You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gooοοοd morning bourdeliarides…
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr_Mojo_Risin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34K
- Εμφανίσεις 794K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
μερααα και καλη βροχη να χουμε....
Επισκέπτης
καλημερα αρρωστακια..
[move] [/move]
footsiebabes/Carol
[move] [/move]
footsiebabes/Carol
Επισκέπτης
μια χαρα ειναι ο καιρος,πολλες λιακαδες κανουν μια ερημο που λεει κι ο ποιητης...
makoulakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
Καλημερααααααααα
βρεχει
βρεχει
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μέρα... έτσι έτσι να βρέχει... μου αρέσει η βρόχη πέρα από κάθε τι
makoulakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
Ναι αλλα οχι να δουλευεις να αραξεις στο τζακι με μεγαλη τζαμαρια εκει ψηλα στον 7ο οροφο και το καλυτερο citytour ολη μεραμέρα... έτσι έτσι να βρέχει... μου αρέσει η βρόχη πέρα από κάθε τι
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
έπεσες μέσα... φοιτητής είμαιΝαι αλλα οχι να δουλευεις να αραξεις στο τζακι με μεγαλη τζαμαρια εκει ψηλα στον 7ο οροφο και το καλυτερο citytour ολη μερα
αλλά έχει τόσο πολύ καιρό να βρέξει που την πεθύμησα την βροχή... άσε που το βράδυ κάνεις τον καλύτερο ύπνο με την βροχή
makoulakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
Και το καλυτερο πηδημα, πιτσιλισμα μεσα πιτσιλισμα εξω ο καιρος .έπεσες μέσα... φοιτητής είμαι
αλλά έχει τόσο πολύ καιρό να βρέξει που την πεθύμησα την βροχή... άσε που το βράδυ κάνεις τον καλύτερο ύπνο με την βροχή
allakse_me
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλημερίζω τον μελλοντικό καβαλάρη μου, που κάτι μου λέει οτι βρίσκετε εδώ, απλά δεν τον έχω γνωρίσει ακόμα ;) :-*
Επισκέπτης
καλιμερα γλικοπουτανο!!!ισοσ να τον ονειρευεσε καθε βραδι στον ιπνο σου και το κλιτοριδακι σου να σισπατε απο τιν ιδονι και τισ ιγρες ονιροξεις!Καλημερίζω τον μελλοντικό καβαλάρη μου, που κάτι μου λέει οτι βρίσκετε εδώ, απλά δεν τον έχω γνωρίσει ακόμα ;) :-*
καλα πιτσιλισματα καβλοραπανο!
allakse_me
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σε ευχαριστώ καβλιάρη pitsilisti..!!καλιμερα γλικοπουτανο!!!ισοσ να τον ονειρευεσε καθε βραδι στον ιπνο σου και το κλιτοριδακι σου να σισπατε απο τιν ιδονι και τισ ιγρες ονιροξεις!
καλα πιτσιλισματα καβλοραπανο!
Επισκέπτης
Εσυ μωρο μου δεν θελεις καβαλαρη αλλα καυλιαρη. ;)Καλημερίζω τον μελλοντικό καβαλάρη μου, που κάτι μου λέει οτι βρίσκετε εδώ, απλά δεν τον έχω γνωρίσει ακόμα ;) :-*
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις