lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Ένας λιγότερος...Πούλο αρμ
Ένας λιγότερος...Πούλο αρμ
Στα πατώματα για τον Κύπριο?? ?
Εντάξει,είπαμε,ωραίο το αδύνατο μοντελέ,αλλά αυτή ξεφεύγει.Πετσί και κόκκαλα πιάνεις.Για κώλο και βυζί ούτε λόγος.Η Μαρία η 19χρονη είχε μοντελέ κορμάρα και προσωπάρα.Βέβαια δεν είναι καλλιστεία και δεν το παρακολουθώ για να ξέρω ποιες είναι οι καλύτερες για πόζες.Απλά μια παρατήρηση γενικά για τις υπερβολικά αδύνατες,με αφορμή αυτήν
*Ξενοδοχείο Πρίαμος.
Το καλύτερο μοντελε είναι αυτό που έχει και βυζί.Εντάξει,είπαμε,ωραίο το αδύνατο μοντελέ,αλλά αυτή ξεφεύγει.Πετσί και κόκκαλα πιάνεις.Για κώλο και βυζί ούτε λόγος.Η Μαρία η 19χρονη είχε μοντελέ κορμάρα και προσωπάρα.Βέβαια δεν είναι καλλιστεία και δεν το παρακολουθώ για να ξέρω ποιες είναι οι καλύτερες για πόζες.Απλά μια παρατήρηση γενικά για τις υπερβολικά αδύνατες,με αφορμή αυτήν
ΟΚ,από τα καλύτερα μοντέλα όλων των εποχών η Βραζιλιανογερμανίδα.Σιλικόνη όμως η καθεμία μπορεί να βάλει.Εγώ εννοώ ότι πολλές που έχουν αδύνατο μοντελέ,αλλά όχι υπερβολικά αδύνατο,έχουν και βυζάκι,όχι κόντρα πλακέΤο καλύτερο μοντελε είναι αυτό που έχει και βυζί.
Βυζί σιλικόνη για μένα πέταμα σκουπίδιαΟΚ,από τα καλύτερα μοντέλα όλων των εποχών η Βραζιλιανογερμανίδα.Σιλικόνη όμως η καθεμία μπορεί να βάλει.Εγώ εννοώ ότι πολλές που έχουν αδύνατο μοντελέ,αλλά όχι υπερβολικά αδύνατο,έχουν και βυζάκι,όχι κόντρα πλακέ
Συμφωνώ όταν είναι πέτρα στην αφή και έχει μηδέν ελαστικότητα.Υπάρχουν και κάποια πετυχημένα που είναι σαν φυσικά.Σαν όμως,δεν είναι το ίδιο.Το φυσικό είναι ό,τι καλύτερο,και ας είναι και μικρόΒυζί σιλικόνη για μένα πέταμα σκουπίδια
Οι Βραζιλιάνες μαζί με τις Αμερικανίδες είναι πρωταθήτριες στις πλαστικές,πολύ συχνά και στον κώλο.Στην Ευρώπη οι Ισπανίδες,σύμφωνα με τα στατιστικάΜ έχει τύχει βραζιλιάνα που ήταν αλληθωρα - το χειρότερο ??
η αλλη με την κλιμακτηριο κοντεψε να κλαψει απο καβλα για το θεμα φωτογραφησης!παλι πιτσιλισμα εχει δευτερα
GNTM 4 | trailer 26ου επεισοδίου - Δευτέρα 6.12.2021
GNTM 4 | trailer 26ου επεισοδίου - Δευτέρα 1/12/2021. GNTM 4 και … boys and girls are back για νέες, απίθανες high fashion προκλήσεις! Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόνwww.star.gr
αφου κανει μοδα λεειη αλλη με την κλιμακτηριο κοντεψε να κλαψει απο καβλα για το θεμα φωτογραφησης!
πανε να απενοχοποιησουν το μπουκεκακι σιγα σιγα εμμεσως, οι προοδευτικοι μοδιστροι του λεκανοπεδιου αττικης και οχι μονοθα πιτσιλιστουνε παλι