόμα χειρότερα να πάθεις και καμιά ζημιά και να δυσκολεύεσαι να "λειτουργήσεις"!!
Δύσκολο σπορ λέμε...
ο ηλιος καίει..θανατος στις λεσβιες..
φτυστα..ο ηλιος καίει..
μπερδευτηκα..φτυστα..
Πηρα σιμονα και μανταλινα
Πηρα επειδη καποιοι απο εδω ελεγαν διαφορα οτι ειναι καλη εμπειρια.
Αφου το ελεγα ο αμοιρος οτι ειναι σαυρα τι το θελα? Ενας σαυραρος +10κιλα απο το υψος της με κοιλια λες και γεννησε πριν καψουν τον καρναβαλο κατι χερια τουμπανο στο λιπος με ογκο Αρνι Σβαρτζ(μην το ακουσει και παει και χτυπησει κανα κανονικο αρνι), με βλεμμα ροφου με προχωρημενο καταρακτη. Μαυρισμενη ετοιμη να παει για υπνο. Οταν στηθηκε στα 4 και τεντωνοταν καποια σημεια του σωματος της φαινοταν πεντακαθαρα λευκο δερμα, πραγμα που σημαινει οτι κανει φουλ σολαριουμ και λογικα πρεπει και να τρωει μεσα στο μηχανημα. Αηδιαστικο να εισαι τοφαλακι και να μην μπορεις να μαυρισεις σωστα... Ουστ απο δω σαλαμουρα,σαπιοκωλα. εννοειται οτι ΔΕΝ τη γαμησα
Και απο την αλλη να εχω τη μανταλινα να ζηλευει αυτο το πραγμα επειδη με χαιδευε. Ναι ΝΑΙ ζηλευε τη σιμονα που χαιδευε εμενα, ηθελε να μην κανει τιποτα η αλλη.μονο να ασχολειται μαζι της οχι μαζι μου.
Ελα χριστε κι αποστολε... τι αλλο θα δουμε
ο ηλιος καίει..
και το φεγγάρι απορροφάει...
ποια ειναι αυτη απο πανω?τι βυζια θεε μου!!!φτυστα..
Αυτή τη Rebeca θα την φάω και μόνο για την καύλα που βγάζει. Σύντομα review. Αν κανείς συνάδλεφος δοκίμασε, από βυζιά λέει τίποτα?
Εγώ ξέρω πως τελειώνει ο Φεβρουάριος και η Αριάνα ακόμα να φανεί > > > > > > > >