Νέα

Γνωστός Έλληνας gay δημοσιογράφος σε ταινία πορνό (photos – video)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prowler7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Και μενα μου ρθε να ξερασω...οταν βλεπω αντρες να φιλιουνται θελω απλα να τους πυροβολησω!
Εκ πείρας μιλώ. ΑΡΣΕΝΙΚΑ! με την έννοια της λέξης. Δεν υπάρχουν. Το 85% από τους άντρες. Έχουμε βάλει κάτι στην τρύπα μας. Τώρα αν δεν είναι πουτσα, κάτι άλλο σίγουρα. Μέσα μας όλοι καυλώνουμε με την ιδέα μιας επαφής με άντρα. Σίγουρο αυτό. Εάν μπείτε στο CAM4 θα δείτε, κάτι άντρακλες να γαμιόνται!!!  Τότε τη θα πει κανείς? :pipa3: :pipa3: :knockinb:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Ελα  ντε.....Απ την φωτο που ειδα.....γιατι αν εβλεπα  θα ξερναγα.....δεν μου φανηκε γνωστοs

Αχ  πικρεs που ποτισε την δολια.......
Πολύ! Ξερατο πέφτει. Τόσο πολύ σιχαμάρα ρε, Μάγκα μου???

Συνημμένα

• 5657273[1].jpg
    5657273[1].jpg
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 65

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Πωωω, έπεσα από τα σύννεφα....όντως ήταν χρόνια στον χώρο star και alter, θυμάμαι που συζητάγαμε για την οικ. κρίση και τις καθηστερίσεις πληρωμών...Τον έβλεπα πολλές φορές στο gym, πάντα έρχονταν με τον εκάστοτε γκόμενο...Ούτε προκαλούσε ,ούτε έκανε περίεργες κινήσεις,δεν ήταν κραγμένη..Τον έβλεπες ότι το "έσπαγε" λιγάκι στο περπάτημα,αλλά ήταν σοβαρός γενικά....Δεν το περίμενα ότι έπαιζε τέτοιο σκηνικό....

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
όταν λένε γνωστός μην περιμένετε να δείτε τον πρετεντερη να κάνει αλαξωκωλιες, ο συγκεκριμένος όμως είχε μια πορεία στο άλτερ...

Συνημμένα

• alter2.jpg
    alter2.jpg
    42,1 KB · Εμφανίσεις: 48

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Φαντάσου να δει και το βίντεο που παίζει το παιδί του...
Μπορει να κανουμε πλακα, αλλα ευχομαι στα σοβαρα να μη το δει ο ανθρωπος γιατι θα του 'ρθει κολπος!
Ενταξει κι αυτο το κωλοπαιδι δεν σκεφτηκε τους γονεις του η τον περιγυρο του?
Ειναι σαν να λεει σας γραφω ολους στα 'ρχιδια μου και κανω οτι γουσταρω.
Στο μνημοσυνο ομως του κακομοιρη του Ασλανη δεν πατησε κανενας "φιλος" της σοου μπιζ αλλα μονο οι συγγενεις του.
Αυτοι ειναι και οι μονοι που θα συμπαρασταθουν αν υπαρξει αναγκη. Αχαριστια!

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Πλάκα δεν θα το έλεγα....Πάντως δεν το περίμενα απ το άτομο, διότι έδειχνε σοβαρός..

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.458
Πόντοι
216
Χίλια μπράβο στον τύπο. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά του. Κανονικά η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι το κέντρο του κόσμου όσον αφορά την παραγωγή gay πορνό, καθώς το κατέχουμε άριστα το άθλημα. Δυστυχώς η υποκρισία της κοινωνίας μας έχει αφήσει πολύ πίσω και στέκεται εμπόδιο στην πρόοδο...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
να γινουμε πισωγλεντηδες για την προοδο ρε γαμωτο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι αλλο θα διαβασουμε  :idiot: :idiot: :idiot:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
να γινουμε πισωγλεντηδες για την προοδο ρε γαμωτο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι αλλο θα διαβασουμε  :idiot: :idiot: :idiot:
Ελα μου ντε!!!εδω το να τον παιρνουν απο τον κωλο πανε να το κανουνε της μοδας!!!παλιολουγκρες κλαρινογαμπροι...

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Έχει χαθεί κι απ το γυμναστήριο,να του ζητήσω κι ένα αυτόγραφο... :grin: :grin:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εκ πείρας μιλώ. ΑΡΣΕΝΙΚΑ! με την έννοια της λέξης. Δεν υπάρχουν. Το 85% από τους άντρες. Έχουμε βάλει κάτι στην τρύπα μας. Τώρα αν δεν είναι πουτσα, κάτι άλλο σίγουρα. Μέσα μας όλοι καυλώνουμε με την ιδέα μιας επαφής με άντρα. Σίγουρο αυτό. Εάν μπείτε στο CAM4 θα δείτε, κάτι άντρακλες να γαμιόνται!!!  Τότε τη θα πει κανείς? :pipa3: :pipa3: :knockinb:
Μιλα για την παρτη σου.
Εγω δεν εχω βαλει τιποτα στον κωλο μου και ουτε προκειται.Ο κωλος μου ειναι μονο για εξαγωγη,οχι για εισαγωγη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom