Λοιπόν παιδιά ανάμεικτα τα συναισθήματα. Έχουμε και λέμε συνενόηση με τον Μισέλ πολύ καλή, θα έβαζα άριστη αλλά η κοπέλα έσκασε μύτη κάνα 10λεπτο νωρίτερα απ'ότι μου είπαν αλλά ας μην διυλίζω τον κόνοπα. Επι τα αυτά, κοπέλα η Μανταλίνα, γύρω στο 1,60+ πολύ ωραίο σώμα, καταπληκτικό στήθος και γλυκό προσωπάκι. Καθαρή και μικρούλα, δηλώνει μόλις 20. Πιστεύω πως οι φωτό στο slideshow την αδικούν μιάς και είναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα κι εκεί φαίνεται σαν ντόπερμαν. Σεξυ μεν ντοπερμαν δε.
Στις υπηρεσίες τώρα... εδώ χολαίνει η υπόθεση. Έρχεται κάνει το τσιγαράκι της λέμε 2 κουβέντες (στα Αγγλικά που ξέρει αρκετά καλά, απο Ελληνικά γρι) και περνάμε στα ενδότερα. Γαλλικό φιλάκι στα πεταχτά και το αποφεύγει, γενικά αποφεύγει φιλιά στο στόμα. Δεν λέει όχι, απλά μετά απο λίγο γυρίζει λαιμό. Πρώτο φάουλ. Πίπα μέτρια πάει να κάνει κάτι κολπάκια αλλά είναι πάρα πάρα πολύ απαλή για τα γούστα μου. Πρόθυμη να αλλάξει τακτική όμως μόλις της δείξεις. Απο πάνω πάλι μέτρια στο κούνημα, καλό το πέρα δώθε αλλα κάνε και λίγο πάνω κάτω ρε κοπελιά. Τώρα στις εναλλαγές κτλ παιδιά δεν ήταν στις καλύτερές της σαν να έκανε οικονομία ενέργειας και δυνάμεων ένα πράμα. Δεύτερο φάουλ στην πίπα ανάμεσα στις στάσεις χτυπά το κινητό της, με αφήνει με τον φούφουτο στο χέρι και τρέχει να δει ποιός είναι. Το boyfriend μου λέει... Και το τρίτο μέγιστο φάουλ (όλα τα άλλα απλά με ενόχλήσαν το τρίτο με γάμισε)... κρέμα με την σέσουλα. Αφού στην αρχή μπαίνω και λέω, πω ρε τι παίχτης είμαι, μούσκεμα την έκανα ο τρισμέγιστος υπερπηδήκουλας, δεν παίζομαι!!
Μετά απο μερικά δευτερόλεπτα το πήρα χαμπάρι δεν γάμαγα μουνί κουβά με bepanthol γάμαγα. Της λέω οτι έβαλε πολύ κρέμα... maybe απαντά. Με αυτά κι αυτά δεν τελείωνα τραβάω κι εγώ μια για το καλό για cim μιά χαρούλα, τα φτύνει, κάνουμε ντουζάκι και μέχρι να βγώ απο το μπάνιο ντυνόταν. Κοιτάζω την ώρα 50 λεπτά. Κάτσε για ένα τσιγάρο της λέω, είναι κάτω ο άλλος και με περιμένει μου λέει.
Εν ολίγοις μέτρια πράγματα. Ήταν το πρώτο call girl που έχω πάρει, εμφάνισιακά ήταν στα γούστα μου, ήταν ευγενική χαμογελαστή κτλ αλλά υπηρεσίες πολύ μέτριες. Δεν με πειράζει να μην το κατέχει και τόσο, δεν έχω πρόβλημα να δείχνω τι και πως μου αρέσει, αυτο που με ξενερώνει είναι μια βαρεμάρα του στύλ δεν λέω όχι αλλά άν δεν μου πεις εσύ τι να κάνω θα κάθομαι 1 ώρα να τρίβω το μουνί μου... κι ας μου 'δειξες πριν 10 λεπτά τι ήθελες.
Μανταλένα
Εμφάνιση.......................8
Υπηρεσίες/Διάθεση..........4
Απόδοση/Τιμή.................4
Συνενόηση με πρακτορείο..9
ΥΓ. (εσωτερικός διάλογος) -Τα λεφτά μου πίσω!
-Να! μαλάκα ήθελες και call girl @@ρα, τα στουντιάκια σε χάλαγαν!
-Σκάσε τρισμέγιστε υπερστόκε, τόσα μας τά 'κανες!