on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Καλημέρα γαμίκουλες!
Γιώργο, καλό βόλι. Εκτός από το μουνί της τύπισσας, να χύσεις και στο μαξιλάρι που κομάται ο τύπος ρε! Χαχαχαχαχαχαχα
Καλημέρα γαμίκουλες!
Γιώργο, καλό βόλι. Εκτός από το μουνί της τύπισσας, να χύσεις και στο μαξιλάρι που κομάται ο τύπος ρε! Χαχαχαχαχαχαχα
Καλημερα αλανια
Μια ομορφη μερα θα ειναι σημερα , amjik ο agiana γνωριζη το γιατι
Καλημέρα γαμίκουλες!
kαλημέρα ον παμε για καφε ?
Καλημερα σε ολους και ολες!!!!!!!!!!
Μην χτυπιεσε καθολου απο την στιγμη που γουσταρουν πολλες τετοιες φασεις
Καλημερα και κανενα προβλημα...δεν ησουν εσυ.... ο αποδεκτης του μηνυματος μου!!!!!!!Άγαπητε καλημέρα σας, σας ζητάω συγνώμη για έχθες
πού άναστατωσα το θρέντ τής άεροπορίας !!!!!!
Καλημερα και κανενα προβλημα...δεν ησουν εσυ.... ο αποδεκτης του μηνυματος μου!!!!!!!
Και τα δικα μου...χαιρομαι που υπαρχεις εδω.. αναμεσα μας!!!Τά σέβη μου άγαπητέ !!!!!!! :-*
καλημέρα παρέα!!!!
Καλημέρα ομορφούλα. (Και στα υπόλοιπα κορίτσια του Παραδείσου βέβαια).
νααααααααααααααααααααααι σε λιγο ξαναπαω τενις και το βραδακι θα σας εχω ετοιμες καινουριες φωτογραφιες!!!!!!! :-* :-* :-* :-*Αγαπάκι όλα καλά ?????? :-* :-*
οουπς σαν γ-λυκουλα ηθελα να το πωνααααααααααααααααααααααι σε λιγο ξαναπαω τενις και το βραδακι θα σας εχω ετοιμες καινουριες φωτογραφιες!!!!!!! :-* :-* :-* :-*
Θα ειμαστε σε εντονη αναμονη...μεχρι τις βραδυνες ωρες!!!νααααααααααααααααααααααι σε λιγο ξαναπαω τενις και το βραδακι θα σας εχω ετοιμες καινουριες φωτογραφιες!!!!!!! :-* :-* :-* :-*