Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.464
- Πόντοι
- 11.836
Τι να σου πω μοντέλο...η πιο κουκλα
Τι να σου πω μοντέλο...η πιο κουκλα
τοσο σμπρωξιμο δεν εφαγε ουτε ο ντανοςΤι να σου πω μοντέλο...
Τύπε έχεις άδικο. Δεν έχει πάντα το ίδιο ύφος στις φωτογραφίεςη πιο κουκλα
Τη σωζει ο καλος της χαρακτηραςΤι να σου πω μοντέλο...
Αντικείμενα είναι όμορφη στο πρόσωπο αλλά κάνει κάτι εκφράσεις κάτι μορφασμούς που χαλάει οποία καλή εξωτερική εικόνα έχειΤύπε έχεις άδικο. Δεν έχει πάντα το ίδιο ύφος στις φωτογραφίες
ελα ρε σιγα λεμε, μετριοτητα.
Εμένα μου αρέσει τύποι, πιο model material απί τις δικές μας και για τις προτιμήσεις μου.Ωραίο μωράκι αλλά πολύ άσπρη στο δέρμα ...
Λίγο πάντως που παρακολούθησα το τελευταίο επεισόδιο, παρατήρησα πόσο προς το χειρότερο έχει αλλάξει η Όλγα. Ενώ μπήκε υπερτούμπανο με αθλητικό γυμνασμένο κορμί, έχει χάσει πολλά κιλά και δεν της πάει κατά τη γνώμη μου. Και στο πρόσωπο αρχίζει να μοιάζει στη Ντορέττα Παπαδημητρίου (στο πιο άσχημο όμως)
Αν κανει θα την στηριξουμε.Πάντως θα κάνει μεγάλη πουτανοκαριερα
Από χαρακτήρες άλλο τίποτα...Τη σωζει ο καλος της χαρακτηρας
Η Τασω Καβαδια στα νιατα της.Από χαρακτήρες άλλο τίποτα...
Τυποι η Κυβέλη ειναι η φετινή νικήτρια του GNTM
θα χαλασω ολα τα δωρεαν μηνυματα απο την κοσμοτε για τη νυφιτσα, μονο και μονο για να αλλαξω το αποτελεσμα και να μη βγει η σιχαμενη.Τυποι η Κυβέλη ειναι η φετινή νικήτρια του GNTM
Μπορείς να ψηφίσεις και τον πουστηθα χαλασω ολα τα δωρεαν μηνυματα απο την κοσμοτε για τη νυφιτσα, μονο και μονο για να αλλαξω το αποτελεσμα και να μη βγει η σιχαμενη.
απο τη βοδαφον αυτηΜπορείς να ψηφίσεις και τον πουστη
Εννοείται μαζί σουΑπό χαρακτήρες άλλο τίποτα...
εχει βγει ηδη μου το είπε άνθρωπος της παραγωγήςθα χαλασω ολα τα δωρεαν μηνυματα απο την κοσμοτε για τη νυφιτσα, μονο και μονο για να αλλαξω το αποτελεσμα και να μη βγει η σιχαμενη.
εγινε το live δηλαδη και δεν πειραμε χαμπαρι ?εχει βγει ηδη μου το είπε άνθρωπος της παραγωγής