Νέα

Golden Spa Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 348K
  • Ετικέτες
    λάρισα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gk_15

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2019
Like
8
Πόντοι
0
30 ευρω μασαζ(ψιλο μαπα),50 με φραπε...Εγω πηρα την Στελλα μια κοπελιτσα με ταττουαζ η αλλη που ηταν εκει δεν βλεποταν.Στην αρχη ηταν πολυ σπασμενη αλλα με λιγο κουβεντα χαλαρωσε και καναμε καβλαντα..Ωραια φαση αν ξανα τσακωσω κανα 50αρι θα παω ισως δοκιμασω αλλη κοπελα..Γραψτε εμπειριες απο κοπελες ρε αλανια
Υ.Γ.Ή κανεις μπανακι απο το σπιτι σου η κανεις εκει πριν,για μετα εχουν ντουζιερα μεσα στο δωματιο

PARTIZAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
299
Πόντοι
21
Νεα παρουσια στο ροστερ, Αννα ,πετιτ μινιοΝ  αδυνατη πολυ αδυνατη ομως ,στα του αγωνα τα γνωστα ,πασαλημα με λαδια (μασαζ το λενε καποιοι) και τελος μια μαλακια κρυουλιαρα .Μετρια πραγματα .............

nikoslarissa33

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2010
Like
51
Πόντοι
0
για εμενα δεν αξιζει η φαση 50 ευρο για μασαζ χαλια κ φραπε με τα μουτρα κατω. Αν φτιαξουν τα μουτρα τουσ κ βαλουν κ καλαμακι στον φραπε θα παω ξανα

• Like
Αντιδράσεις: vobras

PARTIZAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
299
Πόντοι
21
Εποχη μεταγραφων ψαχνουν για λιμπερο :alivedick: =)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 79062

Επισκέπτης
Καλησπέρα ! πήγε κάνεις πρόσφατα στο golden spa? Αν κάποιος μπορεί να με ενημερώσει ας απαντήσει εδώ ή σε pm

PARTIZAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
299
Πόντοι
21
Δυο μεταγραφες Μαγκυ και Θεωνη ,αν παω θα σας πω τα χαμπαρια !!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 79062

Επισκέπτης
περασα με Θεωνη , μπαμπατσικη κοπελα μικρη σε ηλικια με πολυ καλο μασαζ και happy ending (εννοειτε με το χερι).
Αφήνει πιασίματα.....αν κάποιος γνωρίζει για Μάγκι ας ενημερωσει εδω ή inbox

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Αν ειναι η μαγκι που δουλευει Θεσσαλονικη ειναι τοπ. Εμφανιση σωμα συμπεριφορα

PARTIZAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
299
Πόντοι
21
Αλλαγη στο ροστερ ,οι παλιες εχουν φυγει ολες !!! εγω βρηκα δυο νεες Χαρα χοντρουλα μπαμπατσικη και Μαρια πετιτ μινιον με θεικο κολο ,και οι δυο απο Θεσσαλονικη ,περασα με Μαρια καλη και στο πρωτο ημίχρονο και στο δευτερο .Τα προγραμματα ιδια τα κλασικα

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Καλησπέρα παίδες! Έχω μια απορία...Γιατί πιστεύετε ότι τις έδιωξε όλες τις παλιές. Γιατί δε πιστεύω να έφυγαν όλες μαζί μόνες τους. Είχα περάσει παλιά με τη Στέλλα 2 φορές. Είχα γράψει κιόλας την εμπειρία μου.

aple

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
54
Πόντοι
1
τι παζει με αυτο το Golden σπα για ενημερωστε λιγο

Stories

Νέο!

Stories