Νέα

Γραφείο Μισέλ;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα iwcg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 520K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
15.212
Κριτικές
41
Like
25.605
Πόντοι
17.470
αξιζει τρελα το Ισαμπελακι!!
 

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Αν θελει καποιος και σε εμενα παιδια να ξοδεψω κατι ευρωπουλακια που μου περισσευουν.
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Παιδια δωστε και σε εμενα το τηλ η το σαιτ αν υπαρχει να δοκιμασω!!
 

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Μηνύματα
3.904
Κριτικές
95
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Παιδια δωστε και σε εμενα το τηλ η το σαιτ αν υπαρχει να δοκιμασω!!
εχεις π.μ. το site.....

Στο σαιτ δινει ενα ι-μέιλ του μισελ...
Βασικα δεν του εχω στειλει ακομα για να ζητησω το τηλεφωνο,θα το κανω αποψε και βλεπουμε.
δοκιμασε και εσυ
 

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
εχεις π.μ. το site.....

Στο σαιτ δινει ενα ι-μέιλ του μισελ...
Βασικα δεν του εχω στειλει ακομα για να ζητησω το τηλεφωνο,θα το κανω αποψε και βλεπουμε.
δοκιμασε και εσυ
Οκ φιλε ευχαριστω πολυ
 

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Μηνύματα
1.444
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
σημερινη συναντηση με μανταλινα.... πολυ πιο ομορφη απο τις φωτο (δεν το περιμενα) σωμα αρκετα καλο και βυζι αριστο οχι τελειο.. υπηρεσιες..πιπα αρκετα καλη οπως βλεπουμε σε τσοντες..εγω την ηθελα υστερα απο πανω..δυστηχως δεν τον εβαλε ολο διοτι πονεσε (οπως ειπε) με αριστα το 10 .. βαζω 8 λογω ομορφιας τιποτα αλλο ισως εαν ερθει ντουετο με τη σιμονα να ειναι πιο καβλιαρα θα δουμε....
 

