boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Φαντάζεσαι να λένε Σοφοκλή τον τύπο;
Φαντάζεσαι να λένε Σοφοκλή τον τύπο;
εγω δεν εχω αγωνια που εχω κλειση και το πουλμαν για την εκδρομη του σαιτ στην λαρσα
εγω δεν εχω αγωνια που εχω κλειση και το πουλμαν για την εκδρομη του σαιτ στην λαρσα
εισαι και εσυ μεσα να σε βαλω στην λισταολοι παμε λαρισα , ολοι παμε λαρισα
δεν εχει στειλει ακομα :S.λεσ να ειναι καμια κολημενη που κανει μπανιο μια ωρα με αφρολουτρα αρωματα και τετοια;τα γουσταρω αυτα θα την πεθανω στον πουτσο λεμε θα σταματησουν οι ευγενειες ;)ακομα να στείλει
δεν εχει στειλει ακομα :S.λεσ να ειναι καμια κολημενη που κανει μπανιο μια ωρα με αφρολουτρα αρωματα και τετοια;τα γουσταρω αυτα θα την πεθανω στον πουτσο λεμε θα σταματησουν οι ευγενειες ;)
δεν βρισκει καμια fake photo γι'αυτο αργει κανε εσυ την αρχη στειλτεις τον πυγμαλιωνα σου φωτο να φτιαχτειδεν εχει στειλει ακομα :S.λεσ να ειναι καμια κολημενη που κανει μπανιο μια ωρα με αφρολουτρα αρωματα και τετοια;τα γουσταρω αυτα θα την πεθανω στον πουτσο λεμε θα σταματησουν οι ευγενειες ;)
εισαι και εσυ μεσα να σε βαλω στην λιστα
δεν εχει στειλει ακομα :S.λεσ να ειναι καμια κολημενη που κανει μπανιο μια ωρα με αφρολουτρα αρωματα και τετοια;τα γουσταρω αυτα θα την πεθανω στον πουτσο λεμε θα σταματησουν οι ευγενειες ;)
το πουλμαν ειναι 50 θεσεων αρα μπορεις να δεις 49 φιλους σου συν τον οδηγοε ναι μωρε να μην κανω ταξιδι μονη μου, ευκαιρεια να δω κι εναν φίλο μου
άντε ρε τύπε και ξενυχτάμε,περιμένουμε να δούμε την φωτό να ξέρουμε αν θα δηλώσουμε συμμετοχή για το πούλμαν!
δε πιστευω μωρεμωρε λες??
ή καθεται και ψαχνει να βρει καμια φωτο απο ιντερνετ κανενα μοντελο?
το πουλμαν ειναι 50 θεσεων αρα μπορεις να δεις 49 φιλους σου συν τον οδηγο
πες τα ρε φιλε θα κοιμηθω ορθιος στην δουλεια αυριο αγγαλια με τα ελατακια ετσι οπως το παει για να κλεισεται θεσεις πρεπει να δωσεται προκαταβολαάντε ρε τύπε και ξενυχτάμε,περιμένουμε να δούμε την φωτό να ξέρουμε αν θα δηλώσουμε συμμετοχή για το πούλμαν!
δε πιστευω μωρε
πιστευε και μη ερευναδε πιστευω μωρε
ολοι οι καλοι χωραμεείστε πολλοι καλε
δε στελνω φιλαρακι μου γιατι θα με δει ωραιο παιδι που ειμαι και θα μου κουβαληθει εδω κατωεσυ γιατι δεν στελνεις φοτο?
πες τα ρε φιλε θα κοιμηθω ορθιος στην δουλεια αυριο αγγαλια με τα ελατακια ετσι οπως το παει για να κλεισεται θεσεις πρεπει να δωσεται προκαταβολα
στειλε δικια μου σιγουρη αποτυχιαδε στελνω φιλαρακι μου γιατι θα με δει ωραιο παιδι που ειμαι και θα μου κουβαληθει εδω κατω
απο γυναικες ναι απο αντρες οχι θα φουσκωσω λιγο το εισητηριο στους αλλουςσε είδος το δέχεστε?