gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
Αργά το βράδυ έλαβα email από τον Μιχάλη, η Lidia πάλι στα μέρη μας
Σαφως και απεχουν οι κριτικες. διαφορετικοι ανθρωποι, γαμανε διαφορετικά, διαφορετικές ΜΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ πόρνες πο η διάθεσή τους εναλλάσεται κατα το δοκουν. Τι περίμενες? Να συμφωνούν όλοι? Πηγενετε, πληρώστε και αποκτήστε γνωμ. Υάρχουν εδω ανθρωποι με εκατονταδες θρεντ που δεν εχουν πάρει καμία και έχουν άποψη επι παντός επιστητου. ΕΛΕΟΣ!
Επανέρχομαι: Η Μανταλίνα τι συνολική βαθμολογία θα έπαιρνε κατά τη γνώμη σας;(για όσους έχουν δοκιμάσει μιλαω).
Θα έπαιρνε πάνω από τα 5/10 συνολικά;; Συμφωνείτε ότι στις φωτό φαίνεται πολύ καλύτερη από την πραγματικότητα ;(κατά τη γνώμη μου φαίνεται θεά σε σχέση με πραγματικότητα)
Και για ποιο λόγο πιστεύετε πως ένα μετριότατο πουτανάκι γίνεται αντικείμενο διθυραμβικών κριτικών;
Αυτά για την αντικειμενική, όσο γίνεται, ενημέρωση των συναγωνιστών.
πριν 2 μερες παιρνουμε με φιλο απο εφημεριδα με τηλ 694.....890 2 γκομενες
και σκανε η θεια μου η σταματα και κουμπαρα της η κουραδα περνουν τον μπουλο με τη μια
τελικα παιρνουμε απο μισελ λυντα και αριανα πολυ καλες περιπτωσεις οσο για λεφτα
απο 170 εκαστος και πηραμε και τις 2 η λυντα πολυ καλη ο δικος του αρεσε πολυ
η αριανα γενικα μειναμε ευχαριστημενοι
απο 170?????????
δεν καταλαβα,αυξησουλα αυξησουλα??
πολυ στο ντουκου την περασατε την πληροφορια συναδελφοι η' εγω εχω μεινει πισω!
για να να μενουμε στη γη φιλε μισελ,γιατι οι καιροι ειναι πονηροι και μεχρι τωρα καλα το πας.
πριν 2 μερες παιρνουμε με φιλο απο εφημεριδα με τηλ 694.....890 2 γκομενες
και σκανε η θεια μου η σταματα και κουμπαρα της η κουραδα περνουν τον μπουλο με τη μια
τελικα παιρνουμε απο μισελ λυντα και αριανα πολυ καλες περιπτωσεις οσο για λεφτα
απο 170 εκαστος και πηραμε και τις 2 η λυντα πολυ καλη ο δικος του αρεσε πολυ
η αριανα γενικα μειναμε ευχαριστημενοι
ρε φιλε μπορει στην Λυδια να μην αρεσες γιαυτο ηταν κ παγοκωλονα το εχεις σκεφτει αυτο??
ρε φιλε μπορει στην Λυδια να μην αρεσες γιαυτο ηταν κ παγοκωλονα το εχεις σκεφτει αυτο??
Αυτό είναι σωστό, αλλά:
1. Πουτάνα ζήτησε, δεν ζήτησε γκόμενα ή αρραβωνιάρα για να απαιτείται να ταιριάζουν!
Άμα ήταν να πρέπει να της αρέσει και να πέσει και λίγο αίσθημα, την έβγαζε και γκόμενα να μην πληρώνει (στο χέρι τουλάχιστον...)
2. Ο ίδιος είχε ΠΑΡΑ πολύ λιγώτερες πιθανότητες να ΜΗΝ αρέσει στην Αρριάνα π.χ.
Άρα το κοντό δικαίως είναι ψωνισμένο πως κρατάει το γραφείο μόνο του!
Διότι μου είχε πει (και το εννοούσε!) πως δεν την ενδιαφέρουν ούτε γκόμενοι, ούτε αγάπες ούτε τίποτα τέτοιο, αλλά μόνον η "καριέρα" της ως call girl, στην οποία σκοπεύει να μυήσει και την (πανέμορφη κατ' αυτήν) μικρή της αδελφή!
Επίσης μου είπε, και φαινόταν ειλικρινής, πως από ΚΑΘΕ συνεύρεσή της αντλεί ηδονή ανεξαρτήτως ηλικίας και εμφανίσεως του παρταινέρ της, αρκεί μόνο να έχει την διάθεση και την ικανότητα να της την προσφέρει!!!
Μερικοί άνθρωποι είναι γεννημένοι για μια δουλειά, άλλοι την κάνουν με το ζόρι...
ΥΓ Όσο έγραφα με ψιλοπρόλαβε ο ενδιαφερόμενος.
καλη η κοντη, αλλα πρεπει ο Μιχαλιος να φερει και τιποτα καινουριο...το κοντό "το έχει" και το κατέχει το άθλημα... αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω...
καλη η κοντη, αλλα πρεπει ο Μιχαλιος να φερει και τιποτα καινουριο...
Καλησπέρα!
Ως φρέσκος στο σπορ θα ήθελα ένα pm με το site/τηλ του Μισέλ...
Ευχαριστώ πολύ!