jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ναι,σκατά στα μουτρα μου
τωρα το γραφεις σωστα
Ναι,σκατά στα μουτρα μου
Για εμένα φίλε μου το θέμα είναι πιο πολύπλοκο!Δεν μπορείς ξαφνικά να ανακαλύπτεις ως Νο1 υπεύθυνο τον Ανδρέα Παπανδρέου όταν ταυτόχρονα καταρρέουν τόσες χώρες!Μιλάμε για οικονομικό πόλεμο ο οποίος σε κάθε χώρα έχει τους Δούρειους ίππους του οι οποίοι στην χώρα μας είναι οι γνωστοί "σωτήρες"!Και αντί να αναζητάμε σε αυτούς τις ευθύνες ξεθάβουμε τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Ελευθέριο Βενιζέλο!Τελείως αποπροσανατολιστικό για εμένα...Δικάστηκε, εν απουσία του ο Ανδρέας, αλλά δεν καταδικάστηκε ποτέ όσο ζούσε, από το σάπιο δικαστικό σύστημα που είχαν δημιουργήσει οι ίδιοι οι πολιτικοί, για να συντηρούν εις τους αιώνες των αιώνων την κλοπή του ''δημόσιου'' πλούτου.
ΑΓΠ...
κοινωνικοποίησε την λαμογιά και έκανε διάχυση της απάτης στον λαό...
Καλά, φάε εσύ αμάσητο ότι σου πασάρει η Αυγή και μη μιλάς.
αφισοκολλητή η πούτσα έχει φτάσει μέχρι τα αυτιά,σκούξε!τωρα το γραφεις σωστα
το θεμα τωρα ειναι οτι αυτοι που μας φερανε εδω δειχνουν οι μονοι που εχουν καταλαβει οτι ειμαστε χρεοκοπημενοι με την βουλα.για συριζαιους και καμμενους δεν χρειαζεται να ειπωθει τιποτα περαιτερω.μονο να φωναζουν ξερουν αλλωστε.ομως οι επιλογες ειναι 2 και γνωστες.η μενουμε ευρωπη η φευγουμε απο ευρω και μενουμε μονοι μας.δεν υπαρχει τριτη επιλογη.ο αλαβανος το κκε και η χρυσαυγιτες τουλαχιστον τασσονται ξεκαθαρα υπερ της εξοδου απο ευρωζωνη και ενδεχομενως απο ε.ε.οι αλλοι δυο απλως δημαγωγουν.
Για εμένα φίλε μου το θέμα είναι πιο πολύπλοκο!Δεν μπορείς ξαφνικά να ανακαλύπτεις ως Νο1 υπεύθυνο τον Ανδρέα Παπανδρέου όταν ταυτόχρονα καταρρέουν τόσες χώρες!Μιλάμε για οικονομικό πόλεμο ο οποίος σε κάθε χώρα έχει τους Δούρειους ίππους του οι οποίοι στην χώρα μας είναι οι γνωστοί "σωτήρες"!Και αντί να αναζητάμε σε αυτούς τις ευθύνες ξεθάβουμε τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Ελευθέριο Βενιζέλο!Τελείως αποπροσανατολιστικό για εμένα...
Σιγά μην απαντήσω στις μαλακίες σου ρε καμένε. Γράψε μας τώρα τίποτα για τους Νεφελίμ να γελάσουμε.
Σεβασμο απεριοριστο εχω και στον Καραμανλη,που ηταν σαφως πιο μετρημενος και συγκροτημενος,σε σχεση με τον αντρεα που ηταν πιο ριψοκινδυνος αλλα με μεγαλυτερο πολιτικο ταλεντο
Αν είχε καταδικαστεί τότε, τα πράγματα στη χώρα μας θα ήταν διαφορετικά.
Και ναι καταρρέουν στην Ευρώπη οι χώρες του Νότου!Το θεωρείς τυχαίο;
Οι Βόρειες χώρες, ήταν και είναι αδιάφθορες;Δε νομίζω!Γιατί αυτές ευημερούν;
Μόνο ο Νότος ήταν διεφθαρμένος;
Στοχευμένος οικονομικός πόλεμος!
Να λες ψέματα και να σε πιστεύουνε.Ποδοσφαιρικό ταλέντο ξέρω τι είναι. Μουσικό ταλέντο επίσης. Το "πολιτικό ταλέντο" τι στο διάολο είναι; Εξήγησε το αν μπορείς γιατί μάλλον είμαι χαζός και δεν μπορώ να το συλλάβω.
Ήταν ρητορικό το ερώτημα μου. Εννοείται πως συμφωνώ μαζί σου, απλώς ήθελα να δω τι εννοεί ο xilnik. Δημαγωγός επιπέδου Champions League ήταν ο Αντρέας. Όχι ότι υποστηρίζω τους άλλους που κυβέρνησαν. Όλοι τα ίδια σκ@τ@ είναι. Και δεν είναι ανίκανοι, δεν κατέστρεψαν τη χώρα κατά λάθος αλλά βάσει σχεδίου. Άποψη μου τουλάχιστον.Να λες ψέματα και να σε πιστεύουνε.
Καλά, ας μην ήταν οι Ολυμπιακοί και ακόμη το Ελληνικό και τον μουτζούρη θα είχαμε.
Γεια σου ρε αρχουσα ταξη με τα ωραια σου!όχι.. απλά στις Βόρειες χώρες η διαφθορά είναι αυστηρά ελεγχόμενη και δεν επηρεάζει σε τίποτε την λειτουργία του κράτους και την ευημερία των πολιτών... και το κυριώτερο αν προπαθήσει να ξεφύγει από τα προκαθορισμένα πλαίσια ο πέλεκυς της δικαιοσύνης πίπτει χωρίς διακρίσεις...
σε αντίθεση στις Νότιες χώρες η διαφθορά είναι ανεξέλεκτη, έχει διαποτίσει τον κοινωνικό ιστό, αφορά ΟΛΟΥΣ περιλαμβάνει όλους τους πολίτες και το κυριώτερο θεωρείται κάτι το φυσιολογικό από ΟΛΟΥΣ τους πολίτες...