Νέα

Gooοοοd morning bourdeliarides…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34K
  • Εμφανίσεις 794K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sdsk09

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα. Μία ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος από εσάς. Ποιος είναι ο administrator ή σε ποιον μπορώ να αναφερθώ για ένα παιδάκι εδώ στο site που χωρίς να τον κάνω τίποτα, έστειλε μήνυμα βρίζοντας μάνα και οικογένεια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επισκέπτης
Καλημέρα. Μία ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος από εσάς. Ποιος είναι ο administrator ή σε ποιον μπορώ να αναφερθώ για ένα παιδάκι εδώ στο site που χωρίς να τον κάνω τίποτα, έστειλε μήνυμα βρίζοντας μάνα και οικογένεια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

και γιατί δεν του απάντησες ή ακόμη καλύτερα,γιατί δεν τον έγραψες στα @@ σου ?

ουυυστ!! ειμαι μια γλυκια φορτηγατζου  :2funny: :2funny: :2funny:

για το γλυκιά...αμφιβάλλω...αλλά που θα πάει..θα το επιβεβαιώσω...:cheesy: :cheesy: :P

Επισκέπτης

γτ εφαγες τετοιο σκαλωμα? αμα ειναι να αγχωνεσαι τοσο για μια μαλακια που σου ειπαν σε ενα φορουμ, καηκες..

για το γλυκιά...αμφιβάλλω...αλλά που θα πάει..θα το επιβεβαιώσω...:cheesy: :cheesy: :P

φορτηγατζου ομως ειμαι  :rockon: :rockon: :rockon:

sdsk09

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε McLein δεν είμαι άνθρωπος που θα μπει στην διαδικασία να του απαντήσει. Απλά πιστεύω πως θα πρέπει κάτι τέτοια παιδάκια, να πάρουνε δρόμο από το site π.χ. διαγράφοντας τους με κάποιον τρόπο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οταν δεις τον αντισθενη ονλαιν  κατω χαμηλα με κοκκινο χρωμα στειλτου το υβριστικο πμ με πμ...αλλα τι θα βγαλεις?

Επισκέπτης
Φίλε McLein δεν είμαι άνθρωπος που θα μπει στην διαδικασία να του απαντήσει. Απλά πιστεύω πως θα πρέπει κάτι τέτοια παιδάκια, να πάρουνε δρόμο από το site π.χ. διαγράφοντας τους με κάποιον τρόπο.

Γάμησέ τον ρε παληκάρι...μην την ψάχνεις....αν σου έστειλε έτσι στο άσχετο...απλά μαλάκας θα είναι...

sdsk09

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις συνάδερφοι. Να'στε καλά!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.283
Πόντοι
12.056
Γάμησέ τον ρε παληκάρι...μην την ψάχνεις....αν σου έστειλε έτσι στο άσχετο...απλά μαλάκας θα είναι...

Πες την αληθεια....ποσοι εχουν βρισει την δικια σου και ποσοι σε ψαχνουν να σε δειρουν...χαχχαχαχα

Ουτε ο Nino να ησουν  :grin: :grin:

images

Επισκέπτης
κάνε νιααααααααααααρρρρρρρρρρρρ ρεεεεεεεεε....κι ασε τα φορτηγά !!!!

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

νιααααααααααααααααρρρρ  :smitten: :smitten: :smitten:

Πες την αληθεια....ποσοι εχουν βρισει την δικια σου και ποσοι σε ψαχνουν να σε δειρουν...χαχχαχαχα

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:CGNwvpHewloqWM:[URL unfurl="true"]http://www.mygreek.fm/cfiles/9b6373d5dfdd407f5716bdd2085d1d04.jpg[/img[/URL]] :2funny: :2funny:
[/quote]

αχαχαχαχαχαχα!!!

Επισκέπτης

Πόσοι έχουν βρίσει τη δικιά μου...πόσων έχω βρίσει εγώ...είναι μια άλλη ιστορία... :2funny:

Εγώ είμαι πιο ωραίος απ'τον Νίνο ρε μλκ...ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!  :rockon: :rockon:

Όσο γι'αυτούς που με ψάχνουν...ξέρουν οτι δεν κρύβομαι...αλλά τέτοιοι κοτολαγοί που είναι...μένουν στα λαγούμια !!!... :2on1: :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom