gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καλημερα φανταρε με αναστολη.... ;)KAΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑΑΑ!!!!
Σημερα κλεινω 3 χρονια στο site
πω πω πως περνανε ετσι τα ατιμα τα χρονια!!!!
καλημερα φανταρε με αναστολη.... ;)KAΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑΑΑ!!!!
Σημερα κλεινω 3 χρονια στο site
πω πω πως περνανε ετσι τα ατιμα τα χρονια!!!!
Τι νομιζεις οτι θα αργησει να ξαναμπω,8 μηνες περνανε αερας!!καλημερα φανταρε με αναστολη.... ;)
καλημερα τρελογαμιαδες γαματε γιατι χανομαστε.πρεπει καθε μερα και διαφορετικη ετσι για εμπειριεςκαλημερα σε ολους
θα μας τελειωσουν τα λεφτα ομωςκαλημερα τρελογαμιαδες γαματε γιατι χανομαστε.πρεπει καθε μερα και διαφορετικη ετσι για εμπειριες
ενα τζοκερ μας σωζει μονο τα εχω δωσει ολα στις πουτανεςθα μας τελειωσουν τα λεφτα ομως
αυτον τον μηνα μπορει να φυγαν και 1000 ευρωενα τζοκερ μας σωζει μονο τα εχω δωσει ολα στις πουτανες
απο οτι σε εχω καταλαβει γουσταρεις αυταρχικα;αυτον τον μηνα μπορει να φυγαν και 1000 ευρω
μπα ασχετο....τους διαλογους με την σεξουλα που κανουμε χαβαλε λες;απο οτι σε εχω καταλαβει γουσταρεις αυταρχικα;
ναι αυτη αλλα σου εχω προταση αμα γουσταρεις τετοιακατσε ποια αννα μαρια εννοεις καταρχην;την ξανθια που δουλευει αθηνα ;
σε αυτην ρε πηγα για 69 και σεξσοου απλα εκανα λαθος στην αναφορα της κριτικης και μπερδεψα το πρωκτικο με το αυταρχικο αφου πρωτα τα μπερδεψε και αυτην στην υποδοχη με την παραθεση των προγραμματων και τις τιμες...ναι αυτη αλλα σου εχω προταση αμα γουσταρεις τετοια
λοιπον κιμ για πιπα και ποδοκατασταση αριστοτελους 6 καλιθεα,μαρια ψηλη για ολα,ελενα κεφαληνιας 75 αυταρχικο.και εχω παει με πολλες οποτε......σε αυτην ρε πηγα για 69 και σεξσοου απλα εκανα λαθος στην αναφορα της κριτικης και μπερδεψα το πρωκτικο με το αυταρχικο αφου πρωτα τα μπερδεψε και αυτην στην υποδοχη με την παραθεση των προγραμματων και τις τιμες...
για πες εσυ καμια καλη προταση αν ξανακατεβω αθηνα και ας μην ειναι για αυταρχικο....
οκ θα τις εχουμε υποψη ;)λοιπον κιμ για πιπα και ποδοκατασταση αριστοτελους 6 καλιθεα,μαρια ψηλη για ολα,ελενα κεφαληνιας 75 αυταρχικο.και εχω παει με πολλες οποτε......
σε αυτην ρε πηγα για 69 και σεξσοου απλα εκανα λαθος στην αναφορα της κριτικης και μπερδεψα το πρωκτικο με το αυταρχικο αφου πρωτα τα μπερδεψε και αυτην στην υποδοχη με την παραθεση των προγραμματων και τις τιμες...
για πες εσυ καμια καλη προταση αν ξανακατεβω αθηνα και ας μην ειναι για αυταρχικο....