kostaskall

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδια θα μπορουσε καποιος να μου στειλει το σαιτ σε p.m???
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.117
Like
5.778
Πόντοι
1.206
Έδώ και κάμποσο καιρό έχω μια σχέση με Ελληνίδα κυρία στα 40. Είναι η ιδανική για κάποιον στην ηλικία μου, στην οικογενειακή μου κατάστασταση (παντρεμένος-στα μαχαίρια με τη σύζυγο) και με δεδομένο το χόμπυ μου για τις πουτάνες. Η Σάντρα (το όνομα της κυρίας ή τουλάχιστον αυτό που μου έχει πει) δεν θέλει δεσμεύσεις, αγάπες, αποκλειστικότητες κλπ. Αντιθέτως θέλει πολύ σεξ, με διαφορετικούς άντρες και με γυναίκες και με ότι συνδυασμούς γίνεται να προκύψουν (2Γ-1Α, 1Γ-2Α, 2Γ-2Α κλπ). Τελευταία βέβαια βρισκόμαστε αρκετά συχνά (αυτό μάλλον δεν είναι καλό) και επί πλέον δεν μας είχε προκύψει και κανένα συγκλονιστικό συνολάκι. Συνήθως περνάει από το γραφείο μου μεσημέρι ή βράδυ, "τα λέμε" και φεύγει.
Οπότε είπα να της προσφέρω κάτι περισσότερο από το σεξ της ώρας. Έκλεισα μια σουίτα σε πεντάστερο στην Πλάκα (κατά την γνώμη μου το καλλίτερο της Αθήνας) γωνιακή με θέα την Ακρόπολη και βρεθήκαμε το απόγευμα της Τρίτης. Κάναμε ένα "light" πρώτο γύρο, κατεβήκαμε λίγο στην κλειστή πισίνα, ετοιμαστήκαμε και φάγαμε ελαφριά στο εστιατόριο που έχει ακόμα καλλίτερη θέα και στις 12 περιμέναμε την κοπέλα που είχαμε επιλέξει για τρίο. Είχαμε ξανακάνει τρίο με βίζιτα η οποία έλεγε πως είχε εμπειρία και βγήκε η απόλυτη πατάτα, οπότε είμαστε πολύ επιφυλακτικοί.
Μην μακρυγορώ καταλήξαμε στην Αρριάνα.
Η επιλογή έγινε για διάφορους λόγους. Αρχικά έχω δηλώσει πως δεν μου αρέσουν οι μικρές (19-20) και ούτε οι μικρόσωμες (προτιμώ τις γυναίκες που λέμε φρεγάδες). Όμως δεν θα ήμουν μόνος μου και η επιλογή έγινε κυρίως για την κυρία. Εξ άλλου [40+20:2]=30 οπότε ηλικιακά μέσα ήμουν!! Το πρόβλημα ήταν πως όσο και να τους αρέσει το λεσβιακό, ανάμεσα σε μία 40άρα και μία 30άρα εύκολα αναπτύσσονται αντιπαραθέσεις (ποια είναι αυτή, ποια είμαι εγώ!), οι γυναίκες είναι παράξενα όντα. Ήλπιζα πως ανάμεσα σε μια 40άρα και μια 20άρα τα πράγματα θα ήταν πιο απλά. Το ερώτημα τώρα ήταν αν της Αρριάνας θα της άρεσε η φάση. Είχα διαβάσει για τα άλλα δύο κορίτσια αλλά για την Αρριάνα δεν ήξερα. Όμως στο σάιτ που της έδειξα οι άλλες δεν άρεσαν στη Σάντρα οπότε ρώτησα το Μισέλ ευθέως αν η Αρριάνα είναι κατάλληλη ή θα κωλώσει. Μόνο που δεν έβαλε τα γέλια. Η Αρριάνα μου λέει, η καλλίτερή της είναι το λεσβιακό και το τρίο. Βέβαια αυτά τα είχα ξανακούσει κι από άλλους, αλλά γενικά το γραφείο είναι εν τάξει και ότι υπόσχεται το προσφέρει, οπότε κλείσαμε Αρριάνα. Την μικρή εγώ την είχα ξαναδεί πριν λίγους μήνες, αρχές καλοκαιριού. Δεν με είχε ενθουσιάσει, ο σωματότυπός της και η ηλικία της δεν δεν με τρελαίνουν και επί πλέον στο σεξ είναι πολύ "επιθετική" για τα γούστα μου. Πρέπει όμως να παραδεχτώ πως είναι από τις λίγες περιπτώσεις που είχα φάει μια καθαρή ήττα (έστω με 0-1) όταν τελειώνοντας στο 25λεπτο με είχε εξουθενώσει και δεν μπορούσα δεύτερη φορά, ενώ η ίδια όχι απλώς την πρότεινε αλλά την απαιτούσε!
Στις 12 παρά ήμουν κάτω και την περίμενα, το ξενοδοχείο παραήταν κυριλάτο για να την αφίσω να ανέβει μόνη με κίνδυνο να την ρωτήσουν στη ρεσεψιόν που πάει. Ήρθε, όπως πάντα τα κορίτσια του γραφείου, στην ώρα της. Θα ομολογήσω πως την προηγούμενη φορά μου είχε φανεί πιο όμορφη, πιο φρέσκια, πιο περιποιημένη. Το χειρότερο έχει αδυνατίσει πάρα πολύ, είναι και μικρόσωμη, να εξαφανιστεί κοντεύει! (Ποιοί πούστηδες της είχαν πει πως ήταν παχουλή το καλοκαίρι και την έβαλαν στο τριπάκι της ανορεξίας; Μια χαρά ήταν το κορίτσι τότε). Δεν με θυμώταν, μάλλον δεν την είχα εντυπωσιάσει!
Στο δωμάτιο οι συστάσεις : Η Σάντρα, η Αρριάνα! Χαρούμενες τις είδα και τις δύο. Ποτάκι και λίγο κουβέντα (και τσιγάρα οι ρουφιάνες, ευτυχώς η σουίτα είχε και σαλόνι) και μετά στο μπάνιο ένας - ένας. Πρώτη η μικρή, πολύ όμορφη είναι μου λέει η Σάντρα. Μετά μπήκε αυτή και μου λέει η μικρή. Τί όμορφη γυναίκα είναι αυτή, γυναίκα σου είναι; Όχι της λέω φιλενάδα μου, Πόσων χρονών είναι; 40 της λέω; Δεν φαίνεται ούτε 35 μου λέει, η μάνα μου που είναι 40 μοιάζει 10 χρόνια μεγαλύτερη, είσαι πολύ τυχερός που την έχεις!
Πάω κι εγώ στο μπάνιο τρίτος, τα κορίτσια μπαίνουν στο υπνοδωμάτιο. Μέχρι να βγω τις βρίσκω να φιλιούνται και να χαϊδεύονται με τόσο πάθος, σαν να ήταν ερρωμένες από χρόνια και να είχαν μήνες να βρεθούν!
Η επόμενη ώρα συνεχίστηκε κάπως έτσι με τα κορίτσια πρωταγωνίστριες και εμένα κομπάρσο να προσπαθώ να βρώ "χώρο" να μπω στη φάση και να μην με αφίνει η μικρή κυρίως! Λοιπόν άμα το γύρναγα σε βίντεο θα γινόταν ανάρπαστο! Όχι μόνο ζωντανά δεν έχω ξαναδεί κατι τέτοιο (και έχω δει αρκετές φορές) αλλά ούτε σε τσόντα. Ήταν σε μια συνεχή άγρια επαφή με την μικρή να επιτίθεται και τη μεγάλη να βογγάει γοερά (δίπλα έμεναν παιδάκια εν τω μεταξύ). Κάποια στιγμή που γυρνάνε σε 69 έπαψα πια να προσπαθώ κάν να πάρω μέρος και απλά χάζευα το μοναδικό θέαμα. Έμειναν έτσι κανένα 20λεπτο και πραγματικά αυτό που έβλεπα ήταν τόσο ερεθιστικό που δεν με πείραζε που δεν λάμβανα μέρος, είχα μείνει "μαλάκας"! Όπως μου είπε και μετά ή Σάντρα όλη αυτή την ώρα φιλούσαν η μία την άλλη έχοντας από δύο δάχτυλα μπρος και δύο πίσω, τα οποία μάλιστα η μικρή δούλευε με μανία όλη αυτή την ώρα, τελείωναν αλλεπάλληλες φορές και δεν άφιναν τίποτα να τρέξει έξω!       
Κάποια στιγμή η Σάντρα δεν άντεξε άλλο και πήγε για τσιγάρο οπότε το πορνίδιο γυρνάει και μου λέει "Τώρα θα με γαμήσεις εσύ και θέλω να με γαμήσεις άγρια για τελειώσω μια ακόμη φορά!" Είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου και δεν ξέρω πόσο κράτησε η επαφή μου με την μικρή, αυτό που θυμάμαι όμως ήταν πως όταν πήγαινα να χαλαρώσω το ρυθμό μου που για τα γούστα της Αρριάνας πρέπει να είναι 150 μπες βγες το λεπτό (!) μου έχωνε τα νύχια στα κωλομέρια και φώναζε "harder!", όταν τα κατάφερνα με "αντάμοιβε" με γρατσουνιές στην πλάτη! Κάποια στιγμή η Σάντρα ξαναμπήκε στην παρέα μας και μας φιλούσε και τους δύο μαζί ενώ εμβόλιζα τη μικρή. Τελείωσα μέσα της μπρούμυτα μόνο αφού μου είπε πως είχε ικανοποιηθεί ξανά.   

Μετά μας καβαντζώθηκε για κανένα 45λεπτο ακόμα (δεν την ζήτησαν από το γραφείο στο μεταξύ), κάπνισε κανένα πακέτο τσιγάρα και μιλούσε σαν πολυβόλο.
Είναι σίγουρη πως είναι μέσα στις πολύ τοπ έσκορτς, σκοπεύει να βάλει και τη μικρή της αδερφή που είναι 16 στη δουλειά σύντομα (την περιέγραψε σαν πολύ πιο ωραία από αυτή), ζηλεύει σχεδόν όλες τις άλλες κοπέλες της δουλειάς, δήλωσε πως από το γραφείο έχει "σχέσεις" με τη Νάταλι (για να ξέρετε τι duo να παραγγείλετε προσεχώς!), ζήλεψε το ξενοδοχείο και είπε πως στο επόμενο της τουρ θέλει να μένει εκεί, γιατί έχει κλειστή πισίνα! (είδε τα απλωμένα μαγιώ) και να δέχεται και incalls. Όταν της είπα πως εκεί δεν είναι πλατεία Καραϊσκάκη και ενδέχεται να την διώξουν με το που θα το πάρουν χαμπάρι δεν έδειξε να μασάει καθόλου, οπότε τη βλέπω να το κάνει πραγματικά και γενικά απέδειξε πως όσο καλή είναι στο κρεβάτι άλλο τόσο κακαμαθημένο είναι. Η φίλη μου βέβαια ξετρελάθηκε, κανονίσαν να βρεθούν και μόνες!

