Νέα

Γωγώ Βεργέτη... " ....αγόρια δεν πειράζει δοκιμάστε κ ας φάτε τα μούτρα σας!!"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nicospap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nicospap

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γ.Βεργέτη : " Νομίζω αυτη τη περίοδο είμαι πιο ανοιχτή απο ποτε άλλοτε να προχωρήσω σε μια σχέση. Αλλα δεν τρελαινομαι, αν δεν βρω τον άνθρωπο που ζητάω δεν έχω σκοπο να συμβιβαστω....κ η μοναξιά έχει τα θετικά της. Κ σίγουρα είναι καλύτερη απο μια υποκριτική σχέση."

gogo.jpg

διαβάστε όλη την συνέντευξη.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τα ιδια και τα ιδια.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 Σιγά μωρή καριόλα μη στην πεσουμε κιόλας....  Αει σιχτίρι με το κάθε ξέκωλο που ψάχνει να βρει έναν μαλάκα να την παντρευτεί....

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
και γιατι ειναι ειδηση η καθε μαλακια που ξεπηδα απο το <<<<μυαλο>>>> καθε τσουλας??

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πολυ..........ανοιγμα ρε παιδι μου....Κλειστε κανα παραθυρο

OP
OP
N

nicospap

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως έχω να πω ... πως είναι super από εμφανίση.....   :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
image.jpeg

..εδώ πάντως μοιάζει με Ρωσσίδι....δύσκολο θέμα η τύπισσα

kgg

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Λεσβια...Το λαδωνει με την Ρια και ψαχνει εναγωνιωδως να βρει χορηγο.Το να κανει βλεπεις διακοπες η "κολλητη" 4 μηνες σε ολη την Ελλαδα πληρωμενες απο τον παπουτσα και αυτη να την περιμενει στην τσιμεντουπολη,μαλλον ποναει...Αν αλλαξει χαρακτηρα ολο και καποιος λεφτας λιγουρης θα βρεθει!

Επισκέπτης
Πάντως να ξέρετε ότι αυτά τα μουνιά τρώγονται πιο εύκολα από τη μέση καβαλημένη ελλεηνίδα
Ένας από τους λόγους είναι ότι  δεν τις ορμάει κανένας.
Ένας άλλος λόγος είναι και το γεγονός ότι δε νιώθουν τη χυλόπιτα ως είδος αυτοεπιβεβαίωσης, γιατί δεντο έχουν ανάγκη (όπως το έχει η μέση ελλεηνίδα)

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Λεσβια...Το λαδωνει με την Ρια και ψαχνει εναγωνιωδως να βρει χορηγο.Το να κανει βλεπεις διακοπες η "κολλητη" 4 μηνες σε ολη την Ελλαδα πληρωμενες απο τον παπουτσα και αυτη να την περιμενει στην τσιμεντουπολη,μαλλον ποναει...Αν αλλαξει χαρακτηρα ολο και καποιος λεφτας λιγουρης θα βρεθει!
ο παπουτσας τι ειναι?

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Επειδη βαριεμαι να δοκιμασω, δε πας να βρεις την ακρη σου μονη σου να ησυχασουμε και μεις?

(μη χεσω δηλαδη με τις ανυπαρκτες και τις γεματες στομφο δηλωσεις ... τη ξερει κανενας αυτη για να ενδιαφερθει να δοκιμασει?

kgg

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Παντρεμενος μεγαλοεπιχειρηματιας,κορυφαιο ονομα στον χωρο των παπουτσιων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom