sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.917
- Πόντοι
- 22.266
Έξυπνος ο τύπος ...Λες να πουλάει τρέλα κ να μπει στο σπίτι κ να τα πάει τρένο τα μονδέλα;Screenshot όταν πήγε να βάλει μαγιο
Έξυπνος ο τύπος ...Λες να πουλάει τρέλα κ να μπει στο σπίτι κ να τα πάει τρένο τα μονδέλα;Screenshot όταν πήγε να βάλει μαγιο
Ρε σεις..Οχι απλα τον εβαλαν,τον περασαν και πανηγυρικα αποθεωνοντας τον...Οχι οτι περιμεναμε κατι αλλο,δυστυχως...Προσπαθουν να μας πλασαρουν το ανωμαλο ως φυσιολογικο...
Το άλλο που εξαφάνισε το γυάλινο μπουκάλι...ούτε ο Χουντίνι τετοιαΜπαίνει αύριο σπίτι η ιστορία του θα συγκινήσει , τον βίασε ο θείος του με δική του συγκατάθεση και τον απείλησε ότι αν τον ξαναβιασει θα τον καταδώσει αστυνομια
Εγώ πιστεύω πως θα κερδίσει και τον διαγωνισμόΤο περάσανε αυτό το πράγμα... Ντροπή
Αληθεια ειναι αυτο,δυστυχως...Αλλα οσο παει ξεφτιλιζεται κι αλλο το πραμα...Ρε σεις..
Τόσα χρόνια δεν έχετε καταλάβει τι παίζει με τη σειρά?
Τώρα πέφτετε από τα σύννεφα?
Ειναι πολλά τα λεφτά Αρη (του χώρου της μόδας και των υποψηφίων αγοραστών των προϊόντων που θα πασάρουν...)
Το διορθωσαΜπαίνει αύριο σπίτι η ιστορία του θα συγκινήσει , τον βίασε ο θείος του με δική του συγκατάθεση και τον απείλησε ότι αν ΔΕΝ τον ξαναβιασει θα τον καταδώσει αστυνομια
Τυπε αν σε πηδήξουν και 5-6μαυροι θα μπεις πιο καλά στο ρόλο"6 μήνες θεραπεία".
Θα κάνω και εγώ αποτρίχωση, περούκα, θα πω πως κάνω 1 μήνα θεραπεία και θα με μπάσουν στο σπίτι με 19 μοντέλα στερημένα από σεξ.
Όλα έχουν το τίμημα τους τύπεΤυπε αν σε πηδήξουν και 5-6μαυροι θα μπεις πιο καλά στο ρόλο
Αυτο είναι το σχέδιο τυποιΡε σεις..
Τόσα χρόνια δεν έχετε καταλάβει τι παίζει με τη σειρά?
Τώρα πέφτετε από τα σύννεφα?
Ειναι πολλά τα λεφτά Αρη (του χώρου της μόδας και των υποψηφίων αγοραστών των προϊόντων που θα πασάρουν...)
Γελατε τυποι αλλα ο αλλος θα μπει στο σπιτι με 19 μοντελες ( ναι και την κυρα τιτσα )
πότε επιτέλους θα δούμε καμία σκηνή full nude σε αυτό το reality;
παλι ντραμα κουϊν
μπλε χθες, πρασινο σημερα...
ειρηναρα εισαι ΚΑΒΛΑ !!!
αααα ειμαι της ποιοτητας εγω.Big brother με αγωνίσματα survivor.
Ποτέ ξεκινάει το love island να δούμε κάτι πρωτότυπο;