Spitharas84
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2019
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Ανάλογα τι αου αρέσει...βγάζεις μέσα το 20€ κ ξεκινάει η χειρομαλάξεις..
Τώρα για σεξ δεν ξέρω ούτε κ τωτησα
Τώρα για σεξ δεν ξέρω ούτε κ τωτησα
Έτσι ξαφνικά σήμερα 2 άτομα γράφουν ότι δ γίνετε κάτι....12 ώρα κ οι 2.... τυχαίο..;; Μάλλον βρωμίσει κ ειπαν ν τ ξεβρωμίσουμε μ αστυνομία γτ η λαρισα είναι μικρή.. εγώ πάντως μια χαρά τ πήρε τ 20...καλησπερα ! περασα προχθες με Στεφανια....καλο μασαζ αλλα μεχρι εκει. Διακριτικα ζητησα κατι παραπανω αλλα δεν , παμε για αλλα !!!
Εσυ έφτιαξες τ προφίλ γ ν μας πεις μαλακιες...;; Μήπως ήταν κ γεμάτο πελλατισες γυναίκες ν χαλαρώσουν..;; Φτάνει η κοροϊδία.. τ μαγαζι είναι φραπές άδικο κ θ χει θέμα.. αυταΚαλησπερα,εγω πηγα προχθες, διαλεξα μια κοπελα ελληνιδα πιτσιρικα, μολις ανεφερα κατι για εξτραδακι μου ειπε πολυ ευγενικα πως δεν κανει κατι τετοια...
Τωρα απο εκει και περα δεν γνωριζω κατι παραπανω.
Τίποτα δ αλλαξε τ πρώτο είναι ψεύτικο προφίλ.. κ είναι ο ίδιος μ τ επομενο... τπ μαυριστε τ μπουρδελακι τουςΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΤΑΣΗ ΓΤ ΒΡΩΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΠΕΔΑΔΙΚΟ??
Σου λέει εδώ στη λαρισα τσοπάνηδες έχει ας τους χορτάσω παραμύθι..Όντως είναι μαλακια να πάει κάποιος και να μείνει μόνο με μασάζ . Στη τελική στη Λάρισα υπάρχουν σοβαρά μασατζιδικα γι αυτό το λόγο