Νέα

Γνώμες για Ανδρέα Παπανδρέου. Κατέστρεψε την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ανδρέας Παπανδρέου,λαοπλάνος-φίδι κολοβό ή ηγέτης;;;

• λαοπλάνος-φίδι κολοβό

Ψήφοι: 173 66,5%
  • ηγέτης,έδωσε ψωμάκι στον λαό

Ψήφοι: 70 26,9%
  • λευκό

Ψήφοι: 17 6,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    260

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Το μνημονιο τελειωνει τον Ιουνιο του 2014. Ξυπνα.
Εμεις ακομη θα συζηταμε ποιος ειναι υπερ και ποιος κατα?
Απο δω και περα βλεπουμε τι γινεται.
Ας ειμαστε αξιοι να μην χρειαστουμε καινουργιο.

Το καινούργιο είναι έτοιμο.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Με τι περιεχόμενο παρακαλω?
''Εκθρονίστε τους παλιούς''.

Για αρχή είναι μια χαρά,η σαπίλα πρέπει να πάρει πόδι....και σαπίλα=όλοι όσοι ήταν στην βουλή τα τελευταία 30 χρόνια με τα κόμματά τους.

Το μήνυμα άλλωστε είναι σαφές,το έδειξαν και οι κάλπες τον Ιούνιο του 12,ο δικομματισμός ούτε 40% οι δυσαρεστημένοι 60% και.....

Επισκέπτης
...''οι πασοξηδες θα ειναι οι μοναδικοι ακομη και απο τους αριστερους..που θα νιωσουν περισσοτερο αβολα με νεκρικη ακαμψια ποτασα και ζιπελαιο οταν κυβερνησουμε''- Γαμμιαδων,αρχαιος εθνικοφασιστας...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
εδω ο πιτσαδορος εβγαλε διαγγελμα για την μειωση και μολις το 15 % μειωσε τις τιμες

ασφαλως δεν επεισε οποτε εκανε μια τρυπα στο νερο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
''Εκθρονίστε τους παλιούς''.

Για αρχή είναι μια χαρά,η σαπίλα πρέπει να πάρει πόδι....και σαπίλα=όλοι όσοι ήταν στην βουλή τα τελευταία 30 χρόνια με τα κόμματά τους.

Το μήνυμα άλλωστε είναι σαφές,το έδειξαν και οι κάλπες τον Ιούνιο του 12,ο δικομματισμός ούτε 40% οι δυσαρεστημένοι 60% και.....
Οι δυσαρεστημενοι να καταστρωσουν κοινο σχεδιο δρασης ωστε να τους θεωρησω ενιαιο 60%.
Για την ωρα κανενα 60% δεν υπαρχει. Υπαρχει 27+7+6+5 κλπ κλπ.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
εδω ο πιτσαδορος εβγαλε διαγγελμα για την μειωση και μολις το 15 % μειωσε τις τιμες

Μαζί θα τρώτε πίούτσες σε λίγο....

URL]]

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.520
Πόντοι
506
Αν σήμερα ψηφίζεις Τσίπρα, δεν έχεις μάθει τίποτα.
κοίτα δεν θέλω μαθήματα, δεν ξέρω τι θα κάνω, υπάρχουν και άλλα κόμματα που δεν είναι τόσο δυνατα ίσως γίνουν κι άλλα,  εδώ είδαμε τη χα στη βουλή, αν μου το ελεγες πριν 5 χρόνια θα γελαγα, ας περιμένουμε λίγο, χώρια που εχω αρχίσει να πείθωμε για εξοδο από το ευρω...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δεν πειραζει εξαλλου.
Λυσσαξανε οι μαγαζατορες οτι δεν εχουν δουλεια επειδη αναγκαζονται να βαλουν 23% στη εστιαση, και απολυουν κοσμο και δεν εχουν κινηση κλπ.
Τους το κανει δοκιμαστικα 13% και το ευχαριστω ηταν να αυξησουν 10% το κερδος τους.
Δεν πειραζει.
Απο Ιανουαριο παλι 23% και σκασμος.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Οι δυσαρεστημενοι να καταστρωσουν κοινο σχεδιο δρασης ωστε να τους θεωρησω ενιαιο 60%.
Για την ωρα κανενα 60% δεν υπαρχει. Υπαρχει 27+7+6+5 κλπ κλπ.
Όντως χρειάζεται ένα πιο κοινό σχέδιο γιατί αλλιώς θα κυβερνάει η μειοψηφία....υπομονή,στις επόμενες βουλευτικές θα γίνει(ΚΚΕ,ΑΝΕΛ,ΔΗΜΑΡ χαιρετάνε). ;)

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66

Όποιος περιμένει να πειστεί από το διάγγελμα του πρωθυπουργού να μειώσει τις τιμές όταν το κράτος του μειώνει τη φορολογία κατά 10%, του αξίζει επαναφορά της φορολογίας στο 23% ώστε να αναγκαστεί να κλείσει το μπουρδέλο του και να πάει στη Μανωλάδα να μαζεύει φράουλες. Έγινε ο κάθε πίθηκος επιχειρηματίας στην εστίαση και πρέπει να τον πείσει ο Σαμαράς ποιό είναι το συμφέρον του.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.517
Πόντοι
2.886
κοίτα δεν θέλω μαθήματα, δεν ξέρω τι θα κάνω, υπάρχουν και άλλα κόμματα που δεν είναι τόσο δυνατα ίσως γίνουν κι άλλα,  εδώ είδαμε τη χα στη βουλή, αν μου το ελεγες πριν 5 χρόνια θα γελαγα, ας περιμένουμε λίγο, χώρια που εχω αρχίσει να πείθωμε για εξοδο από το ευρω...

Η έξοδος από το Ευρώ είναι σίγουρη .Είναι θέμα χρόνου .

Υπάρχει πρόσφατο βιβλίο στα Πορτογαλικά που το εξηγεί .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Όντως χρειάζεται ένα πιο κοινό σχέδιο γιατί αλλιώς θα κυβερνάει η μειοψηφία....υπομονή,στις επόμενες βουλευτικές θα γίνει(ΚΚΕ,ΑΝΕΛ,ΔΗΜΑΡ χαιρετάνε). ;)
Οσο περισσοτερες πολιτικες τρύπες υπαρχουν στη γεωγραφια της βουλης τοσο το χειροτερο.
Το να ισχυροποιουνται κομματα που δεν συνεργαζονται με κανενα, ειναι αυτοκτονικό.
Δεν πειραζει, αν ψηφισουμε σαν ηλιθιοι και δεν βγαινει κυβερνηση, εκλογες ξανα μεχρι να βαλουμε μυαλο και να βγει.
Κανενα προβλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom