Την εφαγε το συστημα κι αυτη.μετα την χθεσινή αποχώρηση της Μαιρης δεν υπάρχει κανενα ενδιαφέρον στο στημενο ριαλιτι, διώχνουν τα ωραία μουνακια και κρατάνε τους δροσερούς και της σαβουρες μαυροοοοοοο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
GNTM 4
- Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 248K
-
- Ετικέτες
- gntm reality tv
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.102
- Πόντοι
- 2.356
το πηρε γυναικα, μετα το πηρε αντρας, μετα ειχαμε διπλο νικητη... ολα με κανουν να συμπερανω οτι μαλλον φετος θα εχουμε και τον πρωτο πουστη νικητη...
kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.528
- Πόντοι
- 3.506
Το ποιο πιθανό.το πηρε γυναικα, μετα το πηρε αντρας, μετα ειχαμε διπλο νικητη... ολα με κανουν να συμπερανω οτι μαλλον φετος θα εχουμε και τον πρωτο πουστη νικητη...
Εβαλε βέτο ο Μπράτης οτι εαν φέτος νικητής δεν ειναι δροσερός,θα τον πιάσει το υστερικό του...
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Η μάνα της Όλγας είναι ο θηλυκός ... Σβαρτζενέγκερ
Υποθέτω ότι η Όλγα έχει μοιάσει στον Έλληνα πατέρα της.
Καλά και η Ολγάρα πρίν ξεκινήσει να ξεφουσκώσει από την χάπα Σβαρτζενέγκερ ήταν.. τώρα τελευταία άρχισε να δείχνει την θηλυκή πλευρά της....
Κρίμα που το σαγόνι της είναι μόνιμα ρομποκοπΚαλά και η Ολγάρα πρίν ξεκινήσει να ξεφουσκώσει από την χάπα Σβαρτζενέγκερ ήταν.. τώρα τελευταία άρχισε να δείχνει την θηλυκή πλευρά της....
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.346
- Πόντοι
- 27.261
κουκλα ειναι η ατιμηΚρίμα που το σαγόνι της είναι μόνιμα ρομποκοπ
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
ε οχικουκλα ειναι η ατιμη
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.346
- Πόντοι
- 27.261
ε τι οχι ?
αφου ειναι σα νυφιτσα οταν γελαει
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
σωστα συμφωνούμε ,εσυ την είπες κουκλαε τι οχι ?
αφου ειναι σα νυφιτσα οταν γελαει
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.346
- Πόντοι
- 27.261
ε αφου ειναισωστα συμφωνούμε ,εσυ την είπες κουκλα
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
εμενα δεν μου αρεσει ,γουστα ειναι αυτα αλλα εχει ατσούμπαλο σωμα άσχημες γωνίες προσώπου και χαλια μυτηε αφου ειναι
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.346
- Πόντοι
- 27.261
τα βυζια που δεν υπαρχουν δηλαδη δεν τα ειδες.εμενα δεν μου αρεσει ,γουστα ειναι αυτα αλλα εχει ατσούμπαλο σωμα άσχημες γωνίες προσώπου και χαλια μυτη
αλλα πως να τα δεις, αφου δεν υπαρχουν.
στις φωτος μια χαρα βγαινει, αλλα στο live και κυριως οταν γελαει ειναι γαματα.
αλλα αφου ειναι κουκλα ειπαμε
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.883
- Πόντοι
- 4.766
Για κάποιο λόγο την προωθούν όμως χωρίς να αξίζει με την καμία να γίνει μοντέλο...και 5αδα θα πάει λογικάτα βυζια που δεν υπαρχουν δηλαδη δεν τα ειδες.
αλλα πως να τα δεις, αφου δεν υπαρχουν.
στις φωτος μια χαρα βγαινει, αλλα στο live και κυριως οταν γελαει ειναι γαματα.
αλλα αφου ειναι κουκλα ειπαμε
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.278
- Πόντοι
- 2.586
Μετά το Μαράκι που έφυγε το χάος.
Εγώ που το έχω φιλοσοφήσει εις βάθος έχω αναλύσει την γυναικία εμφάνιση σε τρεις κατηγορίες ως προς το πρόσωπο.
1) Φυσική ομορφιά (όμορφα μάτια, αρμονία χαρακτηριστικών, θηλυκές γωνίες κτλπ)
2) Γλυκύτητα (γλυκά χαρακτηριστικά, αθώοτητα και πραότητα)
3) Ελκυστικότητα (καύλα δηλαδή)
Πχ:
Μαράκι GNTM:
1) 8/10
2) 7/10
3) 5/10
Ratajkowski
1) 8/10
2) 4/10
3) 999/10
H Όλγα δεν είναι τόσο όμορφη, ούτε βέβαια γλυκιά. Στην καύλα όμως το τερματίζει, έχει πολύ ανωμαλιάρικο στυλ.
