machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Δικε μου σε ευχαριστω πολυ.Εδώ σ'έχω τύπε μου, να τον παίξεις τουλάχιστον...
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Δεν εχω λογαριασμο σε αυτο το σοσιαλ του σατανα.
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Δικε μου σε ευχαριστω πολυ.Εδώ σ'έχω τύπε μου, να τον παίξεις τουλάχιστον...
και εγω την στηριξα την χοντρη μιλφαρα εψες και πεσαν να με φανε οι μοντελοπνιχτες του σαιτ..Η γεματουλα περασε τυποι??
Για πολλους κρεμπιεδες λεμε.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
την χοντρη μιλφαρα
![]()
δε θα χαθει αυτη, μαλιστα εκλεισε καπου ακουσα, ''Αγριες μελισσες''και εγω την στηριξα την χοντρη μιλφαρα εψες και πεσαν να με φανε οι μοντελοπνιχτες του σαιτ..
![]()
Δικε μου καλα εκανες.και εγω την στηριξα την χοντρη μιλφαρα εψες και πεσαν να με φανε οι μοντελοπνιχτες του σαιτ..
![]()
μιλαμε για πολυ ακυρα βυζιαΓυφτο-τατουατζού..!
![]()
αφου δεν το'χει.Κοιτάξτε εδώ σε ποιά έριξαν άκυρο, με την Γενοβέφα να βγάζει όλη της την ξυνίλα.. (Κατερίνα / katerinakonstantinopoulou_ )
Μα δουλεύει ήδη ως μοντέλο.αφου δεν το'χει.
αυτη νομιζει οτι επειδη ειναι "ωραια", ειναι και μοντελο (οπως ολες-οι περισσοτερες αλλωστε).
εμ δεν ειναι ετσι ομως.
αλλο το μοντελο και αλλο η ωραια γκομενα.
αυτο το ηδη μαλλον την εστειλε σπιτι τοτε παιχτηΜα δουλεύει ήδη ως μοντέλο.
Η κοπέλα ήταν λίγο παγωμένη αλλά την πήραν από τα μούτρα. Δεν είναι εύκολο να συμπεριφέρεσαι κανονικά και να χαμογελάς όταν σε κοιτούν ξυνισμένα και υποτιμητικά.
αυτο το ηδη μαλλον την εστειλε σπιτι τοτε παιχτη
απλα δεν εκανε.
δεν ειναι η πρωτη και ουτε θα ειναι και η τελευταια.
ξαναλεω...
αλλο ειμαι μοντελο και αλλο ειμαι ωραια γκομενα (και για αντρες επισης).
καμια σχεση και μεγαλη διαφορα.
θες αλλο παραδειγμα ?
δες σαρρη απο 1ο gntm.
επαθα-παθανε πλακα απο την κορμαρα της με το που εσκασε οντισιον και λεγανε κιολας οτι βλεπουν ηδη τη νικητρια.
αποτελεσμα στις φωτος και γενικως?
το απολυτο 0.
γιατι ? ...γιατι απλα δεν το εχει.
δεν καταλαβαινεις τι λεω, επομενως αστο.Η Σαρρή πέρασε στο σπίτι, δεν την έκοψαν. Και μία χαρά φωτογραφήσεις κάνει.