Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.775
- Πόντοι
- 10.411
Τον έσκισε ο cheerleader μου φαίνεταιΒασικά σχιζοφρενής ο Ντίνος, φαντάζεται εχθρούς και δολοπλοκίες.
Σε ψυχίατρο το συντομότερο δυνατόν.
Τον έσκισε ο cheerleader μου φαίνεταιΒασικά σχιζοφρενής ο Ντίνος, φαντάζεται εχθρούς και δολοπλοκίες.
Σε ψυχίατρο το συντομότερο δυνατόν.
θα βρω τα αμονταριστα πλανα τυπε! εχω ακρες στις παρυφες τις σωουμπιζ χαχαποσο ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ειστε εκει στο γαμωσταρ???
η αλλη βγηκε απο το νερο βρεγμενη και διαφανη φατσα καρτα σε πρωτο πλανο και μας ριξανε θολουρα οσο δεν παει τα καριολια.
![]()
οταν ειχε παρει μπουλο, εβγαλε ολη την κακομοιρια του ο καριολοπουστας, μαζι με 2 κουβαδες δακρυ.θα βρω τα αμονταριστα πλανα τυπε! εχω ακρες στις παρυφες τις σωουμπιζ χαχα
ρε τι λερα ειναι αυτος ο ντινος? ντροπη του ανδρικου φυλου... ο αλλος ο πουστης απεναντι εχει πιο πολλα κιλα μπαλακια...
Μέχρι και η αλογοπουτσα ορθοθηκε..
αντιπαθητικη φατσα! η ολγα τουλαχιστον δε φαινεται να μηχαννοραφει τοσο απροκαλυπτα!!!!!!οταν ειχε παρει μπουλο, εβγαλε ολη την κακομοιρια του ο καριολοπουστας, μαζι με 2 κουβαδες δακρυ.
αν φυγει σημερα, προβλεπω να κοβει φλεβες στο βεσε.
καμια σχεση η ολγα με αυτα τα δυο τα σιχαματα... ευτυχως.αντιπαθητικη φατσα! η ολγα τουλαχιστον δε φαινεται να μηχαννοραφει τοσο απροκαλυπτα!!!!!!
Κολαση η Ολγαρα...
Τι εγινε δροσερα αγορια;Τον παιξατε και σημερα με κανεναν ατριχο μπουστη;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ολες οι τρελες σε ενα νημα μαζεμενες....χουχουουυυυυυυ!!!![]()
H καριόλα ο Νίπλης σε έστειλε λαμόγιο?Σας λείπει ο κρητικοπάκης?Τι εγινε δροσερα αγορια;Τον παιξατε και σημερα με κανεναν ατριχο μπουστη;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ολες οι τρελες σε ενα νημα μαζεμενες....χουχουουυυυυυυ!!!![]()
Ελα κοριτσια πηγε κανενας με τον κηπουρο σημερα;Ουστ απο εδω Λουκρητιες!!!![]()