1) 5/10
2) 2/10
3) 9/10
Και αυτό που έχω καταλάβει είναι πως οι γυναίκες, που έχει τύχει κάποια φίλη να μας πει "τί της βρίσκεις δεν είναι ωραία", είναι πως αντιλαμβάνονται στις άλλες γυναίκες την ομορφιά και την γλυκύτητα αλλά όχι το τρίτο στοιχείο την ελκυστικότητα/καύλα. Εκτός και αν είναι και λίγο τζιβιτζιλούδες οι ίδιες.
Εγώ που το έχω φιλοσοφήσει εις βάθος έχω αναλύσει την γυναικία εμφάνιση σε τρεις κατηγορίες ως προς το πρόσωπο.
Πχ:
Μαράκι GNTM:
1) 8/10
2) 7/10
3) 5/10
Ratajkowski
1) 8/10
2) 4/10
3) 999/10
H Όλγα δεν είναι τόσο όμορφη, ούτε βέβαια γλυκιά. Στην καύλα όμως το τερματίζει, έχει πολύ ανωμαλιάρικο στυλ.
1) 5/10
2) 2/10
3) 9/10
Και αυτό που έχω καταλάβει είναι πως οι γυναίκες, που έχει τύχει κάποια φίλη να μας πει "τί της βρίσκεις δεν είναι ωραία", είναι πως αντιλαμβάνονται στις άλλες γυναίκες την ομορφιά και την γλυκύτητα αλλά όχι το τρίτο στοιχείο την ελκυστικότητα/καύλα. Εκτός και αν είναι και λίγο τζιβιτζιλούδες οι ίδιες.
Τελευταία τροποποίηση:
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Σύμφωνο και επαυξάνω , μετά την Μαίρη το χάος ήταν το μόνο μουνάκι που άξιζε , μαύρο στο στημένο ριάλιτι τον δροσερον όταν βάλουν ξανά μουνάκια και μόνο μουνάκια ωραία για οφθαμολουτρο,τότε θα ξαναδούν τηλεθέαση , Μαίρη στης καρδιές μας η Νικήτρια.Μετά το Μαράκι που έφυγε το χάος.
Πχ:
Μαράκι GNTM:
1) 8/10
2) 7/10
3) 5/10
Ratajkowski
1) 8/10
2) 4/10
3) 999/10
1) 5/10
2) 2/10
3) 9/10
Χαχαχχαχαχ το "Μαράκι" πιο γλυκό από την Ratajkowski..?που έχει τέρμα baby face?Μετά το Μαράκι που έφυγε το χάος.
Πχ:
Μαράκι GNTM:
1) 8/10
2) 7/10
3) 5/10
Ratajkowski
1) 8/10
2) 4/10
3) 999/10
1) 5/10
2) 2/10
3) 9/10
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.278
- Πόντοι
- 2.586
Χαχαχχαχαχ το "Μαράκι" πιο γλυκό από την Ratajkowski..?που έχει τέρμα baby face?
Εγώ τις κατηγορίες ανέλυσα, το τί βαθμολογία παίρνουν είναι σχετικό και υποκειμενικό.
Δεν θέλω να ρίξω το επίπεδο του νήματος που είναι αφιερωμένο στα εκπληκτικά ελληνικά μοντέλα και να αναφερθώ στην Εμιλυ αλλά για μένα δεν μου βγαίνει κάτι γλυκό στο πρόσωπό της, ένα σκυλί βλέπω πάνω στο οποιο θέλω να πεθάνω από αφυδάτωση καβαλώντας το.
Βαθμολόγησε όπως θες.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.883
- Πόντοι
- 4.766
Ψάξε να δεις πως ήταν πριν τις πλαστικές και πάλι μετά δεν ομόρφυνε και πολύ πιστεύωΧαχαχχαχαχ το "Μαράκι" πιο γλυκό από την Ratajkowski..?που έχει τέρμα baby face?
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.278
- Πόντοι
- 2.586
Δεν ξέρω αν έχει κάνει πλαστικές και να πω την αλήθεια δεν το νομίζω.Ψάξε να δεις πως ήταν πριν τις πλαστικές και πάλι μετά δεν ομόρφυνε και πολύ πιστεύω
Εδώ είναι έφηβη.
Εδώ κανένα γλυκό πρόσωπο δεν βλέπω. Άλλο βλέπω αλλά είναι ανήλικη στις φωτό εκεί και δεν το γράφω.
Όμορφες και γλυκιές κοπέλες είναι αυτές εδώ.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.346
- Πόντοι
- 27.261
ειχα γραψει πιο παλια, οτι θα φτασει 3αδα.Για κάποιο λόγο την προωθούν όμως χωρίς να αξίζει με την καμία να γίνει μοντέλο...και 5αδα θα πάει λογικά
ετσι ειχα ακουσει απο σποντα ζαπινγκ, σε μια εκπομπη που μιλουσαν για το gntm.
επισης ειχαν πει οτι εχει τελειωσει κανονικα ο κυκλος.
τωρα αν οντως ισχυει, τι να σου πω... θα δειξει.
εδω θα ειμαστε και θα γελαμε κλασσικα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 3K
- Εμφανίσεις
- 310K