Νέα

Γουστάρετε να ΓΑΜΑΤΕ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΩΛΟ; Και γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippotis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 288K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΓΛΥΦΕΙΣ ΑΝΤΡΙΚΗ ΚΩΛΟ/ΔΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ?

• ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΩΛΟ?

Ψήφοι: 92 21,1%
  • ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΟΔΙΑ?

Ψήφοι: 12 2,8%
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΟΔΙΑ?

Ψήφοι: 172 39,5%
  • ΚΩΛΟ/ΔΑ ΤΡΑΝΣ?

Ψήφοι: 138 31,7%
  • ΠΟΔΙΑ ΓΕΝΙΚΑ?

Ψήφοι: 21 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    435

FURLOVER

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Like
54
Πόντοι
0
Στο κέντρο που πάτε εσεις να στήσετε κωλο βρε παιδιά????

Sxolhasths

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2014
Like
1.014
Πόντοι
200
028b5235-04c4-4064-b438-20ee7f3ca152.jpg
Επος.

GrSheLover

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
229
Πόντοι
20
Υπάρχει swinger bar για άντρες που μπορείς να πας και να γίνεται ότι γίνεται στα άλλα bar απλά εκεί να μην χρειάζεται να πας με γυναίκα αφού δεν την χρειάζεσαι αφού θα είσαι εσύ στα τέσσερα;

Sxolhasths

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2014
Like
1.014
Πόντοι
200
Τα πράγματα είναι απλά.
Ο άντρας ξέρει τί θέλει: να γεμίσει τρύπες.
Ασχέτως αν είναι straight gay bi, έχει μεγάλη ανάγκη να σβήσει τις καύλες του.
Άρα πρέπει να γαμησει ή αντίστοιχα, γαμηθει.
Επίσης, είναι αρκετά στενότερες οι τρύπες και αντέχουν περισσότερο άγριο γαμησι. Είχα αρκετές ξεπετες με γκόμενες που μου έλεγαν να μην τον βάζω όλο μέσα ή να το κάνω πιο σιγά, ενώ άντρας δε μου το είπε ποτέ.
Κλείνοντας, οποίος δεν έχει νιώσει να χτυπάνε αρχιδια με αρχιδια ενώ καρφώνει στα τέσσερα, δεν ξέρει τί είναι καύλα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.054
Πόντοι
2.356
Βλέπω αυτό το νήμα ξαναζωνταεύει, Χεχε.

rays

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2021
Κριτικές
3
Like
494
Πόντοι
300
Να ειναι Χριστουγεννα, να μπαινεις στο bou για να ψαξεις να ριξεις κανα εορταστικο πουτσο και να βλεπεις πρωτο θεμα αυτο...

apbu

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
458
Πόντοι
20
Να ειναι Χριστουγεννα, να μπαινεις στο bou για να ψαξεις να ριξεις κανα εορταστικο πουτσο και να βλεπεις πρωτο θεμα αυτο...
Δεν σου είπε κανεις να μπεις και στις ειδήσεις στο Google διαβάζεις τίτλους και όπου σε ενδιαφέρει μπαίνεις!
Καλά Χριστούγεννα

Nikos Papafiggos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
186
Πόντοι
0
Εννοείται, προσωπικά, μου αρέσει να γαμάω αντρικους κώλους και αντίστοιχα να μου γαμάνε τον κώλο. Είναι άλλη αίσθηση και κάβλα σωματικά και φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν πάω και με γυναίκες. Απλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Επίσης πολλοί λένε τα δικά τους και κράζουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι ειναι απλά μια μορφή άμυνας γιατί είτε το έκαναν κάποτε και γουσταραν, είτε το κάνουν και δεν θέλουν να δώσουν στόχο ή δικαιώματα στο περιβάλλον τους. Παιδιά, αν δεν επαιζε σαν κάβλα αυτό απο πολύ κόσμο, δεν θα είχαμε τόσο κόσμο να ειναι γκέι ή bi όπως εγώ, ούτε οι κοριτσάρες του χώρου θα κουβαλούσαν στραπόν μαζί τους για να μοιράζουν πρωκτική ικανοποίηση. Κάντε ότι θέλετε για να βγάζετε τις κάβλες σας και καλές γιορτές με υγεία να έχουμε.

apbu

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
458
Πόντοι
20
Εννοείται, προσωπικά, μου αρέσει να γαμάω αντρικους κώλους και αντίστοιχα να μου γαμάνε τον κώλο. Είναι άλλη αίσθηση και κάβλα σωματικά και φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν πάω και με γυναίκες. Απλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Επίσης πολλοί λένε τα δικά τους και κράζουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι ειναι απλά μια μορφή άμυνας γιατί είτε το έκαναν κάποτε και γουσταραν, είτε το κάνουν και δεν θέλουν να δώσουν στόχο ή δικαιώματα στο περιβάλλον τους. Παιδιά, αν δεν επαιζε σαν κάβλα αυτό απο πολύ κόσμο, δεν θα είχαμε τόσο κόσμο να ειναι γκέι ή bi όπως εγώ, ούτε οι κοριτσάρες του χώρου θα κουβαλούσαν στραπόν μαζί τους για να μοιράζουν πρωκτική ικανοποίηση. Κάντε ότι θέλετε για να βγάζετε τις κάβλες σας και καλές γιορτές με υγεία να έχουμε.
Συμφωνώ

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
578
Πόντοι
81
Μου αρέσει που είσαστε κρυφοπουστριτσες και τώρα στα γεράματα θυμηθήκατε να το βγάλετε. Είστε εσείς που κράζετε την gay κοινότητα και προσπαθείτε τώρα να βρείτε να κάνετε με κάποιον αυτό που δν κάνατε χρόνια. Τουλάχιστον αλλάξτε μυαλά και απελευθερωθειτε

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.054
Πόντοι
2.356
Μου αρέσει που είσαστε κρυφοπουστριτσες και τώρα στα γεράματα θυμηθήκατε να το βγάλετε. Είστε εσείς που κράζετε την gay κοινότητα και προσπαθείτε τώρα να βρείτε να κάνετε με κάποιον αυτό που δν κάνατε χρόνια. Τουλάχιστον αλλάξτε μυαλά και απελευθερωθειτε
Μόνο ένας ηλίθιος σήμερα θα έβριζε την γκέι κοινότητα πάντως. Και έχουμε πολλούς τέτοιους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom