Το παρακατω εγινε στις 16 Σεπτ.
Λοιπον, η πρωτη μου εμπειρια με το μαγαζι του Μισελ και πρεπει να πω οτι ηταν μια απο τις καλυτερες. Τωρα ισως να ηταν η Λιντια που εκλεισα, ισως οχι, θα το ξερω αυτο στο μελλον, αλλα με το Μιχαλη μιλησα αρκετες φορες σημερα και πρεπει να πω οτι το ατομο ειναι διευθετηκοτατος εαν υπαρχει τετοια λεξη στο λεξικο. Επισης μου δινει την εντυπωση οτι ειναι μικρης ηλικιας, κατω απο 30.
Η Λιντια ειναι οπως στις φωτο με το μονο να κρυβεται η καπως εντονα μεγαλη μυτη της, που της χαλαει το πανεμορφο κατα τα αλλα, προσωπο. Καταπρασινα ματια, τα οποια εαν δεν ηταν απο φακους, τοτε ειναι απο τα ομορφοτερα στην Ευρωπη και ομορφα μαλλια. Εαν κανει πλαστικη στη μυτη θα γινει σοβαρα ομορφη κοπελα η Λιντια.
Η ηλικια της ειναι σιγουρα κατω απο 25.
Το σωμα της ξεκαθαρα γυμνασμενο. Μεγαλο ατου αυτο για μενα. Ειρθε με κοντο μαυρο φορεμα, τακουνια, γυμνασμενα σεξυ ποδια, πανεμορφα εσωρουχα που φενοντουσαν και ακριβα και μοσχοβολουσε. Αλλα το πιο σημαντικο απο ολα, ειρθε με χαμογελο. Φενεται και πολυ καλη κοπελα, χαμηλων τονων, gfe ξεκαθαρα. Μ'αφησε να τις βγαλω φωτο μετα απο επιμονη δικη μου. Δεν θα τις ανεβασω διοτι της το υποσχεθηκα. Εβγαλα και βιντεο αλλα δεν το ανεβαζω διοτι παλι το υποσχεθηκα. Για αυτους που τους αρεσει ο στρογγυλος, εντανο πεταχτος πισινος, σιγουρα η Λιντια ειναι η σωστη επιλογη.
Επισης στα ατου της ηταν η διαθεση που ειχε που ηταν πολυ θετικη. Εξαιρετικα σημαντικο για ολους αυτο φυσικα. ΓΙα μενα ακομη παραπανω.
Στα μειων:
Εκτος απο την μυτη της, το στοματικο της (ελευθερο φυσικα) δεν ηταν απο τα ατου της,
Επισης κοιτουσε συνεχεια το ρολοι της και καθησε περιπου 30 λεπτα. Αυτο δεν με πειραξε πολυ, απλα ξερω οτι πειραζει πολλους.
Μετα πηρα τηλ τον Μισελ και του ειπε οτι ειμαι ευχαριστημενος και οτι θα ξανακουσει απο μενα συντομα. Οι καινουργιες φωτο μου ειπε θα ειναι στο σαιτ αυριο.