Αγαπητοί συναγωνιστές, Όταν πριν από εβδομάδες ζήτησα τα τηλ. του γραφείου κάποιοι προθυμοποιήθηκαν και μου το έδωσαν και εγώ υποσχέθηκα ότι μόλις το χρησιμοποιήσω θα επανέλθω με κριτική. Έτυχε λοιπόν η μέρα αυτή να είναι η χθεσινή. Το γραφείο πολύ εξυπηρετικό, το ραντεβού γρήγορα και εύκολα. Το πρόβλημα ήταν ότι στο κέντρο μιλούσε η Παπαρήγα, εγώ χώρο δεν είχα, οπότε καταλήξαμε στην λύση Crystal που ήταν ήδη σε ξενοδοχείο. Σκέφτηκα ότι – αν και είχα στο νου μου να δοκιμάσω simona – το outcall ήταν 150 + 30 to hotel ας δώσω σύνολο 200 να γλυτώσω και την ταλαιπωρία. Την Crystal την είχα δει σε photo, κριτικές της παιδιά υπάρχουν στο section των CT - κάντε μία αναζήτηση με όνομα - απλά δεν τις είχα διαβάσει προσεκτικά και εκείνη την στιγμή που μιλούσα στο τηλ. δεν είχα χρόνο οπότε και έκλεισα το ραντεβού. Λοιπόν δεν θα σας κουράσω. Η εμφάνιση είναι θέμα γούστου, το σίγουρο είναι ότι έχει ύψος, όμορφο σώμα και γενικά είναι πολύ κοντά σε ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Εγώ δεν τρελάθηκα – αλλά εγώ είμαι και περίεργος - νομίζω λοιπόν ότι δύσκολα θα απογοητευτεί κάποιος από την εμφάνιση που παίζει γύρω στο 8/10. Το πρόβλημα βρίσκεται στην συμμετοχή. Όπως θα δείτε και στις 5 τελευταίες κριτικές, με δυσκολία πιάνει την βάση σε αυτό τον τομέα. Άπειρη και με πρωτοβουλίες μηδέν. Η πίπα αεριτζίδικη, dfk δεν έπαιξε, το μόνο που έσωζε την κατάσταση ήταν η συμπεριφορά. Γενικά είναι ευγενική και δεν λέει όχι, οπότε αν δεν μασάτε, δεν σας ενδιαφέρουν και πολύ τα προκαταρτικά και γουστάρετε να την στήσετε στα 4 (που μάλλον την προτιμάει σαν στάση) και να της αλλάξετε τα φώτα δεν νομίζω ότι θα σας κακοπέσει. Αν όμως ψάχνεται για κάτι παραπάνω, για κάποια που να δείχνει πως δεν κάνει αγγαρεία, δεν τα περιμένει όλα από εσάς και κάποια που σας δείχνει έμπρακτα ότι έχετε την απόλυτη προσοχή της, τότε δεν σας κάνει. Εντάξει μπορεί να είναι άνω του μέσου όρου από εμφάνιση αλλά για 200 δεν θα ήθελα μια απλή κούκλα αλλά κάτι πιο «ζωντανό» που συμμετέχει. Μπορεί να φταίει ίσως η απειρία της ίσως να είναι ακόμα στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα αλλά όταν πληρώνεσαι για επαγγελματίας καλό θα είναι να αποδίδεις και ανάλογα. Θεωρώ ότι στα 200 περιλαμβάνεται και το 5* ξενοδοχείο και ότι κάπου αλλού η τιμή θα έπαιζε γύρω στα 160 όπως με άλλα CT κάτι που θα ήταν πιο κοντά στο fair value.