PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Λεω οτι ειπε απλως το αυτονοητο.Να με συγχωρείτε, αλλά κάνετε ένα μικρό λαθος. Το επιχείρημα δεν ήταν δικό μου, αλλά του κ. Τόμσεν.
Αμφισβητείτε τα λεγόμενά του;
αοριστίες.
Έλα γαλάζιε τζώνη,πάρτο:
www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=01/09/2013&id=383175]Ανάκαμψη έπειτα από 10-20 χρόνια. Δεν θα βγει η Ελλάδα στις αγορές το '14[/url]
Απολυτως σωστα.Οι οικονομολόγοι έχουν πέσει σε όλα έξω από το 2008 και μετά. Και τι δε μας είπαν για την κρίση στην Αμερική, την κρίση στην Ευρώπη, την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, το PSI. Δεν επιβεβαιώθηκαν πουθενά. Η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές με καθαρά οικονομοτεχνικά κριτήρια θα έπρεπε να γίνει το 2020. Θα γίνει όμως πολύ νωρίτερα, πιθανολογώ τέλη του 2014 ή μέσα στο 2015 για πολιτικούς λόγους. Όπως μπήκε στην ΟΝΕ με πολιτική απόφαση ενώ δεν πληρούσε ούτε μισό κριτήριο, έτσι θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να βγει στις αγορές και να μην αναγκάζονται οι Ευρωπαίοι και το ΔΝΤ να μας χρηματοδοτούν επ' άπειρον. Έχουν και τα ευρωπαικά κοινοβούλια (Ε.Ε) και οι αναδυόμενες οικονομίες (ΔΝΤ) τα όριά τους. Πιθανότερο είναι το κούρεμα του OSI, λιγότερο πιθανό η μείωση επιτοκίου και η παράταση της αποπληρωμής. Κι όλα αυτά μέχρι να εκδοθεί το ευρωομόλογο με μερικά χρόνια.
Λέει κάπου για επιστροφή της χώρας στις αγορές και ανάπτυξη;Μόνο που η Γερμανίδα ξανθιά λέει τα εξής ωραία:
Οι θεσμικές και δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις είναι απαραίτητες επειδή οι οικονομικές έρευνες δείχνουν ότι μια ελάφρυνση του χρέους έχει μακροπρόθεσμη επιτυχία μόνο αν μια χώρα καταφέρει να προσελκύσει στη συνέχεια ιδιωτικούς και δημόσιους επενδυτές. Για το λόγο αυτό, ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον, η δημοσιονομική πειθαρχία και μια αξιόπιστη και διαφανή δομή κυβέρνησης είναι απαραίτητα συστατικά.
Κλλλλαααααψψψψτττεεεε στράκια.
Σιγουρα ομως δεν ειναι ολοι αξιοπιστοι πλην της ΝΔ.Όλοι είναι αναξιόπιστοι πλην της ΝΔ,χέσε μας ρε μαλάκα αλέκο![]()
![]()
Ο,τι ναναι ρε πουστη μου πια? Μετα ειμαι εγω ο κολλημενος?1,70 πηγε η βενζινη και το πετρελαιο δεν θα πεσει φετος το χειμώνα. Θα μας γαμήσει ο Σαμαράς.
Mαλάκα πες μου ότι έχεις βάλει κόντρα με τον τζώνη και κάποιο στοίχημα για το ποιος θα γράψει εδώ μέσα τις μεγαλύτερς κομματικές μπουρδολογίες,με έχεις κάνει να απελπίζομαι εντελώς με αυτά που γράφεις τελευταία στα πολιτικά.Σιγουρα ομως δεν ειναι ολοι αξιοπιστοι πλην της ΝΔ.
Λεω οτι ειπε απλως το αυτονοητο.
Ο,τι πεις.Mαλάκα πες μου ότι έχεις βάλει κόντρα με τον τζώνη και κάποιο στοίχημα για το ποιος θα γράψει εδώ μέσα τις μεγαλύτερς κομματικές μπουρδολογίες,με έχεις κάνει να απελπίζομαι εντελώς με αυτά που γράφεις τελευταία στα πολιτικά.![]()
Mαλάκα πες μου ότι έχεις βάλει κόντρα με τον τζώνη και κάποιο στοίχημα για το ποιος θα γράψει εδώ μέσα τις μεγαλύτερς κομματικές μπουρδολογίες,με έχεις κάνει να απελπίζομαι εντελώς με αυτά που γράφεις τελευταία στα πολιτικά.![]()
Ειναι η μονη κυβερνηση που καταβαλλει προσπαθειες και σε αυτον τον τομεα.Συνεπώς, εμμέσως πλην σαφώς, αποδέχεσθε πως η κυβέρνηση δεν έχει καταπολεμήσει δραστικά (ως της είχε συστηθεί πολλάκις από την τρόϊκα και ως όφειλε) την φοροδιαφυγή και την διαφθορά.
Αυτό γίνεται από ολιγωρία; Αδυναμία; Άλλο;
Τουλάχιστον κάντο σαν μεταφορά από πηγές βάζοντας μετά από τα γραφόμενα σου: ''γραφείο τύπου της νδ''μην υπογράφεις ως alex71,κρίμα για την ιστορία αυτού του nick εδώ μέσα.Ο,τι πεις.