Νέα

Γνώμη για τα Διοικητικά Δικαστήρια ; ( προσοχή ,ευπρέπεια ! )

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.232
Πόντοι
1.686
Ενα σχόλιο που υπάρχει στην ίδια διεύθυνση :

Ανώνυμος23 Οκτωβρίου 2014 - 3:11 π.μ.

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία .Πριν όμως κινητοποιηθείτε Αξιότιμοι κκ. Διοικητικοί Δικαστές για να πείσετε την ΑΛΛΗ Εξουσία ,τη νομοθετική ,να πάρει μέτρα ,μήπως πρέπει η ΔΙΚΗ σας Εξουσία η Δικαστική να πει στις Γραμματείες Σας να εφαρμόσουν ΟΡΘΑ κάποιο συγκεκριμένο μέτρο, που αφορά τον φορολογούμενο ,και συγκεκριμένα το άρ8ρο 203 ΚΔιοικΔικ ;

Εξηγούμαι : Είμαι μη νομικός πολίτης και το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών ΔΕΝ εφάρμοσε ορθά το άρθρο 203 ΚΔιοικΔικ στην φορολογική υπόθεσή μου (κληρονομιάς ), έχοντας προσφύγει χωρίς δικηγόρο ,και ΔΕΝ μου απέστειλε ως ώφειλε την ΔΙΑΤΑΓΗ του Προέδρου με την οποία θα με ΔΙΕΤΑΖΕ να κοινοποιήσω την πράξη ορισμού δικασίμου της ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ στην Οικονομική Εφορία .Το ΔιοικΠρΑθ ...εφάρμοσε τη δικονομία που ίσχυε...πριν ΕΞΙ (6) χρόνια και η Γραμματεία ειδοποίησε απευθείας την Εφορία ,και ΠΟΤΕ εμένα ! Αποτέλεσμα: ΜΗ ΝΟΜΙΜΑ ΔΕΝ ειδοποιήθηκα για τη δίκη και ΔΕΝ ήξερα πότε θα γίνει ( νόμιζα ότι θα γινόταν περίπου σε 1 μήνα ,όπως είχε πιθανολογήσει η Γραμματεία, αλλά έγινε πολύ πιο πριν ) και ΔΕΝ μπόρεσα να ζητησω να ακουστώ ,ούτε μπόρεσα ,αφού δεν ειδοποιήθηκα, να προσκομίσω την ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ μου με ΑΝΑΝΕΩΣΗ και τις ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΧΡΕΩΝ 5 μέρες πριν τη δικάσιμο, και έτσι ΑΠΟΡΡΙΦΤΗΚΕ η αίτηση αναστολής ,επειδή ΜΗ ΝΟΜΙΜΑ ΔΕΝ ειδοποιήθηκα με την κοινοποίηση της Διαταγής σύμφωνα με το αρ. 203,για το πότε θα ήταν η δικάσιμος !
Θα στείλω ΟΛΑ τα στοιχεία στην Ενωση Διοικητικών Δικαστών .

Το άρθρο αυτό 203 ορίζει ότι ο Πρόεδρος ΔΙΑΤΑΖΕΙ τον αιτούντα διάδικο να κοινοποιήσει στη Διοίκηση αντίγραφο της αίτησης αναστολής με την πράξη ορισμού δικασίμου.ΔΕΝ είναι αναγκαίο νομικό επακόλουθο ότι η ΔΙΑΤΑΓΗ αυτή πρέπει να κοινοποιηθεί στον αιτούντα διάδικο ; Πως θα ΔΙΑΤΑΞΕΙ ο Πρόεδρος τον αιτούντα ; Προφανώς με κοινοποίηση της διαταγής .
Ο Πρόεδρος ΔΙΑΤΑΖΕΙ τον αιτούντα προφορικά ,όταν βρίσκεται στο Δικαστήριο και
με αποστολή της Διαταγής στη Διεύθυνση κατοικίας του ,σε άλλη περίπτωση .
Έτσι δεν είναι ; Όμως οι Γραμματείες ΔΕΝ το εφαρμόζουν !

