Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 440
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα σε όλες και όλους..
Καλημέρα SONADOR.καλημερα λατρεμένοι μου φίλοι !!!!
Καλημέρα.........Καλημέρα SONADOR.
Αλήθεια?Δεν είναι τίποτα,αν θέλεις μπορώ να σε συστήσω στην γιατρίνα που πάω χρόνια είναι πολυ εντάξει άτομο.Καλημέρα.........
Aσε γάμμματα πάλι κόλησα βλενόρεια , πόδια άνοιχτά, αύτιά κλειστά για έμας
τίς έρμεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Αλήθεια?Δεν είναι τίποτα,αν θέλεις μπορώ να σε συστήσω στην γιατρίνα που πάω χρόνια είναι πολυ εντάξει άτομο.
2106990544 Μάγγου Μαρία,με είχε κουράρει πέρσι,με έκανε καλά περαστικά φίλε μου δεν είναι τίποτα έχει κρυώσει πέος σου και βγάζει μύξα.
Aστα ...... τό ζουλάω καί στάζω ζουμάκι μπέζζζζζζζζζζζζ
άναμένω τηλ τής ντοκτόρας............
Νά πάω λές μετά τίς έκλογές ??2106990544 Μάγγου Μαρία,με είχε κουράρει πέρσι,με έκανε καλά περαστικά φίλε μου δεν είναι τίποτα έχει κρυώσει πέος σου και βγάζει μύξα.
Οχι μην το αφήνεις κάνει προστατίτιδες η μαλακία αυτή άσε που στο κατούρημα θα υποφέρεις,φίλε μου στο γιατρό,να πας,φιλικά και απο ενδιαφέρον επειδή πάντα είσουν εντάξει μαζί μου.Νά πάω λές μετά τίς έκλογές ??
Οχι μην το αφήνεις κάνει προστατίτιδες η μαλακία αυτή άσε που στο κατούρημα θα υποφέρεις,φίλε μου στο γιατρό,να πας,φιλικά και απο ενδιαφέρον επειδή πάντα είσουν εντάξει μαζί μου.
καλημέρα συναγωνιστές και συνοδοιπόροι στα μονοπάτια του πληρωμένου έρωτα!! τι καύσωνας σήμερα...
η αλήθεια να λέγετε...να δώσεις χαιρετίσματα στον Ορέστη... ;)Kαλημερα!!Εσυ φιλε αν κρινω απο το nick σου,την εχεις διπλα σου την θαλασσα.Μαι χαρα εισαι ;)
Tά βρήκατε φίλτατε ??η αλήθεια να λέγετε...να δώσεις χαιρετίσματα στον Ορέστη... ;)
η αλήθεια να λέγετε...να δώσεις χαιρετίσματα στον Ορέστη... ;)