Αφού έφυγε κοιμηθήκαμε με τη Σάντρα και το ξανακάναμε στις 6 και στις 9. Μετά χωρίσαμε. Δεν ήθελε ούτε να την πάω σπίτι της, πήρε ταξί. 
 

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.866
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Γαμω τις εμπειριες ρε φιλε.! Αυτα ειναι. 
 

antemensa

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
100
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τρισμέγιστε θεέ και καυλιάρη Giannevan...  :fuck1: Εισαι απλα μεγάλη μορφή.. Δεν έχω να πω κάτι άλλο....  :s&m_1:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Μηνύματα
1.172
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Γεια σου ρε αλανι gianevan, ενα μονο εχω να πω: "Τοπο στα ...Νιατα" !!!!!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny:

Αριμπαααα..............!!!!!!!!! 
 

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Μηνύματα
726
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Χύσαμε πάλι ... δάκρυα χαράς!

Γι' αυτό λατρεύς το internet και αυτό το site.

RESPECT στον gianevan!
 

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Μηνύματα
10.663
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Doc τους εβαλες τα γυαλια !!! :grin:
Αυτο και μονο !!! ;)
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.117
Like
5.778
Πόντοι
1.206

Δυο τρία πράγματα για την Αρριάνα. Έτσι κι αλλιώς το ποστ ήταν γι αυτήν, ούτε για τη φίλη μου ούτε για μένα. Τα έλεγα και χθες σε π.μ. με επιφανή συναθλητή αλλά νομίζω πως είναι χρήσιμα να ειπωθούν και δημόσια.
Λοιπόν η Αρριάννα για τα γούστα μου δεν είναι ιδιέταιρα όμορφη. Έχει ένα όμορφο προσωπάκι αλλά είναι πολύ κοντή και αδύνατη, βέβαια στη φίλη μου άρεσε, αλλά είπαμε αυτά είναι γούστα.

Αυτό όμως που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση είναι πως η μικρή ΞΕΡΕΙ και της ΑΡΕΣΕΙ να γαμιέται.
Σαφώς δεν είναι φρεγάδα, μάλλον φουσκωτό 4.30μ είναι αλλά έχει δυό 200άρες μηχανές και όποιος μπορεί να την κουμαντάρει μπράβο του! Θα ακουστεί ίσως υπερβολικό αλλά  στις επιδόσεις μου θύμισε τη Σάσα Γκρεϋ, περίπου συνομήλικες πρέπει να είναι.

Οπότε όσοι προσεγγίζουν το σπορ με διάθεση πρωταθλητισμού και πρωτού βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα για το πόσο καλοί είναι στις επιδόσεις τους, καλό θα ήταν να κλείσουν μια ώρα με την Αρριάνα για να δούν αν αντέχουν 50 λεπτά στους ρυθμούς της.
Γιατί κι εγώ νόμιζα πως ήμουν σε επίπεδο πρωταθλητικό (τα άλλα κορίτσια μου έλεγαν πόσο καλός είμαι και πόση ενέργεια έχω με δεδομένη την ηλικία μου!) αλλά η Αρριάνα δεν είχε διστάσει, στην πρώτη μας συνάντηση, να μου πει στο 25λεπτο "Τί αυτό ήταν, δεν μπορείς άλλο;" Δεν μπορούσα!...

Όσοι θέλουν ωραίες και ψιλοανέραστες να μην κάνουν το λάθος να την συναντήσουν. Καλλίτερα την Κίμπερλυ που είναι σίγουρα ωραία και δεν έχει απαιτήσεις, ή έστω τη Σιμόνα του ιδίου πρακτορείου.
 

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Μηνύματα
205
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
βρε παιδες , καποιος ας στειλει pm το τηλ του Μισελ ..
Ευχαριστω εκ των προτερω
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom