Έχω κατ' επανάληψιν δηλώσει και επιστήσει την προσοχή στους (νεώτερους ιδίως) συναθλητές πως τα κορίτσια της δουλειάς δεν είναι μηχανές αλλά άνθρωποι και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται όχι τόσο για να περνάνε καλά αυτές αλλά ΚΥΡΙΩΣ για να περνάμε καλά ΕΜΕΙΣ και να πιάνουν τα φράγκα μας τόπο.
Οπότε επαναλαμβάνω τα αυτονόητα που δυστυχώς (μετά από εκτενή συζήτηση που είχα σε long date, προ ημερών με παλιά καραβάνα του χώρου) φαίνεται πως ΔΕΝ είναι τόσο αυτονόητα.
Λοιπόν!
1. Στα κορίτσια πάμε πλυμένοι, καθαροί με τα αρώματά μας και καλοντυμένοι, όπως έχουμε την αξίωση να είναι και αυτές! Το γεγονός πως ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε δεν μας απαλλάσσει από αυτή την υποχρέωση.
2. Στα κορίτσια φαιρόμαστε με ευγένεια και τους δείχνουμε πως μας αρέσουν. Αν μας αρέσουν πολύ δεν το κρύβουμε για να μη φανούμε "λιγούρηδες" και να πουλήσουμε μούρη "έμπειρου γαμιά". Ίσα ίσα το να τονώσεις τη γυναικεία ματαιοδοξίας τους με φιλοφρονήσεις είναι ένα πρώτο καλό βήμα.
3. Προφανώς κανείς μας δεν είναι ο Μπράντ Πητ, εξ' άλλου αυτός δεν πάει στις πουτάνες και γαμάει τώρα μόνο την Τζόλι και πριν την Άνιστον (Μιζέρια!!). Όμως το να περιποιηθεί κανείς του εαυτό του και να φροντίζει να βελτιώνει την εμφάνισή του με γυμναστική π.χ. ή προσέχοντας στοιχειωδώς την διατροφή του, δεν βλάπτει!
4. Στο σεξ δεν ορμάμε σαν ζώα, αλλά ρωτάμε και καμιά φορά τις παρταινέρ μας αν αυτό που κάνουμε τους αρέσει ή αν θα ήθελαν κάτι άλλο; Παράλληλα κάθε δική μας επιθυμία την ζητάμε με ευγενικό τρόπο και όχι κάπως σαν "Έλα εδώ μωρή ψώλα να μου πάρεις ένε τσιμπούκι!"
Ακολουθήστε τα αυτά και το ποσοστό των επιτυχών σας συνευρέσεων με τις πουτάνες θα αυξηθή εντυπωσιακά!
Αν αντιθέτως σας φαίνονται πολύ φλώρικα και ξενέρωτα, φοβάμαι πως δεν θα γαμάτε στις συναντήσεις σας με τα κορίτσια αλλά απλά θα αυνανίζεστε στον κόλπο τους.
Αν παρά τα παραπάνω η πουτάνα εξακολουθεί να δυστροπεί και να το παίζει δύσκολη και απόμακρη, τότε (αλλά μονον τότε!) πάει να πει πως η δουλειά δεν της ταιριάζει και πρέπει να εκδιωχθεί από το χώρο.
Την δεσποινίδα Μανταλίνα δεν την έχω γνωρίσει ακόμη. Συντόμως όμως πρόκειται να την γνωρίσω σε μια "σύνθετη" συνεύρεση και ακολούθως θα παραθέσω κριτική για την εμφάνιση και την απόδοσή της...
Κάτι παραπάνω από ΣΩΣΤΟΣ!!!
Και πλυμένος ημουνα και ευγενικός και ΔΕΝ EIMAI ΑΣΧΗΜΟΣ!Και έχω γαμίσει και ευχαριστήθηκα και έχω γαμήσει και τα έκλαιγα.......αλλά όπως και να το δεί κανείς η Μανταλίνα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για το χώρο....και ξαναλέω.....εδώ μέσα μπαίνουμε για να πιάσουν τα λεφτά μας τόπο απο τα παθήματα των άλλων.....Αν πάρετε την Μανταλίνα θα κλαίτε τα λεφτάααααααααααααααααααα σας...ΑΠΛΑ!