Το άρθρο 203 ΚΔιοκ Δικ ,ΑΛΛΑΞΕ από το 2008 ,με βάση το αρ.20παρ.2του Ν3659/2008 .Οι Γραμματείες εφαρμόζουν τη Δικονομία που ίσχυε ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ !
Σε βάρος του πολίτη !
Νομίζετε ότι λέω παραμύθια ;
Αξιότιμοι Δικαστές ,όσοι ΔΕΝ είσαστε Διοικητικοί Δικαστές ,ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ τις πολεις που υπάρχουν Διοικητικά Πρωτοδικεία .Ετσι κάνουν ! Παραβαίνοντας το άρθρο
203 ΚΔιοκ Δικ και βέβαια το άρθρο 6 παρ. 1 ΕΣΔΑ .
Τα στοιχεία μου θα τα δώσω στην Ένωση Διοικητικών Δικαστών ,με την πλήρη υπόθεση .
Θα μου δώσουν τα 200 ευρώ παράβολο που έχασα εξαιτίας σφάλματος της Γραμματείας και τα λοιπά έξοδα ; ΟΧΙ βέβαια .Προσέφυγα ΧΩΡΙΣ δικηγόρο διότι είμαι ΑΝΕΡΓΟΣ και τώρα θα κάνω αίτηση ανάκλησης ( αρ. 205 παρ.5 ) .Σκεφτόμουν να μεταναστεύσω στο εξωτερικό, διότι είμαι ΑΝΕΡΓΟΣ και φτωχός. Έχω τελειώσει ΤΕΙ και έχω δουλέψει 12 χρόνια πριν πτωχεύσει η εταιρεία που εργαζόμουν .Πριν μεταναστεύσω ,θα πάω σε ΚΑΘΕ Διοικητικό Πρωτοδικείο στην Ελλάδα και θα κάνω ΑΝΑΦΟΡΑ στον Πρόεδρο για να εφαρμόζει η Γραμματεία το άρθρο 203 ΚΔιοικΔικ ,όπως ισχύει εδώ και ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ !!
Έχασα 200 ευρώ από το παράβολο και άλλα από διάφορα σχετικά έξοδα ,και έχασα και την ηρεμία μου ,αλλά θα προσπαθήσω οι φτωχοί και άνεργοι πολίτες που προσφεύγουν στα Διοικητικά Δικαστήρια να μην υποστούν αυτό που έπαθα .Ηδη πήγα στην αντιπροσωπεία της ΕΕ και στην αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα και έκανα αναφορά ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ . .
Έκανα και αναφορά στον Πρόεδρο του ΣτΕ .
Αξιότιμοι ,ΜΗ Διοικητικοί Δικαστές ( ζητώ συγγνώμη αλλά κλονίστηκε η εμπιστοσύνη στους Αξιότιμους κκ. Διοικητικούς Δικαστές μετά από το πάθημά μου ) ,παρακαλώ βοηθήστε τους ΝΕΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ
να μην την " πάθουν " στα Διοικητικά Δικαστήρια ,επειδή ΔΕΝ έχουν ενημερωθεί οι Γραμματείες των Διοικητικών Δικαστηρίων ότι ΑΛΛΑΞΕ το αρ.203 ΚΔιοικΔικ. εδώ και ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ !!!

Ο τύπος θέλει να γαμήσει δικαστίνα !  :2funny: :2funny: :2funny:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
της λιανη τυπε
0903_LIANI_FILINI_21052011.jpg
αυτα τα μπαζ0μουνα εχουν χρυσωθει,,ελεεεεος ρεεε  :headbang:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.441
Πόντοι
786
η ανακοίνωση είναι πολύ μειωτική για την ενδικοφανή διαδικασία της Σαββαϊδου,
η οποία παρεμπιπτόντως διδάσκει και στην σχολή δικαστών.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.574
Πόντοι
5.006
η ανακοίνωση είναι πολύ μειωτική για την ενδικοφανή διαδικασία της Σαββαϊδου,
η οποία παρεμπιπτόντως διδάσκει και στην σχολή δικαστών.
γιατι μειωτικη ρε τυπε??? :think: :think: :think: :think:
αν κανανε μια διαδικασια που τελικα απορριπτει ολες τις προσφυγες,καλα τα λενε οι δικαστες...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.441
Πόντοι
786

πάλι σόδομα και γόμορα στο ΣτΕ

Stories