gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
γιγαντα εσυ τι θα ελεγες να επαιζε σε τσοντα η πολυαγαπημενη κελυ ας πουμε ή η αννα μαρια ή ακομα και η αμαντα;υπουλε!
γιγαντα εσυ τι θα ελεγες να επαιζε σε τσοντα η πολυαγαπημενη κελυ ας πουμε ή η αννα μαρια ή ακομα και η αμαντα;υπουλε!
θα βαζε τα κλαματαγιγαντα εσυ τι θα ελεγες να επαιζε σε τσοντα η πολυαγαπημενη κελυ
η κελλυ με την καμια υπαρχει λογος τωρα αφου δεν την ειπε ο px την αλλη δεν θα την πω ουτε και εγωγιγαντα εσυ τι θα ελεγες να επαιζε σε τσοντα η πολυαγαπημενη κελυ ας πουμε ή η αννα μαρια ή ακομα και η αμαντα;
σκασε ηλιθιαθα βαζε τα κλαματα
τυπε μεταξυ μας και εγω το θρεντ τυχαια δεν το ανοιξα....λειτουργω ως δουρειος ιππος......Κατι ακουστηκε παντως για μια γνωστη κοπελα απο Φυλης οτι συζηταει με SIRINA
σε ψιλοξεκωλιασε λιγο μανσκασε ηλιθια
υπαρχει καποιο βιντεακι με ιβανα;η ιβανα απο διδυμου κι η τζουλια απο αλκαμενους εχουν κανει "ερασιτεχνικα" στον σειρηνα...
κι αλλη μια,αλλα δε θυμαμαι ποια γιατι δεν την ηξερα εγω
κλαιν μαιν η φαση,δεν ειδα κανεναν μπουρδελιαρη να αγχωνεται...
μονο κατι πουστροκολομπινες τσοντοαρρωστες σαν τον γλ εχουν τετοιες ανησυχιες
εγω φταιω που τον κερασα γαλακτομπουρεκοτυπε μεταξυ μας και εγω το θρεντ τυχαια δεν το ανοιξα....λειτουργω ως δουρειος ιππος...... σε ψιλοξεκωλιασε λιγο μαν
ε φυσικα βοηθανε μαν....γιαυτο και γω προτεινω και στις κοπελες να το δουν θετικα το θεμα....γιατί ρε μαγκόνια πιστεύετε ότι η εύα το call girl μετά το ερασιτεχνικό του σειρηνάκη δεν ανέβασε πελατεία?
αυτά τα σκηνικά πάντα βοηθάνε
χαχα τυπευπαρχει καποιο βιντεακι με ιβανα;
τις ιεροδουλες πιθανον...γιατί ρε μαγκόνια πιστεύετε ότι η εύα το call girl μετά το ερασιτεχνικό του σειρηνάκη δεν ανέβασε πελατεία?
αυτά τα σκηνικά πάντα βοηθάνε
xaxxaxaxa οκ αν μαθεις τιποτα πεσ μου.σε ποια ταινια εχει παιξει;χαχα τυπε
γελαω επειδη θυμαμαι τοτε που ηθελες να της πεις να πατε για καφε
υπαρχει,αλλα δε μπορω να σε βοηθησω να το βρεις θυμαμαι οτι ειχε συζητηθει τοτε...
Η Τσεχα Σαμπρινα απο Αντιοχειας 64 εχει ηδη κανει καποαι ταινια παλιοτερα.
Για οσους θυμουνται επισης και η Σαμπρινα-Μελινα (αλλη κοπελα απο studio)εχει επισης κανει παρομοια ταινια.
Η Τζουλια (Λολιτα απο Μ. Βοδα 192) απο Αλκαμενους 117 εχει παιξει στην θεια απο το Παρισι στην τελευταια σκηνη.
Αλλη μια κοπελλα που δουλεψε στα Κασσανδρας (μου διαφευγει το ονομα της αυτη την στιγμη)για λιγο εχει παιξει στις "Γυναικειες φυλακες".(Η ξανθια που κανει παρτουζα στην πρωτελευταια σκηνη)
Ω ναι.CHEYENNE σοβαρά μιλάς????
την έχω δει την ταινία αλλά δεν την γνώρισα την Λολίτα(τόσο πολύ έχει χαραχθεί στην μνήμη μου )
Καυλωτικο γιαγιονι...
δουλευει ακομα η τα παρατησε?
Ω ναι.
Κανει ακομα καποιες βαρδιες στο 117.
Πρωινα συνηθως
Τωρα μου ηλθε.Αλλη μια κοπελλα που δουλεψε στα Κασσανδρας (μου διαφευγει το ονομα της αυτη την στιγμη)για λιγο εχει παιξει στις "Γυναικειες φυλακες".(Η ξανθια που κανει παρτουζα στην πρωτελευταια σκηνη)
Εγω και πριν και μετα........
τουλάχιστον την γάμησα πριν γίνει διάσημη