Νέα

Γνώμες για Ανδρέα Παπανδρέου. Κατέστρεψε την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ανδρέας Παπανδρέου,λαοπλάνος-φίδι κολοβό ή ηγέτης;;;

• λαοπλάνος-φίδι κολοβό

Ψήφοι: 164 67,8%
  • ηγέτης,έδωσε ψωμάκι στον λαό

Ψήφοι: 64 26,4%
  • λευκό

Ψήφοι: 14 5,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Πόσα/ποια έσπειρε;;;

Εγώ ξέρω ότι μόνο κέρατο έριχνε στην γυναίκα του με μπάζα,μπαζογάμης δηλαδή.

Και μαλιστα αεροσυνοδο!!!! Οχι με καμμια χωμενη στην κουζινα να φτιαχνει....κεφτεδακια

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.457
Πόντοι
216
Πόσα/ποια έσπειρε;;;

Εγώ ξέρω ότι μόνο κέρατο έριχνε στην γυναίκα του με μπάζα,μπαζογάμης δηλαδή.
Έσπειρε τον προδότη Γιωργάκη, τον αποτυχημένο συγγραφέα Νίκο, το βλάκα Αντρίκο, την μάτυρα του Ιεχωβά Σοφία και την εξώγαμη Άντρεα στη Σουηδία (όπου τάχα έκανε αντίσταση στη Χούντα. ΧΑχαχααχαχ!).

Επισκέπτης
Τωρα βεβαιως οι δεκσοι,ειδικα οι πιο ηλιθιοι(γιατι και εκει υπαρχουν διαβαθμισεις)τον βριζουν.

Σικε ολα αυτα:Το οτι ο Ανδρεας ιδρυσε το ΠΑΣΟΚ το 1974 αυτο και μονο δειχνει ποσο ΜΠΡΟΣΤΑ εβλεπε.

Αντι να λενε ΕΥΤΥΧΩΣ ηρθε το ΠΑΣΟΚ και εκανε το 1981 τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ που επρεπε να γινουν,λενε μαλακιες του τυπου το χρεος,ο λαικισμος του ΠΑΣΟΚ και τα ρεστα...μιλαμε για ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ(οι δεκσοι παντα).

Οσο πιο χοντρα βλεπεις δεκσο να βριζει το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρεα ειδικοτερα τοσο πιο ΗΛΙΘΙΟΣ ειναι._

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σκατα στον ταφο του πουστη

Illuminato_12

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο καλύτερος μακράν Πρωθυπουργός της Ελλάδας μετά το 1974. Και ήταν ο Έλληνας πολιτικός ηγέτης που έδωσε τα περισσότερα υπέρ του λαού και υπερασπίστηκε καλύτερα τα συμφέροντα του Ελληνισμού από οποιονδήποτε άλλον. Ο γιος του δεν πήρε τίποτα από τον πατέρα του, παρά μόνο το όνομα.
Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, δεν έχω βολευτεί από κανένα κόμμα και αυτά που γράφω είναι απλά προσωπική μου γνώμη.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ηταν ο μεγαλυτερος λαοπλανος που γενησε αυτη η χωρα
φοβερος οικονομολογος κατεστρεψε την ελλαδα μεσα σε 10 χρονια αλλα δεν περιμενεις κατι καλητερο απο καποιον που τον κυνηγα ο πατερας του να τον βαλει φυλακη και λεει οτι αν καποτε κυβερνηση αυτος την ελλαδα θα σας καταστρεψει
αυτα ειναι τα καλα της δημοκρατια σας να την χερεστε κυριοι

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Του αφιερωνω αυτο το τραγουδι του σκατοψυχου.
Μας υποχρέωσες αλλα δεν μας είπες πόσο μας χρεωσες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αστους να λενε...Αλλωστε Ελλην δεκσος=ΗΛΙΘΙΟΣ(Παττακος σπρεχεν).

Εαν δεν υπηρχε ΠΑΣΟΚ και Αντρεας το ΚΚΕ θα καθαριζε κανα 25αρι% στη χειροτερη...Καλο θα ηταν λοιπον να του αναβουν ενα κερακι που και που,για τους δεκσους λεω.

Μεγαλη εφευρεση το ΠΑΣΟΚ λεμε...

δηλαδή στην υπόλοιπη Ευρώπη που δεν είχαν Αντρέα τα αντιστοιχα κομμουνιστικά κόμματα καθαρίζουν κανά 30% να πούμε...

ααα ναι όπως επίσης και στην Ανατολική Ευρώπη που τα δοκιμάσανε και στην πράξη...

Επισκέπτης
δηλαδή στην υπόλοιπη Ευρώπη που δεν είχαν Αντρέα τα αντιστοιχα κομμουνιστικά κόμματα καθαρίζουν κανά 30% να πούμε...

ααα ναι όπως επίσης και στην Ανατολική Ευρώπη που τα δοκιμάσανε και στην πράξη...
Βλακωδης και ανιστορητη συγκριση,απο εναν ελληνα δεκσο:Tυχαιο?δε νομιζω.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Γεροτράμυ πότε με το καλό λες να πας να βρεις τον Αντρίκο να τα πείτε;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Βλακωδης και ανιστορητη συγκριση,απο εναν ελληνα δεκσο:Tυχαιο?δε νομιζω.
ότι δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις με επιχειρήματα το αντιμετωπίζεις με ύβρεις... συνήθης πρακτική σου δεν εκπλήσσομαι..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο καλύτερος μακράν Πρωθυπουργός της Ελλάδας μετά το 1974. Και ήταν ο Έλληνας πολιτικός ηγέτης που έδωσε τα περισσότερα υπέρ του λαού και υπερασπίστηκε καλύτερα τα συμφέροντα του Ελληνισμού από οποιονδήποτε άλλον. Ο γιος του δεν πήρε τίποτα από τον πατέρα του, παρά μόνο το όνομα.
Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, δεν έχω βολευτεί από κανένα κόμμα και αυτά που γράφω είναι απλά προσωπική μου γνώμη.

Bεβαια. Για αυτο προκοψαμε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ενα δικιο το εχεις,δεν υπαρχουν αντεπιχειρηματα απεναντι στη ΒΛΑΚΕΙΑ.

γενικά δεν έχεις κανένα επιχείρημα... μόνο βρισιές... αυτό δείχνει απλά το πνευματικό και ηθικό σου επίπεδο.. τίποτε λιγώτερο και τίποτε παραπάνω...

δεν αναμένονται φυσικά περισσότερα από άτομα σαν και σένα και του περιβάλλοντος σου ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom