Νέα

Google toolbar

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mikeget1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΠΑΙΔΙΑ SOS!!!

Έχω στον υπολογιστή μου το google tool bar, ώστε κάθε φορά που ψάχνω κάτι να μη χρειάζεται να ανοίγω τη σελίδα του google αλλά πληκτρολογώ τη λέξη και πατάω enter.

Έλα όμως που το μαλακισμένο αποθηκεύει ΟΛΕΣ τις λέξεις που του έχω βάλει και το χρησιμοποιεί κατά κόρον η γυναίκα μου? :headbang: :headbang: :headbang:

Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πώς μπορεί να "σβήσει" η μνήμη του? Γιατί άμα δει πχ μπουρδέλα ή call girls κτλ τότε κλάφτε με :S :S :S

ΒΟΗΘΕΙΑ!

Σημ. δοκίμασα απ τις ιδιότητες του explorer να σβήσω ιστορικό, cookies κτλ αλλά έσνησαν όλα εκτός απ΄ τη μνήμη αυτού.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Βγάλτο και βάλε IE7 ή Firefox2

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Υπαρχουν προγραματα οπως το ccleaner(free),που σβηνουν cookies και τετοια..
Για δοκιμασε το..

Επισκέπτης
ΠΑΙΔΙΑ SOS!!!

Έχω στον υπολογιστή μου το google tool bar, ώστε κάθε φορά που ψάχνω κάτι να μη χρειάζεται να ανοίγω τη σελίδα του google αλλά πληκτρολογώ τη λέξη και πατάω enter.

Έλα όμως που το μαλακισμένο αποθηκεύει ΟΛΕΣ τις λέξεις που του έχω βάλει και το χρησιμοποιεί κατά κόρον η γυναίκα μου? :headbang: :headbang: :headbang:

Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πώς μπορεί να "σβήσει" η μνήμη του? Γιατί άμα δει πχ μπουρδέλα ή call girls κτλ τότε κλάφτε με :S :S :S

ΒΟΗΘΕΙΑ!

Σημ. δοκίμασα απ τις ιδιότητες του explorer να σβήσω ιστορικό, cookies κτλ αλλά έσνησαν όλα εκτός απ΄ τη μνήμη αυτού.
Aπεγκατεστησε τον explorer τελείως και βάλε firefox!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Δεν αποθηκευει. Βρισκει ριαλ ταιμ

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν αποθηκευει. Βρισκει ριαλ ταιμ

Πώς δεν αποθηκεύει!
Αφού πάω να πληκτρολογήσω μια λέξη και μου βγάζει από κάτω κυλιώμενη μπάρα με όλες τισ λέξεις που έχω πληκτολογήσει προ ολίγου

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
για γραψε μια που δεν εχεις γραψει ποτε.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Εμφανιζει και αυτες που εχεις γραψει και ριαλ ταιμ..

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Δεξι κλικ "clear search history" και σβηνει!!!!

Εμφανιζει και αυτες που σκεφτεσαι!!!!!!!!!!!!!!!! Ελα πλακα κανω οντως αποθηκευει πολλες λέξεις που ουτε τις θυμασαι!!! ωραιο εργαλειο αλλα χθες που ειχα ξεχασει τι εψαχνα δεν το βρηκα (ακουστηκε ηλιθιο αυτο εννοω κατι εψαχνα και βγηκα καπου αλλου με ενδιαφερον αλλα ξεχασα τι εψαχνα εξαρχης)

Αυτο το toolbar μαζι με το firefox δεν μας ηρθε!!!! ή το βαλαμε μετα!!

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Βγάλτο και βάλε IE7 ή Firefox2
Ναι αυτό θα μπορούσα να το κάνω αλλά έχει φασαρία και χρειάζομαι γρήγορες λύσεις.

Υπαρχουν προγραματα οπως το ccleaner(free),που σβηνουν cookies και τετοια..
Για δοκιμασε το..
πού τα βρίσκω αυτά?

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Σοβαρευτείτε!!! Σωστός ο προηγούμενος!!! Πάτα στο βελάκι δίπλα από το κουτί με τις λέξεις και μετά clear history ή διαγραφή ιστορικού!!! Φίλε μας δουλεύεις; Αυτό είναι πολύ απλό. Δεν το βλέπεις; :2funny: :2funny: :2funny: Μετά πας στον Ιντερνετ explorer και πατάς διαγραφή φορμών!!! Στις επιλογές Ιντερνετ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ωχ ναι ρε σωστος ο φιλος..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Καμία σχέση με cookies.

Κάθε Google toolbar έχει unique identification number.

Όλο το search history από το toolbar αυτό βρίσκεται αποθηκευμένο στους servers του Google.

Ή την βγάζεις τελείως ή ζεις με το γεγονός αυτό.

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!
Εσβησαν!!!!

Με το βελάκι δίπλα στη μπάρα!!!!!!!

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Καμία σχέση με cookies.

Κάθε Google toolbar έχει unique identification number.

Όλο το search history από το toolbar αυτό βρίσκεται αποθηκευμένο στους servers του Google.

Ή την βγάζεις τελείως ή ζεις με το γεγονός αυτό.
Σωστός!! Μαλακίες γράφω!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
οχι φιλαρακι επειδη το εχω καποιες μερες και μου χει αρεσει λογω καιρου μνηης ραμ που δειχνει και πολλα αλλα κατω εκει που πατας λεξεις δεν σου εμφανιζει οτι εχεις κανει αναζητηση αλλα οτι λεξη αρχιζει απο τα γραματα που πληκτρολογεις!!
μαντευει!

OP
OP
M

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
  Δεξι κλικ "clear search history" και σβηνει!!!!

Εμφανιζει και αυτες που σκεφτεσαι!!!!!!!!!!!!!!!! Ελα πλακα κανω οντως αποθηκευει πολλες λέξεις που ουτε τις θυμασαι!!! ωραιο εργαλειο αλλα χθες που ειχα ξεχασει τι εψαχνα δεν το βρηκα (ακουστηκε ηλιθιο αυτο εννοω κατι εψαχνα και βγηκα καπου αλλου με ενδιαφερον αλλα ξεχασα τι εψαχνα εξαρχης)

Αυτο το toolbar μαζι με το firefox δεν μας ηρθε!!!! ή το βαλαμε μετα!!
Ευχαριστώ φιλαράκι!
Σοβαρευτείτε!!! Σωστός ο προηγούμενος!!! Πάτα στο βελάκι δίπλα από το κουτί με τις λέξεις και μετά clear history ή διαγραφή ιστορικού!!! Φίλε μας δουλεύεις; Αυτό είναι πολύ απλό. Δεν το βλέπεις; :2funny: :2funny: :2funny: Μετά πας στον Ιντερνετ explorer και πατάς διαγραφή φορμών!!! Στις επιλογές Ιντερνετ
Και σένα φίλε σ΄ ευχαριστώ!
Παιδιά με σώσατε!

Α! ρε bourdela.com!!!

Έχεις σώσει πολύ κόσμο τελικά!!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom