You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γουστάρετε να ΓΑΜΑΤΕ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΩΛΟ; Και γιατί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippotis69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 288K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)
Sxolhasths
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2014
- Like
- 1.014
- Πόντοι
- 200
GrSheLover
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 229
- Πόντοι
- 20
Υπάρχει swinger bar για άντρες που μπορείς να πας και να γίνεται ότι γίνεται στα άλλα bar απλά εκεί να μην χρειάζεται να πας με γυναίκα αφού δεν την χρειάζεσαι αφού θα είσαι εσύ στα τέσσερα;
Sxolhasths
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2014
- Like
- 1.014
- Πόντοι
- 200
Τα πράγματα είναι απλά.
Ο άντρας ξέρει τί θέλει: να γεμίσει τρύπες.
Ασχέτως αν είναι straight gay bi, έχει μεγάλη ανάγκη να σβήσει τις καύλες του.
Άρα πρέπει να γαμησει ή αντίστοιχα, γαμηθει.
Επίσης, είναι αρκετά στενότερες οι τρύπες και αντέχουν περισσότερο άγριο γαμησι. Είχα αρκετές ξεπετες με γκόμενες που μου έλεγαν να μην τον βάζω όλο μέσα ή να το κάνω πιο σιγά, ενώ άντρας δε μου το είπε ποτέ.
Κλείνοντας, οποίος δεν έχει νιώσει να χτυπάνε αρχιδια με αρχιδια ενώ καρφώνει στα τέσσερα, δεν ξέρει τί είναι καύλα.
Ο άντρας ξέρει τί θέλει: να γεμίσει τρύπες.
Ασχέτως αν είναι straight gay bi, έχει μεγάλη ανάγκη να σβήσει τις καύλες του.
Άρα πρέπει να γαμησει ή αντίστοιχα, γαμηθει.
Επίσης, είναι αρκετά στενότερες οι τρύπες και αντέχουν περισσότερο άγριο γαμησι. Είχα αρκετές ξεπετες με γκόμενες που μου έλεγαν να μην τον βάζω όλο μέσα ή να το κάνω πιο σιγά, ενώ άντρας δε μου το είπε ποτέ.
Κλείνοντας, οποίος δεν έχει νιώσει να χτυπάνε αρχιδια με αρχιδια ενώ καρφώνει στα τέσσερα, δεν ξέρει τί είναι καύλα.
alkaios111
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2024
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
σχέτως αν είναι straight gay bi, έχει μεγάλη ανάγκη να σβήσει τις καύλες του.
Άρα πρέπει να γαμησει ή αντίστοιχα, γαμηθει. 100%
Άρα πρέπει να γαμησει ή αντίστοιχα, γαμηθει. 100%
kokoviosgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2023
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα.Θα ήθελες να μου στείλεις pm?Πολύ καύλα να γαμας κωλο αντρικό
poustrakos_gia_arseniko
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2022
- Like
- 128
- Πόντοι
- 0
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.099
- Πόντοι
- 3.886
giannakiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2019
- Like
- 118
- Πόντοι
- 1
χαμουλης εδώ..
FURLOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2024
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Έτσι πρέπει!!+Βλέπω αυτό το νήμα ξαναζωνταεύει, Χεχε.
Δεν σου είπε κανεις να μπεις και στις ειδήσεις στο Google διαβάζεις τίτλους και όπου σε ενδιαφέρει μπαίνεις!Να ειναι Χριστουγεννα, να μπαινεις στο bou για να ψαξεις να ριξεις κανα εορταστικο πουτσο και να βλεπεις πρωτο θεμα αυτο...
Καλά Χριστούγεννα
Nikos Papafiggos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2024
- Like
- 186
- Πόντοι
- 0
Εννοείται, προσωπικά, μου αρέσει να γαμάω αντρικους κώλους και αντίστοιχα να μου γαμάνε τον κώλο. Είναι άλλη αίσθηση και κάβλα σωματικά και φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν πάω και με γυναίκες. Απλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Επίσης πολλοί λένε τα δικά τους και κράζουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι ειναι απλά μια μορφή άμυνας γιατί είτε το έκαναν κάποτε και γουσταραν, είτε το κάνουν και δεν θέλουν να δώσουν στόχο ή δικαιώματα στο περιβάλλον τους. Παιδιά, αν δεν επαιζε σαν κάβλα αυτό απο πολύ κόσμο, δεν θα είχαμε τόσο κόσμο να ειναι γκέι ή bi όπως εγώ, ούτε οι κοριτσάρες του χώρου θα κουβαλούσαν στραπόν μαζί τους για να μοιράζουν πρωκτική ικανοποίηση. Κάντε ότι θέλετε για να βγάζετε τις κάβλες σας και καλές γιορτές με υγεία να έχουμε.
ΣυμφωνώΕννοείται, προσωπικά, μου αρέσει να γαμάω αντρικους κώλους και αντίστοιχα να μου γαμάνε τον κώλο. Είναι άλλη αίσθηση και κάβλα σωματικά και φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν πάω και με γυναίκες. Απλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Επίσης πολλοί λένε τα δικά τους και κράζουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι ειναι απλά μια μορφή άμυνας γιατί είτε το έκαναν κάποτε και γουσταραν, είτε το κάνουν και δεν θέλουν να δώσουν στόχο ή δικαιώματα στο περιβάλλον τους. Παιδιά, αν δεν επαιζε σαν κάβλα αυτό απο πολύ κόσμο, δεν θα είχαμε τόσο κόσμο να ειναι γκέι ή bi όπως εγώ, ούτε οι κοριτσάρες του χώρου θα κουβαλούσαν στραπόν μαζί τους για να μοιράζουν πρωκτική ικανοποίηση. Κάντε ότι θέλετε για να βγάζετε τις κάβλες σας και καλές γιορτές με υγεία να έχουμε.
Mishathebear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 578
- Πόντοι
- 81
Μου αρέσει που είσαστε κρυφοπουστριτσες και τώρα στα γεράματα θυμηθήκατε να το βγάλετε. Είστε εσείς που κράζετε την gay κοινότητα και προσπαθείτε τώρα να βρείτε να κάνετε με κάποιον αυτό που δν κάνατε χρόνια. Τουλάχιστον αλλάξτε μυαλά και απελευθερωθειτε
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.054
- Πόντοι
- 2.356
Μόνο ένας ηλίθιος σήμερα θα έβριζε την γκέι κοινότητα πάντως. Και έχουμε πολλούς τέτοιους.Μου αρέσει που είσαστε κρυφοπουστριτσες και τώρα στα γεράματα θυμηθήκατε να το βγάλετε. Είστε εσείς που κράζετε την gay κοινότητα και προσπαθείτε τώρα να βρείτε να κάνετε με κάποιον αυτό που δν κάνατε χρόνια. Τουλάχιστον αλλάξτε μυαλά και απελευθερωθειτε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις