violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
καπου το ακουσα
σε ''πειραζω'' ;)
Ναι.......είπε να μπει στο πετσί του ρόλου της δημοσιογραφίας.....Σωστος!
Γινανε δημοσιοκαφροι κι οι κωλοι!
Δημοσιογραφια της κωλοτρυπιδας!
Γιαυτο μαθαινουμε νεα του κωλου?
Ναι.......είπε να μπει στο πετσί του ρόλου της δημοσιογραφίας.....
Και μενα μου ρθε να ξερασω...οταν βλεπω αντρες να φιλιουνται θελω απλα να τους πυροβολησω!σιχαμα ...μου ηρθε να ξερασω
Εκ πείρας μιλώ. ΑΡΣΕΝΙΚΑ! με την έννοια της λέξης. Δεν υπάρχουν. Το 85% από τους άντρες. Έχουμε βάλει κάτι στην τρύπα μας. Τώρα αν δεν είναι πουτσα, κάτι άλλο σίγουρα. Μέσα μας όλοι καυλώνουμε με την ιδέα μιας επαφής με άντρα. Σίγουρο αυτό. Εάν μπείτε στο CAM4 θα δείτε, κάτι άντρακλες να γαμιόνται!!! Τότε τη θα πει κανείς?Και μενα μου ρθε να ξερασω...οταν βλεπω αντρες να φιλιουνται θελω απλα να τους πυροβολησω!
Πολύ! Ξερατο πέφτει. Τόσο πολύ σιχαμάρα ρε, Μάγκα μου???Ελα ντε.....Απ την φωτο που ειδα.....γιατι αν εβλεπα θα ξερναγα.....δεν μου φανηκε γνωστοs
Αχ πικρεs που ποτισε την δολια.......
Και γιατι ητανε γνωστοs??? Σε ποιο καναλι μιλαγε???
Φαντάσου τον πατέρα του που μοίραζε πεντοχίλιαρα στο μαιευτήριο επειδή έκανε γιό.
Ετσι!!!
Μπορει να κανουμε πλακα, αλλα ευχομαι στα σοβαρα να μη το δει ο ανθρωπος γιατι θα του 'ρθει κολπος!Φαντάσου να δει και το βίντεο που παίζει το παιδί του...
Ναι.......Αλλο πετσι ομωs μπηκε αλλου κι εγινε το σωσε
Ελα μου ντε!!!εδω το να τον παιρνουν απο τον κωλο πανε να το κανουνε της μοδας!!!παλιολουγκρες κλαρινογαμπροι...να γινουμε πισωγλεντηδες για την προοδο ρε γαμωτο
τι αλλο θα διαβασουμε
Μιλα για την παρτη σου.Εκ πείρας μιλώ. ΑΡΣΕΝΙΚΑ! με την έννοια της λέξης. Δεν υπάρχουν. Το 85% από τους άντρες. Έχουμε βάλει κάτι στην τρύπα μας. Τώρα αν δεν είναι πουτσα, κάτι άλλο σίγουρα. Μέσα μας όλοι καυλώνουμε με την ιδέα μιας επαφής με άντρα. Σίγουρο αυτό. Εάν μπείτε στο CAM4 θα δείτε, κάτι άντρακλες να γαμιόνται!!! Τότε τη θα πει κανείς?