dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
+1Kαλημέρα !!Καλή επιτυχια στην εθνική μας για σήμερα το βραδι!!
+1Kαλημέρα !!Καλή επιτυχια στην εθνική μας για σήμερα το βραδι!!
Αναμενόμενο...η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής...από την αρχή μέχρι το τέλος...τι να κάνουμε?? τουλάχιστον ελπίζω να νικήσουμε στα υπόλοιπα θέματα... ;)Κατηφείς ...................................................................
Πάλι μας πήδηξε η πουτάνα (κακόχρονο να χει) η Μερκελ!
Αναμενόμενο...η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής...από την αρχή μέχρι το τέλος...τι να κάνουμε?? τουλάχιστον ελπίζω να νικήσουμε στα υπόλοιπα θέματα... ;)
Αναμενόμενο...η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής...από την αρχή μέχρι το τέλος...τι να κάνουμε?? τουλάχιστον ελπίζω να νικήσουμε στα υπόλοιπα θέματα... ;)
ρεεεεε...έχουμε κυβέρνηση με την ελληνική dream team....Εκεί να δεις διαφορά ποιότητας - οργάνωσης -μεθόδου -πατριωτισμού κλπ κλπ που έχουμε....
Όχι 4-2 αλλά 14-0 θα μας χώσει!
εξηγήσου παντρόν μου.... ;)
Σού έχω έκπληξη ;) θα περάσης καλά .
καλημέρα θασιώτη φίλε μου!!! σήμερα που για μπάνιο??Πολλές καλημέρες σε όλη την παρέα.
Καλό Σ/Κ.
γιατί δεν πας Ατσαπά ή Αλυκή??? τι νερά θεέ μου... :o :oκαλημέρα θασιώτη φίλε μου!!! σήμερα που για μπάνιο??
καλημέρα θασιώτη φίλε μου!!! σήμερα που για μπάνιο??
γιατί δεν πας Ατσαπά ή Αλυκή??? τι νερά θεέ μου... :o :o
Πωπωωπω τι λες τώρα??? νταξ είσαι θεός...θυμάμαι πριν 3 χρόνια κάτι....βουτιές ;) που έκανα σε μια κοπέλα και ήταν μαγευτικά!Μάλλον για Ψιλή Άμμο ή Ρωσογκρεμό με βλέπω.