Επισκέπτης
καλημερα αλανια!
παρτε μια σαβουρα ετσι για να γουσταρετε
παρτε μια σαβουρα ετσι για να γουσταρετε
πιστευω παντως να σε χαροποιησε η φωτο μουκαλημερες...Παμε να την πεσουμε εντος ολιγου
ασχετο εντελως ..Τι εννοεις φιλαρακι???Σε ξερω και απο χθες?πιστευω παντως να σε χαροποιησε η φωτο μου
με παγωσες τωρα.....ασχετο εντελως ..Τι εννοεις φιλαρακι???Σε ξερω και απο χθες?
Φιλε μου το παιρνω οπως θελω..και για να στο πω και εγω ευγενικα..Το γεγονος οτι ποσταρεις 40 μηνυματα ανα μερα και ανταπαντας με ειρωνεια δεν σε τιμα. Και απο χτες μεχρι σημερα που εισαι μελος ποτε προλαβαμε και καναμε και κουβεντα..Μονο εσυ το ξερεις..με παγωσες τωρα.....
οχι εχουμε ξαναμιλησει αλλα μεχρι εκει!
αλλα πολυ της μετροιτης τα παιρνεις και βλαπτεις τον εαυτο σου
ειναι κριμα να αρπαζεσαι διχως λογο για να το πω ευγενικα!
λοιπον ενταξει οπως νομιζεις!Φιλε μου το παιρνω οπως θελω..και για να στο πω και ργω ευγενικα..Το γεγονος οτι ποσταρεις 40 μηνυματα ανα μερα και ανταπαντας με ειρωνεια δεν σε τιμα. Και απο χτες μεχρι σημερα που εισαι μελος ποτε προλαβαμε και καναμε και νουβεντα..Μονο εσυ το ξερεις..
καλημερα φιλοι.ειμαστε μειον ενας σημερα;...η κλωνος μας εφυγε;
για εξηγα το λιγο σε εναν αποφοιτο πανεπιστημιου με διδακτορικο γιατι δεν το πιασα....ΠΟΥ ΠΗΓΕ;;;;;;;;;;;;;;;
Όταν αποκαλύπτεται κάποιο στοιχείο που γκρεμίζει το ιδεολόγημα που έχουν σχηματίσει οι άνθρωποι στον νου τους αδυνατούν να το αντιμετωπίσουν και το κρύβουν....................
:S :S :SΠΟΥ ΠΗΓΕ;;;;;;;;;;;;;;;
Όταν αποκαλύπτεται κάποιο στοιχείο που γκρεμίζει το ιδεολόγημα που έχουν σχηματίσει οι άνθρωποι στον νου τους αδυνατούν να το αντιμετωπίσουν και το κρύβουν....................
:S :S :S
Πάλι δεν τσιμπούσαν τα ψάρια?
για εξηγα το λιγο σε εναν αποφοιτο πανεπιστημιου με διδακτορικο γιατι δεν το πιασα....
Έμεινα λίγο στην Κορινθία...3 μέρες...άσε που φοβήθηκα ότι θα μου κάνεις αναλύσεις όπως η πιο πάνω!δέν περασες νά σέ ξεναγήσω........
απο νωρις το ξεκινησαμε σημερα ε;πολύ ώρα έψαχνες........ κρίμα τό διδακτορικο.
ειπα διαβαζμα και ΜΟΝΟ. :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Έμεινα λίγο στην Κορινθία...3 μέρες...άσε που φοβήθηκα ότι θα μου κάνεις αναλύσεις όπως η πιο πάνω!
Ωχ έχεις φτιάξει γιάφκα?Θα γνωριζες κ αλλα ρεμαλια του sait...........