Επισκέπτης
Ρε παιδια,τι λιστα ειναι αυτη?
Φετιχ ο λωκος?
Τα κοντοπουτανα?
Το 69 και το δαχτυλο-γυναικολογος?
Ελεος δλδ.
Φετιχ ο λωκος?
Τα κοντοπουτανα?
Ελεος δλδ.
δες το μηνυμα εισαγωγης...αφορα τι ζητατε ή τι ψαχνετε στο αγοραιο σεξ οχι σπιτια σας με τις γκομενες σας...εξω δεν νομιζω να σε αφηνουν εσενα με 40 ευρω να κανεις ολη την λιστα...και σιγουρα το ζητας κατι και το πληρωνεις ...αυτο ειναι που ψαχνω να δω τι γουσταρει ο ελληνας στο μπουρδελο..Ρε παιδια,τι λιστα ειναι αυτη?
Φετιχ ο λωκος?
Τα κοντοπουτανα?
Ελεος δλδ.
δυστυχως πλεον μονο 5 τα τοπ σου...αλλα ειμαι σιγουρος οτι ηταν λαθος...οι μπουρδελιαρηδες ελληνες τα κανουν ολα και δεν μασαν...
μπροστα το οθωμανικο;λες γιαυτο στις αλλες ευρωπαικες χωρες να το λενε ελληνικο;;και ετσι το διαφημιζουν στα στουντιο....Ατελειωτη η λιστα προκειμενου να ικανοποιηθει το κορμι........!!!!!!!!
Δωσε και μενα μπαρμπα!!!!!!!!Ρε τι γινεται
μπροστα το οθωμανικο;λες γιαυτο στις αλλες ευρωπαικες χωρες να το λενε ελληνικο;;και ετσι το διαφημιζουν στα στουντιο....
κι εγω που περιμενα αλλα....Ωραια........οι ξενοι το διαφημιζουνε για δικο μαs κι εμειs το ριχνουμε στην ....Τουρκια!!!!!
Οπωs και να το λενε το ατιμο ομωs.........ολοι τρελαινονται!!!!!!!
το επεξεργαζομουν μερες στο μυαλο μου και πιστευω οτι ελειπε....ευχαριστω για την υποστηριξη,θελω συμμετοχη........ενδιαφέρον γκάλοπ ...
και η πρωτη κατοσταρα ψηφων θελω να σπασει σημερα...Καλημερα μπουρδελιαρηδες η ψηφοφορια συνεχιζεται..