Νέα

Google toolbar

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mikeget1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Απο το ιδιο το google πως βγαινει το ιστορικο?????

ΥΓ Sto toolbar αν πατησεις στο G εχει ενα πινακα πατας κατω κατω manage search engines και βγαινουν γιαχου κλπ και διαλεγεις την σειρα που θες να εμφανιζονται εχει και ενα κουμπι με search suggestions και μαλλον σου "προτεινει" σεαρτσ

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε για ξαναγράψε ένα γράμμα όμως να δεις!!! Στα ξαναβγάζει!!!
Φυσικά και ξαναβγάζει αλλά μαντεύει σε real time όπως είπανε και οι προηγούμενοι.

Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ όμως είναι ότι ΔΕΝ ξαναβγάζει τις δικές μου λέξεις!!!!

Απ τις άλλες ας βγάλει ό,τι θέλει!!!!

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Φυσικά και ξαναβγάζει αλλά μαντεύει σε real time όπως είπανε και οι προηγούμενοι.

Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ όμως είναι ότι ΔΕΝ ξαναβγάζει τις δικές μου λέξεις!!!!

Απ τις άλλες ας βγάλει ό,τι θέλει!!!!
:thumbsup: :thumbsup: Τότε όλα οκ!!!

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
  Απο το ιδιο το google πως βγαινει το ιστορικο?????

ΥΓ Sto toolbar αν πατησεις στο G εχει ενα πινακα πατας κατω κατω manage search engines και βγαινουν γιαχου κλπ και διαλεγεις την σειρα που θες να εμφανιζονται εχει και ενα κουμπι με search suggestions και μαλλον σου "προτεινει" σεαρτσ

Απ το ίδιο το google δε νομίζω να βγαίνει.
Αν και οι λέξεις που βγάζει μόνο του πατώντας ένα γράμμα είναι πολύ λίγες και μάλλον τελικά περί μαντεψιάς πρόκειται που μόνο τα αστέρια του  ξέρουν τα κριτήρια με τα οποία βγαίνουν αυτές οι λέξεις.

Πάντως είναι όντως χρήσιμο σα εργαλείο αρκεί να μην πατάς περίεργες λέξεις...

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
¨ολα καλά παιδιά!!!

Ευχαριστώ και πάλι!!!

Αλλά μια και βλέπω ότι υπάρχουν πολλά αστέρια εδώ μέσα....

Μήπως ξέρει κανείς πώς να ανακαλύψω το passwor στο email της γυναίκας μου στο yahoo? :rockon:

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και για να μη παίσει και κράξιμο δεν εννοώ να γίνω χάκερ...

Απλά αν μπορώ να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις και μόλις γράφω το username της να μου βγάζει πχ αυτόματα από κάτω το password.
Παλιά το έκανε αλλά δεν ξέρω αν το yahoo έβαλε κάποιες έξτρα ασφάλειες ή  αν φταίει ένα φιλαράκι που μου πέρασε διάφορα antivirus με διάφορα φίλτρα και τέτοιες παπαριές και τώρα δεν μπορώ να κατασκοπεύσω τον ίδιο τον υπολογιστή μου!!!! :headbang:  

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πιπέρι στο στόμα κατευθείαν!! Κακό παιδί!!! :hammer: :uzi: :bottom: :bounce-glasses:
Κοίτα να δεις ένας φίλος μου έλεγε:"να τρώμε, να πίνουμε αλλά να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο"!.... ;)

Που σημαίνει ότι καλή η εμπιστοσύνη αλλά με τις γυναίκες δεν είναι να είσαι και πολύ ήσυχος...  :2funny:

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αλλά μάλλον ζητάω πολλά...

Ευχαριστώ πάντος όλους σας για τη βοήθεια! :rockon: :rockon: :rockon:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ρε φίλε είναι πολύ απλο.. Τσεκάρεις την λέξη που σου βγάζει και πατάς το μαγικό κουμπί που λέγεται DELETE !!! :grin:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φίλε είναι πολύ απλο.. Τσεκάρεις την λέξη που σου βγάζει και πατάς το μαγικό κουμπί που λέγεται DELETE !!! :grin:

τα απλα ειναι τα πιο δύσκολα!!!!
Επι παλαιοτερου το google εδειχνε μονο τα 5 τελευταια οποτε εβαζα αααααααααα βββββββββββββββ σσσσσσσσσσσ κλπ και καθαριζα ή εκανα 5 search "επιστημονικα"!!!

Μια λυση να αποφυγεις την γκρινια ειναι να κανεις σεαρτς "πες μου πως να ευχαριστησω την γυναικα μου για τα τοσα χαρουμενα χρονια γαμου"
ή αν απλα συζεις τις λέξεις "γαμος"και "δακτυλίδι".

Αν συζεις και τις ΒΡΕΙΣ στο σεαρτς ή τα μαζευεις ή ετοιμαζεσαι!!!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κατ'αρχην κοβεις τον explorer και βαζεις mozilla firefox εκει εχεις στανταρ μηχανη αναζητησεις (χωρις να βαλεις toolbar) την οποια μπορεις να καθαριζεις πανευκολα οπως και απο τα options στο tools μπορεις να του πεις να μην κραταει ιστορικο σελιδων στις οποιες εχεις μπει ουτε passwords σε διαφορα σαιτς, γτ και απο αυτο μπορεις να καρφοθεις, και να καθαριζεις και το ιστορικο γτ οπως και να το κανεις παντα κραταει κατι. παλια καραβανα το εχω ψαξει παρα πολυ το θεμα

λεει σβησε τα ιχνη μου καπου αλλου παρα πολυ χρησιμο

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom