alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Αρα το προβλημα δεν ηταν οτι πηδουσε τύπε, αλλά οτι ηταν παντρεμενοςοτι ηταν παντρεμενος τυπε
αυτοι οι εσθονοι ειναι πολυ πουριτανοι![]()
Αρα το προβλημα δεν ηταν οτι πηδουσε τύπε, αλλά οτι ηταν παντρεμενοςοτι ηταν παντρεμενος τυπε
αυτοι οι εσθονοι ειναι πολυ πουριτανοι![]()
Γιουσουφακι μου εσυ,λατρη των Τουρκικων σειριαλ.Aυτος που αναφερεις ειναι ο Ιμπραημ Πασας της Αιγυπτου, τουλαχιστον 300 χρονια μεταγενεστερος απο τον Ιμπραημ, τον Βεζυρη του Σουλειμαν.
Μπα σε καλό σου, μεσημεριάτικα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά ρε ροκαβλόνη, μη συγχύζεσαι και πάθεις τίποτα, να έχουμε και τύψεις μετά.![]()
Γνωστης της Ιστοριας ειμαι, οχι λατρης των σηριαλ...Δεν μαθαινουμε ολοι ιστορια απο την τηλεοραση...Γιουσουφακι μου εσυ,λατρη των Τουρκικων σειριαλ.![]()
![]()
![]()
![]()
νταβατζη εχει μονο μεμας και η ροζαλίτσαΕσύ τι ανακατεύεσαι μωρή παραδουλεύτρα; Σου θίξαμε τον νταβατζή;![]()
γυρνα στο ποστο σου μωρη τσιμπουκοπνιχτρα, εχει κλεισει η συγγρου απο τους πακηδες που περιμενουν να σε παρτουζωσουνΕσύ τι ανακατεύεσαι μωρή παραδουλεύτρα; Σου θίξαμε τον νταβατζή;![]()
Aυτος που αναφερεις ειναι ο Ιμπραημ Πασας της Αιγυπτου, τουλαχιστον 300 χρονια μεταγενεστερος απο τον Ιμπραημ, τον Βεζυρη του Σουλειμαν.
Εσύ τι ανακατεύεσαι μωρή παραδουλεύτρα; Σου θίξαμε τον νταβατζή;![]()
μωρη παρδαλω την εκανες την πρωινη σου ΗΣΘ;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
9 ωρες βυσματωμενο σε ειχαν;
![]()
![]()
![]()
![]()