Επισκέπτης
ποιοι γιορταζουν σημερα? εχει γενεθλια μια φιλη μου παντωςΚαλημέρα!!! Δε λέω χρόνια πολλά στις εορτάζουσες γιατί σιγά μη γιορτάζει καμιά σήμερα![]()
![]()
![]()
ποιοι γιορταζουν σημερα? εχει γενεθλια μια φιλη μου παντωςΚαλημέρα!!! Δε λέω χρόνια πολλά στις εορτάζουσες γιατί σιγά μη γιορτάζει καμιά σήμερα![]()
![]()
![]()
Τα Εισόδια της Θεοτόκου. Νομίζω γιορτάζουν οι Μαρίες οι ελεύθερες , γιατί οι πιασμένες γιορτάζουν το Δεκαπενταύγουστοποιοι γιορταζουν σημερα? εχει γενεθλια μια φιλη μου παντως![]()
ελευθερες εννοουμε απαρτες? γτ αν ειναι οι singles απλα, ε θα υπαρχουν απειρεςΤα Εισόδια της Θεοτόκου. Νομίζω γιορτάζουν οι Μαρίες οι ελεύθερες , γιατί οι πιασμένες γιορτάζουν το Δεκαπενταύγουστο
Οπότε όπως καταλαβαίνεις , σιγά μη γιορτάζει καμία...
(πάντως μια φίλη μου γιορτάζει σήμερα , τώρα που το σκέφτομαι...)
Να σου πω δεν το ξέρω καλά... Δεν έχω καταλάβει αν γιορτάζουν οι παρθένες ή απλά οι single οnes. Καλά αν γιορτάζουν μόνο οι παρθένες σίγουρα δεν γιορτάζει καμίαελευθερες εννοουμε απαρτες? γτ αν ειναι οι sigles απλα, ε θα υπαρχουν απειρες![]()
Βοήθειά σουπερασε μια γιαγια απο τη δουλεια και μου εδωσε κι αντιδωρο παντως![]()
χαχαχα και πειναω γμτ! τι να μου κανει ενα αντιδωρακι??Βοήθειά σου![]()
Καλημέρα σε όλους. :-*
Δεν σηκώθηκα τώρα μικρούλη.Απο τις 8 έχω ξυπνήσει και πάντα με κέφια.Χθες τίποτα σπουδαίο πάντωςχαρουμενη και με καλη διαθεση βλεπω σηκωθηκες.
Σε γαμησε κανεις καλα χθες?