Νέα

Goth μαγαζιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Naruto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 974
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

1belkinjo2

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2016
Κριτικές
1
Like
339
Πόντοι
21
Είχε το Alchemy Gothic-Planet Rock στην Γραβιάς στα Εξάρχεια.
Ψιλο-Cult μορφή αλλα κωλοχαρακτηρας.
Γιατι το λεω αυτο?
Ειρωνικος από προσωπική εμπειρία και αγενής αλλά και από περιστατικο που διαδραματίστηκε μπροστά μου.
Σε κοπάνα παλια στο σχολείο τραβηχτήκαμε Αθήνα κέντρο για μπουρδελοτσαρκα
και βολτα δισκάδικα και ετυχε περάσαμε από εκεί και χαζεύαμε διάφορα στο μαγαζί του.
Εξωτερικά πάντα εμείς στην βιτρίνα.
Μπήκε κάποια στιγμή μια κοπέλα και ρώτησε μια οδο που μπορεί να βρίσκεται όπως ακούσαμε στον διάλογο.

Μάγκες?
Μόνο που δεν την έβρισε ο τύπος λέμε.
Η κοπέλα εφυγε σοκαρισμένη όπως και εμείς αλλωστε που το είδαμε live.
Για κακη του τύχη μάλλον είχε ραντεβού με γκομενο η τύπισσα και γύρισε με αυτόν.
Τρομακτικά ψηλος και ντουλάπι ο τύπος.

Το τι ξύλο εφαγε ο Δρακουλο-dj δεν περιγράφεται μπροστά στα μάτια μας..

Ακυρο απλως το θυμήθηκα και το αναφέρω.
Σορυ για το spam.

Πάντως σαν dj στo Mad της Συγγρού είχα ακούσει ότι έπαιζε καλα από φιλο που μου το είπε.
Αυτά.

391713248_935579144735092_4161030601290192494_n.jpg

Έπαιζε όντως καλά. Ήταν ο μόνος εκείνη την περίοδο (κάπου 98-99 αν δεν κάνω λάθος) που έβαζε και λίγο metal. Κάτι Candlemass, Paradise Lost.
Και για τα υπόλοιπα που λες, δεν με εκπλήσσει καθόλου από την μικρή συναναστροφή που είχα μαζί του.

The Metalhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2019
Κριτικές
5
Like
540
Πόντοι
301
To Intrepid Fox στο Γκάζι, είναι περισσότερο μεταλομπαρ αλλά μαζεύει και γκοθούδες. Επίσης το raibow metal club ανάλογα με το τι βραδιές οργανώνει μπορεί να είναι πιο γκοθ.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.157
Πόντοι
3.506
Dark Sun υπάρχει ακόμα. Το Death Disco παίζει ορισμένες φορές, όχι πάντα. Το 2nd Skin έκλεισε στα τέλη του 2019.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Naruto

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.302
Πόντοι
2.356
Εγώ στα 80s πήγαινα τα Σάββατα στο Rebound στην Πλατεία Αμερικής.

Δεν νομίζω δεκαετίες αργότερα να παίζει ακόμα.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.157
Πόντοι
3.506
Εγώ στα 80s πήγαινα τα Σάββατα στο Rebound στην Πλατεία Αμερικής.

Δεν νομίζω δεκαετίες αργότερα να παίζει ακόμα.
Άντεξε, βασικά λόγω καλτίλας, μέχρι το 2022 που έκλεισε οριστικά. Ένα χρόνο μετά πέθανε και ο Ηλίας, ο ιδιοκτήτης.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.321
Πόντοι
506
To Intrepid Fox στο Γκάζι, είναι περισσότερο μεταλομπαρ αλλά μαζεύει και γκοθούδες. Επίσης το raibow metal club ανάλογα με το τι βραδιές οργανώνει μπορεί να είναι πιο γκοθ.
Fox βράδυ καλοκαίρι. Εκεί που πίνουμε τις μπύρες μας, ακούμε από έξω φασαρία από μηχανάκια. Ανοιχτές οι πόρτες του μαγαζιού και βλέπουμε να έρχονται κάτι τσοπεράδες. Μπαίνουν μέσα, παίρνουν τις μπύρες τους και έχουμε μείνει μαλάκες γιατί μόλις συνειδητοποιήσαμε ότι ακριβώς στο δίπλα τραπέζι από εμάς ο ένας που κατέβηκε από την τσόπερ είναι ο Μπίλιας. Στιγμή ανεκτίμητη

Antidote

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Κριτικές
37
Like
9.487
Πόντοι
6.246
Θα έλεγα ότι είναι πιο ποζεράδικα μαγαζιά.

1belkinjo2

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2016
Κριτικές
1
Like
339
Πόντοι
21

Στο Fox είχα πάει 2-3 φορές πριν μερικά χρόνια. Στην πόρτα βρήκα τον έναν από τους δύο που έκαναν τα goth πάρτι στο Memphis.
Τον άλλον, τον DJ, τον έχω πετύχει σε κάτι συναυλίες αλλά τώρα βλέπω το έχει γυρίσει και κάνει τον ambassador σε καλά whiskey.

Triant

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
191
Πόντοι
1
Καλησπέρα δυστυχώς έκλεισε και το ριμπάουντ γοτθικ κλάμπ,που πήγαινε και ο πρίγκιπας της Ελληνικής Ροκ Μουσικής Παύλος Σιδηρόπουλος!!

• Λύπη
Αντιδράσεις: Naruto

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom