You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γωγώ Μαστροκώστα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 337
- Εμφανίσεις 99K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
vagos bestman
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Μονο που η Μαστροκώστα δεν είναι τζάμπα, ουτε νομίζω ποτέ ήταν. Ειναι για πολυ χοντρά πορτοφόλια. Εχει σώμα και στυλ και το μοσχοπουλάει.....καλα γυναικαρα η γωγω...!!!!εχει σπουδασει κομοτηνη γυμναστικη ακαδημια...!!καλα λενε κομοτηνη κομοτηνη που ειναι τσαμπα το μουνι...!!!
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
τι θεομουνο που ειναι!!!καμια πληηροφορια??
Κάτω από το γραφείο μου και με πιπώνει...
averel_dalton
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το πρωι με σήκωσε με πίπα..θα της πω να σε πάρει.τώρα πίνει καφέ κολωνάκι.πετάξου
τι θεομουνο που ειναι!!!καμια πληηροφορια??
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
stallion81
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γενικότερα την έχει "δεί" πολύ άσχημα. Την τελευταία φορά που έδειξε το πόσο καριόλα είναι, είναι τον Ιούλιο όπου έπρεπε να παρουσιάσει τον νέο της δίσκο (ναι έγινει και τραγουδίστρια) σε ένα club γνωστό στο οποίο εργαζόμουν ως πορτιέρης. Αφού όλα είχανε κανονιστεί τραπέζια, κόσμος, κρατήσεις, παίρνει τηλέφωνο και ζητάει ένα εξαιρετικά απαγορευτικό ποσό, δωμάτιο για τον λεγάμενό της και δεν ξέρω εγώ τι άλλο ...Φυσικά δεν δέχτηκαν κι η μαντάμ την έκανε αφήνοντας ξεκρέμμαστο το μαγαζί και τις παγκύπριες διαφημίσεις!
Επισκέπτης
To KAΛΥΤΕΡΟ ελληνικό μουνί by far (για να μην πω ΚΩΛΑΡΑ!!!) και την βάζω γενικά πάρα πολύ ψηλά και στην παγκόσμια κατάταξη!!!!
θα συμφωνησω μαζι σου... για πολυTo KAΛΥΤΕΡΟ ελληνικό μουνί by far (για να μην πω ΚΩΛΑΡΑ!!!) και την βάζω γενικά πάρα πολύ ψηλά και στην παγκόσμια κατάταξη!!!!
Επισκέπτης
Με τετοιο θεομουνο δεν με νιαζει να τα σκασω!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 211
- Εμφανίσεις
- 52K