Λοιπόν… συνάντηση με Arianna χθες οπότε τώρα έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για τις μισές (Crystal, Simona, Isabel, Arianna) κορασίδες του γραφείου (έχουμε ακόμα Pamela, Madalina, Natali και Monic). Θα συμφωνήσω με τον συναγωνιστή Kormara που είπε ότι στην εμφάνιση η Arianna είναι καλύτερη της Isabel. Γλυκό προσωπάκι, ξανθιά, καλοσχηματισμένο φυσικό στήθος με μικρές θηλές αλλά κοντή 1.55 – 1.60 (?) οπότε κάτι μεταξύ 7 και 8 σε βαθμολογία. Στο πρόσωπο καλύτερη της Isabel, στο σώμα ισοπαλία ανάλογα τα γούστα. Πολύ ευγενική, ευχάριστη στην συνομιλία αν δεν προσέξετε μπορεί να μιλάει πολύ ώρα, αλλά αυτό είναι χαρακτηριστικό για όλες. Δεν έχει καλό dfk, είναι όμως αρκετά καλή στην πίπα, ίσως ελάχιστα καλύτερη της Isabel και παρέχει όλες τις standard υπηρεσίες του γραφείου (owo – cim). Αυτό που δεν είχα δοκιμάσει στο διάλειμμα με τις δύο προηγούμενες ήταν το massage στο οποίο η Arianna είναι αρκετά καλή. Τώρα για πια είναι η καλύτερη σε αίσθηση gfe και service, δεν έχω διαπιστώσει και φοβερές διαφορές… εκτός από την crystal που βαριότανε όλες οι άλλες είχαν περίπου το ίδιο επίπεδο με μικρές διαφορές σε λεπτομέρειες (πχ θεωρώ ότι η simona ήταν η καλύτερη στην πίπα). Σημειώστε μόνο ότι η Arianna φαίνεται (ίσως και λόγω ύψους) η μικρότερη από όλες οπότε αν πράγματι είναι τότε υπάρχει και το θέμα της απειρίας. Το καλό πάντως είναι ότι διαθέτει δικό της χώρο σε 5* με την τιμή να είναι στα 150 (εγώ στην αρχή νόμιζα 170) οπότε για μένα είναι μακράν value for money αφού δεν διαθέτω δικό μου χώρο. Σκεφτείτε ότι στο συγκεκριμένο hotel τα ct αλλά και η crystal τσίμπαγαν την τιμή τουλάχιστον κατά 40 – 50 € θεωρώντας – και δικαιολογημένα – ότι «ρε φίλε αν με πας σε ξενοδοχείο δεν θα σκάσεις ένα 25 – 30 για ένα μέτριο δωμάτιο ? Εγώ σου προσφέρω 5* αλλά θα το πληρώσεις…». Αυτό είναι το καλό, το κακό είναι ότι το έχουν μάθει πολλοί και εγώ κατάφερα μόλις χθες μετά από δύο μέρες και στα πολύ γρήγορα να βρω μια ώρα μεταξύ δύο άλλων ραντεβού για να την δω όταν αυτή την περίοδο κάτι «θεές» ct στο ίδιο ξενοδοχείο βαράνε μύγες… (τι να γίνει παιδιά με τις τιμές στα 250 με 300 και το cim extra καιρός ήταν).