alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Δεν μου απαντησες.Δεν υπάρχει πια λίπος, σάρκα καίγεται.
Και μετα?
Δεν μου απαντησες.Δεν υπάρχει πια λίπος, σάρκα καίγεται.
Το μνημονιο τελειωνει τον Ιουνιο του 2014. Ξυπνα.
Εμεις ακομη θα συζηταμε ποιος ειναι υπερ και ποιος κατα?
Απο δω και περα βλεπουμε τι γινεται.
Ας ειμαστε αξιοι να μην χρειαστουμε καινουργιο.
Με τι περιεχόμενο παρακαλω?Το καινούργιο είναι έτοιμο.
Το καινούργιο είναι έτοιμο.
''Εκθρονίστε τους παλιούς''.Με τι περιεχόμενο παρακαλω?
Οτι καλα κανει και το ανεβαζει ξανα, αφου οι επιχειρηματιες τον κοροιδεψαν.
Οι δυσαρεστημενοι να καταστρωσουν κοινο σχεδιο δρασης ωστε να τους θεωρησω ενιαιο 60%.''Εκθρονίστε τους παλιούς''.
Για αρχή είναι μια χαρά,η σαπίλα πρέπει να πάρει πόδι....και σαπίλα=όλοι όσοι ήταν στην βουλή τα τελευταία 30 χρόνια με τα κόμματά τους.
Το μήνυμα άλλωστε είναι σαφές,το έδειξαν και οι κάλπες τον Ιούνιο του 12,ο δικομματισμός ούτε 40% οι δυσαρεστημένοι 60% και.....
Βεβαιως.Toυ είχαν υποσχεθεί πως θα έριχναν τις τιμές;
Μαζί θα τρώτε πίεδω ο πιτσαδορος εβγαλε διαγγελμα για την μειωση και μολις το 15 % μειωσε τις τιμες
ασφαλως δεν επεισε οποτε εκανε μια τρυπα στο νερο
κοίτα δεν θέλω μαθήματα, δεν ξέρω τι θα κάνω, υπάρχουν και άλλα κόμματα που δεν είναι τόσο δυνατα ίσως γίνουν κι άλλα, εδώ είδαμε τη χα στη βουλή, αν μου το ελεγες πριν 5 χρόνια θα γελαγα, ας περιμένουμε λίγο, χώρια που εχω αρχίσει να πείθωμε για εξοδο από το ευρω...Αν σήμερα ψηφίζεις Τσίπρα, δεν έχεις μάθει τίποτα.
Με τι περιεχόμενο παρακαλω?
Όντως χρειάζεται ένα πιο κοινό σχέδιο γιατί αλλιώς θα κυβερνάει η μειοψηφία....υπομονή,στις επόμενες βουλευτικές θα γίνει(ΚΚΕ,ΑΝΕΛ,ΔΗΜΑΡ χαιρετάνε). ;)Οι δυσαρεστημενοι να καταστρωσουν κοινο σχεδιο δρασης ωστε να τους θεωρησω ενιαιο 60%.
Για την ωρα κανενα 60% δεν υπαρχει. Υπαρχει 27+7+6+5 κλπ κλπ.
Όποιος περιμένει να πειστεί από το διάγγελμα του πρωθυπουργού να μειώσει τις τιμές όταν το κράτος του μειώνει τη φορολογία κατά 10%, του αξίζει επαναφορά της φορολογίας στο 23% ώστε να αναγκαστεί να κλείσει το μπουρδέλο του και να πάει στη Μανωλάδα να μαζεύει φράουλες. Έγινε ο κάθε πίθηκος επιχειρηματίας στην εστίαση και πρέπει να τον πείσει ο Σαμαράς ποιό είναι το συμφέρον του.εδω ο πιτσαδορος εβγαλε διαγγελμα για την μειωση και μολις το 15 % μειωσε τις τιμες
ασφαλως δεν επεισε οποτε εκανε μια τρυπα στο νερο
Κανενα μετρο.Tα γνωστά,χρηματοδότηση έναντι μέτρων.
κοίτα δεν θέλω μαθήματα, δεν ξέρω τι θα κάνω, υπάρχουν και άλλα κόμματα που δεν είναι τόσο δυνατα ίσως γίνουν κι άλλα, εδώ είδαμε τη χα στη βουλή, αν μου το ελεγες πριν 5 χρόνια θα γελαγα, ας περιμένουμε λίγο, χώρια που εχω αρχίσει να πείθωμε για εξοδο από το ευρω...
Οσο περισσοτερες πολιτικες τρύπες υπαρχουν στη γεωγραφια της βουλης τοσο το χειροτερο.Όντως χρειάζεται ένα πιο κοινό σχέδιο γιατί αλλιώς θα κυβερνάει η μειοψηφία....υπομονή,στις επόμενες βουλευτικές θα γίνει(ΚΚΕ,ΑΝΕΛ,ΔΗΜΑΡ χαιρετάνε). ;)
Κανενα μετρο.