You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gooοοοd morning bourdeliarides…
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34K
- Εμφανίσεις 793K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Καλημερα Ελλαδα...καλημερα Ελληνες και Ελληνιδες....ο Ο.Π.Α.Π...εχει μια αποδοση(και μεγαλη μαλιστα) δωρο σημερα σε καποιο παιχνιδακι...για να σας ανακουφισει απο την οικονομικη κριση...ψαξτε βρειτε το!!!!!!!!!! ...Υ.Γ...Για σημερα μονο δεν απαντω σε π.μ αλλο!!!!!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Καλημερα ρε παιχτη!!!!!!!! Για πηγαινε και στο αρμοδιο θρεντ να μας πεις για τα δωρα του Ο.Π.Α.Π....!!!!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Για σημερα θα τηρησω σιγη ιχθυος...γιατι βγαζει ματια..ειναι στην κυριολεξια δωρο...εχω σηκωθει απο τις εξη το πρωι και περιμενω να ανοιξει το πρακτορειο για να το στοιχηματισω αμεσως...θα ριξει την αποδοση ο Ο.Π.Α.Π που την εχει τωρα στο 3.10(εχω την εντυπωση οτι σου το φωτογραφησα..βαλτο σε φακελο με επτασφραγιστη σφραγιδα και αξιοποιησε το)!!!! ...Εγραψα ομως στο θρεντ του στοιχηματος δυο Εθνικες ομαδες που κατα την κριση μου θα σηκωσουν την Παγκοσμια κουπα!!Καλημερα ρε παιχτη!!!!!!!! Για πηγαινε και στο αρμοδιο θρεντ να μας πεις για τα δωρα του Ο.Π.Α.Π....!!!!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Διαβαστε και εδω κοροιδα και την ωρα που το εγραψα....για μαλακα με εχετε να μην χτυπουσα και την καλυψη του διπλου, εφοσον πεταξα την αποδοση του ασου...Αυτα ειναι δωρα!!!!!! [move]Ολυμπιακαρα σε αγαπω!![/move]Για σημερα θα τηρησω σιγη ιχθυος...γιατι βγαζει ματια..ειναι στην κυριολεξια δωρο...εχω σηκωθει απο τις εξη το πρωι και περιμενω να ανοιξει το πρακτορειο για να το στοιχηματισω αμεσως...θα ριξει την αποδοση ο Ο.Π.Α.Π που την εχει τωρα στο 3.10(εχω την εντυπωση οτι σου το φωτογραφησα..βαλτο σε φακελο με επτασφραγιστη σφραγιδα και αξιοποιησε το)!!!! ...Εγραψα ομως στο θρεντ του στοιχηματος δυο Εθνικες ομαδες που κατα την κριση μου θα σηκωσουν την Παγκοσμια κουπα!!
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.236
- Πόντοι
- 7.885
Καλημερες στην παρεα!
Καλημέρα πουτανιάρηδες .Ρε αλάνι μήπως έμαθες τίποτα για αυτό το κωλόμπαρο που σου είχα πει ,γιατί σκέφτομαι ν'ανέβω το ΣΚ προς Τρούμπα ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 9K