Σίγουρα έχει γίνει... Έχει αναφερθεί και πιο παλιά... Εγώ έχω πάρει κινητά από 2 πουτάνες (η μια Ελληνίδα πολύ γνωστή στα ρδέλα της Φυλής) και είχα συμφωνήσει με την Ελληνίδα τιμή για συνάντηση σε ξενοδοχείο (2 ώρες full πρόγραμμα χωρίς κώλο αλλά με φανερή βιντεοκάμερα ) Το αμέλησα όμως και μετά από κανα τρίμηνο που ξαναέκανα κρούση μου είπε πως τώρα έχει το δικό της μπουρδέλο και δεν την ενδιαφέρει τέτοιου είδους φάση.. Προφανώς την είχα πετύχει την περίοδο που μάζευε λεφτά για να αγοράσει τον δικό της χώρο και ήταν ανοιχτή σε διαπραγματεύσεις..
Με την άλλη που είχα πάρει τηλ, είχαμε μιλήσει 3-4 φορές και είχαμε κανονίσει ραντεβου χωρίς να φιξάρουμε την τιμή. Έφτασα κάνα δεκάλεπτο πριν την ώρα του ραντεβού στο σημείο και την είδα που έφτανε με αμάξι παρέα με δυο σκατόφατσες σφίχτες... Αυτή δεν με είχε δει... Την είδα να κατεβαίνει από το αμάξι, αλλά οι σκατόφατσες να παραμένουν μπάστακες εκεί (μέσα στο αμάξι). Δεν γούσταρα να πάρω το ρίσκο και την έκανα με ελαφρά χωρίς να με πάρουν χαμπάρι...