Επισκέπτης
ποιοι γιορταζουν σημερα? εχει γενεθλια μια φιλη μου παντωςΚαλημέρα!!! Δε λέω χρόνια πολλά στις εορτάζουσες γιατί σιγά μη γιορτάζει καμιά σήμερα
ποιοι γιορταζουν σημερα? εχει γενεθλια μια φιλη μου παντωςΚαλημέρα!!! Δε λέω χρόνια πολλά στις εορτάζουσες γιατί σιγά μη γιορτάζει καμιά σήμερα
Τα Εισόδια της Θεοτόκου. Νομίζω γιορτάζουν οι Μαρίες οι ελεύθερες , γιατί οι πιασμένες γιορτάζουν το Δεκαπενταύγουστοποιοι γιορταζουν σημερα? εχει γενεθλια μια φιλη μου παντως
ελευθερες εννοουμε απαρτες? γτ αν ειναι οι singles απλα, ε θα υπαρχουν απειρεςΤα Εισόδια της Θεοτόκου. Νομίζω γιορτάζουν οι Μαρίες οι ελεύθερες , γιατί οι πιασμένες γιορτάζουν το Δεκαπενταύγουστο
Οπότε όπως καταλαβαίνεις , σιγά μη γιορτάζει καμία...
(πάντως μια φίλη μου γιορτάζει σήμερα , τώρα που το σκέφτομαι...)
Να σου πω δεν το ξέρω καλά... Δεν έχω καταλάβει αν γιορτάζουν οι παρθένες ή απλά οι single οnes. Καλά αν γιορτάζουν μόνο οι παρθένες σίγουρα δεν γιορτάζει καμίαελευθερες εννοουμε απαρτες? γτ αν ειναι οι sigles απλα, ε θα υπαρχουν απειρες
Βοήθειά σουπερασε μια γιαγια απο τη δουλεια και μου εδωσε κι αντιδωρο παντως
χαχαχα και πειναω γμτ! τι να μου κανει ενα αντιδωρακι??Βοήθειά σου
Καλημέρα σε όλους. :-*
Δεν σηκώθηκα τώρα μικρούλη.Απο τις 8 έχω ξυπνήσει και πάντα με κέφια.Χθες τίποτα σπουδαίο πάντωςχαρουμενη και με καλη διαθεση βλεπω σηκωθηκες.
Σε γαμησε κανεις καλα χθες?
Χθες τίποτα σπουδαίο πάντως