Καλά μη φιληθείτε κιόλας.....
Σε διαβεβαιώ, ότι δεν είναι στις προθέσεις μου.....
Καλημέρες και καλή δύναμη.
Καλά μη φιληθείτε κιόλας.....
Καλημερα mysterious !!!Καλά μη φιληθείτε κιόλας.....
Καλημερούδια και καλή χώνεψη στα γαβράκια... :-
Kακιες !!!Σε διαβεβαιώ, ότι δεν είναι στις προθέσεις μου.....
Καλημέρες και καλή δύναμη.
Καλημέρα mon ami και να έχετε ένα αξιογάμητο ΠΣΚ! Έχουμε και F1 και El Classico.....ότι πρέπει!!!! ;)Καλημερα mysterious !!!
Eλπιζω να το εχω, αν και δουλευω !!!Καλημέρα mon ami και να έχετε ένα αξιογάμητο ΠΣΚ! Έχουμε και F1 και El Classico.....ότι πρέπει!!!! ;)
Αλήθεια, θα πάει κανείς να δώσει 2ευρο για να ψηφίσει το Κατερπίλαρ?
Πάάάάάρα πολλοί! Το μέλλον της Ελλάδας έχει υποθηκευτεί ήδη από αυτούς που μας φέραν ως εδώ! Και είναι ανάμεσά μας....ακόμη κι ο διπλανός που "χώθηκε" για εξασφάλιση στο Δημόσιο με επιδόματα φούσκες και τώρα βρίζει θεούς και δαίμονες γι'αυτούς που διαμόρφωσαν την κατάσταση! Χειρομάλαξη με σμυριδόπανο που ανέφερε άλλος συνάδελφος..... :SEλπιζω να το εχω, αν και δουλευω !!!
Για να δουμε, ποσοι θα πληρωσουν !!!
Eιδομεν, στις εκλογες !!!Πάάάάάρα πολλοί! Το μέλλον της Ελλάδας έχει υποθηκευτεί ήδη από αυτούς που μας φέραν ως εδώ! Και είναι ανάμεσά μας....ακόμη κι ο διπλανός που "χώθηκε" για εξασφάλιση στο Δημόσιο με επιδόματα φούσκες και τώρα βρίζει θεούς και δαίμονες γι'αυτούς που διαμόρφωσαν την κατάσταση! Χειρομάλαξη με σμυριδόπανο που ανέφερε άλλος συνάδελφος..... :S
Ερωτοχτυπημενος !!![size=32pt]Πίπη μουυυυυυυυυυυυυυυυ έρωτά μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ[/size]
Ερωτοχτυπημενος !!!
Σου ευχομαι, τα καλυτερα !!!
Καλημέρα Τσε! Λύσσαξε ο μικρός να τον πάω Πένυ. Μας βλέπω ξεροστάλιασμα στο βουνό tonight!ψυχραιμια ΠΑΝΤΡΟΝ.
Καλημέρα............................................................................
Τελικά το κατάλαβα....
Ένας αριβίστας,δυο παρτάκιες,δυο πουτάνες,και ένα απερίγραπτο πράμα....................
Είναι πολύ πάρα πάνω απ όσο μπορώ ν αντέξω!
Εχεις ωραιο στοχο για !!!Καλημερα και καλο ΣΚ σε ολους και καλα βολια