Εντωμεταξυ με ξενερωνει η ιδεα του οτι μπορει να ειναι ανωμαλακι... ειναι κι αυτη η θλιψη που βγαζει το βλεμμα της.. ποιος ξερει τι θα εχει περασει το καηενο για να βγαζει τετοια ανωμαλια,γιατι το να εισαι ερωτευμενη με ενα πραμα σαν τη σαυροσιμονα, ε ειναι αηδιαστικο εκτος απο ανωμαλο
Πάμε πάλι!
1. Το να γουστάρει λεσβιακό μια (μικρή μάλιστα) κοπέλα δεν συνιστά ανωμαλία, ίσα ίσα που δείχνει "περίσευμα ερωτισμού" και αντίστοιχο ψάξιμο. Έχω ξαναπει πως η εμπειρία μου λέει πως οι γυναίκες που τους αρέσει το λεσβιακό, κατά τεκμήριο κάνουν και καλλίτερο σεξ με τους άνδρες (για τους λογους που προανέφερα). Σε κάθε περίπτωση δεν είναι σαν τους άνδες που τους αρέσει το κουκούνιασμα, παρ' ότι και αρκετοί τέτοιοι έχουν συχνά επιτυχίες και σε γυναίκες!
2. Τώρα με εμένα δεν "λειτούργησε", αλλά δεν της το καταλογίζω ως αρνητικό, πρώτον (και βασικώτερον) διότι είναι πολύ μικρή για μένα (αντίστοιχα και εγώ ήμουν λίγο κομπλαρισμένος γιατί έβλεπα ένα παιδί σαν μαθήτρια γυμνασίου, όπως ήταν και άβαφτη και για αυτό δεν θα την ξαναπροτιμούσα προσωπικά) και δεύτερον διότι είχε να ασχοληθεί με κάτι πιο ευχάριστο! Επί τέλους η φίλη μου είναι και δέκα κάτι χρόνια πιο μικρή από εμένα (και πάλι μπροστά στη Μανταλίνα, μεγάλη φαινόταν...) και αντικειμενικά πιο όμορφη από εμένα.
3. Για να κάτσει μια τέτοια φάση πολύ καλά, χρειάζεται και αντίστοιχη εξοικείωση, ειδικά όταν υπάρχουν τέτοιες διαφορές ηλικιών. Βέβαια με τη Μανταλίνα δεν θα το ξαναεπιχειρούσα γιατί και στις 10 φορές η φάση δεν θα καθόταν!
Όμως με την Αρριάνα που το είχαμε κάνει δύο φορές (πριν και μετά τη Μανταλίνα) τη δεύτερη φορά βγήκε πολύ πιο καλό.
4. Τί σας έχει κάνει η Σιμόνα ρε σεις και την ανεβοκατεβάζετε "Σαυροσιμόνα"; Εμένα μια χαρά κορίτσαρος μου είχα φανεί (σε άλλη φάση μιλάω, οι δυό μας). Λίγο κατατονική και "βαρύς" τύπος, αλλά κορίτσαρος. Από συμμετοχή δε ικανοποιητική. Τουλάχιστον μου έδωσε την δυνατότητα εμένα να "λειτουργήσω"...