Νέα

γοθστάρετε ποθ ολεσ οι παραλίες στην Ελλάδα εχοθν γεμισει με ξαπλωστρεσ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

γοθστάρετε ποθ ολεσ οι παραλίες στην Ελλάδα εχοθν γεμισει με ξαπλωστρεσ?

• ναι το θελω πολθ να μην θπαρχει χωροσ ποθτε να κλάσω!

Ψήφοι: 3 9,1%
  • βρε οθσττττττττ αποδω χαμοθ με τισ ξαπλωστρεσ σασ!

Ψήφοι: 23 69,7%
  • εγω παω στο βοθνο για βροθβεσ!

Ψήφοι: 7 21,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    33

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Αντε ρε με τους μαλακες που πανε και πληρωνουν αδεια καντινας και γεμιζουν δυο στρεματα με τις βρωμοξαπλωστρες τους και πουλανε ποτα σε πλαστικο με εξι ευρω λες και ειναι το Γκραντ Ρεζορτ του φτωχου, και συν τοις αλλοις γεμιζει ο τοπος απο αποτσιγαρα και βρωμιες. Ασε τα βρωμονερα απο τα πλυσιματα. Εκει κολλας μυκητες για πλακα...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Αντε ρε με τους μαλακες που πανε και πληρωνουν αδεια καντινας και γεμιζουν δυο στρεματα με τις βρωμοξαπλωστρες τους και πουλανε ποτα σε πλαστικο με εξι ευρω λες και ειναι το Γκραντ Ρεζορτ του φτωχου, και συν τοις αλλοις γεμιζει ο τοπος απο αποτσιγαρα και βρωμιες. Ασε τα βρωμονερα απο τα πλυσιματα. Εκει κολλας μυκητες για πλακα...
Αμ τωρα να δεις που σου ζητανε και 50 λεπτα για το κοινο ντουζ.... (το ειδα στην Αιγινα και δεν πιστευα στα αυτια μου)  :o

Εγω παντως πεταω μια δυο ξαπλωστρες περα και απλωνω την πετσετα μου και δεν πανε να κανουν οτι θελουν

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Αμ τωρα να δεις που σου ζητανε και 50 λεπτα για το κοινο ντουζ....

Εγω παντως πεταω μια δυο ξαπλωστρες περα και απλωνω την πετσετα μου και δεν πανε να κανουν οτι θελουν
Αισχος δεν ειναι; Αποθρασυνονται χρονο με το χρονο. Την ειπα την ανοιξη σε εναν απο αυτους, που τελικα τον ξηλωσανε, γιατι την ειχε δει οτι "πριν απο αυτον η παραλια δεν υπηρχε" ενω εγω την ξερω πολυ καλα 20 χρονια, και τολμησε να απειλησει σαν βλαχομαφιοζος το λαμογιο. Και μαλιστα σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! Ενταξει δουλεμα εφαγε, δεν μασησε και κανενας, αλλα θελω να περιγραψω τη φαση του. Ηρθε σαν κακομοιρης πριν πεντε χρονια και ολο και ανοιγοτανε μεχρι που την ειδε και νονος.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Αισχος δεν ειναι; Αποθρασυνονται χρονο με το χρονο. Την ειπα την ανοιξη σε εναν απο αυτους, που τελικα τον ξηλωσανε, γιατι την ειχε δει οτι "πριν απο αυτον η παραλια δεν υπηρχε" ενω εγω την ξερω πολυ καλα 20 χρονια, και τολμησε να απειλησει σαν βλαχομαφιοζος το λαμογιο. Και μαλιστα σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! Ενταξει δουλεμα εφαγε, δεν μασησε και κανενας, αλλα θελω να περιγραψω τη φαση του. Ηρθε σαν κακομοιρης πριν πεντε χρονια και ολο και ανοιγοτανε μεχρι που την ειδε και νονος.
Βρισκουν και κανουν .... λαμογια ειναι.... τι να περιμενεις απο δαυτους ?

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Βρισκουν και κανουν .... λαμογια ειναι.... τι να περιμενεις απο δαυτους ?
ναι βρισκοθν και καμοθν επειδησ δεν μιλαει κανενασ στην παραλια και δεν τοθσ πειράζει κανείσ στην περιοχή τοθσ απο τοθσ δημαρχοθσ και τισ θπηρεσίεσ!!
γιατί αραγεσ?

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
ναι βρισκοθν και καμοθν επειδησ δεν μιλαει κανενασ στην παραλια και δεν τοθσ πειράζει κανείσ στην περιοχή τοθσ απο τοθσ δημαρχοθσ και τισ θπηρεσίεσ!!
γιατί αραγεσ?

Γιατι όλοι είναι στο κόλπο και οικονομανε ..
τα ζωα!  :zfuck: :zfuck:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
γεια σου βαζεις την οθονη βαζω την ξαπλωστρα οκ?  :rockon:

αλλα οχι που8τον στον γκωλον  :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.316
Πόντοι
7.885
γιατί αραγεσ?

Καλά ρε ''γιασου'' και στο Λεωνίδιο έχουν γεμίσει με ξαπλώστρες :idiot: :think:.Τόσο πολύ έχει αναπτυχθεί και η πατρίδα σου :rolleyes:.Εγώ πριν 4-5 χρόνια που πήγα καλοκαίρι ζήτημα να θυμάμαι 2-3 παραλίες με πολλές ξαπλώστρες :rolleyes: :rolleyes:

Επισκέπτης
Oxi (θθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom