Ειμαι η Αλίκη petite Ενεργοπαθητικη και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μικροκαμωμένη τρανς και σε περιμένω να παίξουμε οι δυο μας όπως προτιμάς , αυταρχικά ,ενεργητικά η παθητικά στο χώρο μου . Με ύψος 1.60 , 54 κιλα και 18cm πλήρως λειτουργικά .προσφέρω της παρακάτω υπηρεσίες ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΟ SEX ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ...
kanesex.com
Έχει πάρει κανείς; Ένα ξεκώλιασμα το χρειάζεται...
περισσοτερο ενεργητική ειναι αυτη....πάντως στα θετικά της οτι αναφέρει οτι έχει πρόσφατες εξετάσεις για ΣΜΝ να δειξει...με αλλες πας και δεν ξέρεις τι μπορει να έχουν...
INSTAGRAM— Alexandra_shemale Γειά σου. Σε περιμένω στο σπίτι μου για να σου προσφέρω μια πρώτης τάξεως υπηρεσία. έχω δικό μου διαμέρισμα όπου θα νιώσετε άνετα. Είμαι ενεργή και παθητική με πέος 21 εκατοστών. Θα περιμένω για σένα. +306974076035
λοιπον παληκαρια (?), επειδη το θρεντ ''τραβελια με προσοντα'' εξεσκίσθη, ανοιγω αυτο εδω και οτιδηποτε εκτος ενημερωσεων και πληροφοριων θα ποσταρεται εδω. ο,τι βγαινει off-topic θα διαγραφεται..
INSTAGRAM— Alexandra_shemale Γειά σου. Σε περιμένω στο σπίτι μου για να σου προσφέρω μια πρώτης τάξεως υπηρεσία. έχω δικό μου διαμέρισμα όπου θα νιώσετε άνετα. Είμαι ενεργή και παθητική με πέος 21 εκατοστών. Θα περιμένω για σένα. +306974076035