gari10
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 2.727
τα ετοιμα ηταν δανεικα ...Ο λαός έφαγε ψωμάκι από τα έτοιμα. Τώρα που τελείωσαν τα έτοιμα, τον πούλο όλοι
τα ετοιμα ηταν δανεικα ...Ο λαός έφαγε ψωμάκι από τα έτοιμα. Τώρα που τελείωσαν τα έτοιμα, τον πούλο όλοι
δυστυχως φιλε μου, οι ψηφοφοροι ειναι ζωα που ψηφιζουν (που ελεγε και ενας μεγαλος Εβραιος πολιτικος)... πληρως χειραγωγουμενοι απο τα ΜΜΕ και τις κωλοφυλλαδες που παρουσιαζουν ψευδως την πραγματικοτητα! Αν κατσεις και ρωτησεις ολους οσους κατηγορουν το Μητσοτακη, μα καλα γιατι ηταν κακος πρωθυπουργος? θα σου πουν γιατι ειναι γκαντεμης! Θα σου απαντησουν με τηλεοπτικο σλογκαν δηλαδη διχως να γνωριζουν ποια και ποια ειναι τα καλα και τα κακα που εκανε ή επιχειρησε να κανει! Αν ρωτησεις τους ιδιους γιατι ηταν κακος πρωθυπουργος ο Κ.Καραμανλης θα σου πουν γιατι ειναι μπουχεσας και τρωει σουβλακια! Απαντηση μεσημεριαναδικου κατωτατου επιπεδου! Απο την άλλη, ο Αντρεαςητανε μαγκας που ξενοπηδαγε γιατι ετσι λεγανετα ΜΜΕ, ήτανε πατριωτης που ελεγε "εξω οι βασεις του θανατου, εξω απο την ΕΟΚ, ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο" και λοιπες γραφικες μαλακίες, όταν απο μπροστα ελεγε αυτα και απο πισω εκανε τα ακριβως αντιθετα!Ειμαι σιγουρος πως ολοι αυτοι που εκφερουν τετοιες αποψεις, ειναι πεπεισμενοι πως την βιλα της Εκαλης την εφιαξε με δανεικα απο τον Παπουλια(!) αφου ετσι λενε τα ΜΜΕ...Αυτή η μαλακία θα μας φάει σαν Έλληνες
"Περνούσαμε καλά"
"Οι ταβέρνες ήταν γεμάτες" κλπ
Εντελώς επιφανειακή προσέγγιση
Ότι το 1985 πτωχεύσαμε σχεδόν-ο Χαλικιάς είχε πει στον Ανδρέα ότι μείναμε με 200.000 δολάρια στο ταμείο-δεν το θυμάται κανείς....
Και αν μιλάτε για καλοπέραση,μακράν η Νο1 περίοδος ήταν του Σημίτη
Χρηματοιστήριο,οικοδομές,αυτοκίνητα,απελευθέρωση καταναλωτικής πίστης,κάρτες,Καγιέν κλπ
Όσο για την περίοδο Μητσοτάκη,είναι μικρή για να κριθεί
Πήγε να ξεκινήσει αποκρατικοποιήσεις,αλλά κυρίως στον ΟΤΕ συνάντησε τείχος από το ΠΑΣΟΚ,που ως γνωστόν ήθελε τον ΟΤΕ κρατικό και έτσι και τον κράτησε άλλωστε(![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
ΥΓ Γενικά ο Ανδρέας ήταν ο.....Αττίλας για την σύγχρονη Ελλάδα
Όχι οικονομικά,αλλά για την νοοτροπία τπυ εγκαθίδρυσε
Συνδικαλιστές,λαμόγια στις ΔΕΚΟ,εργατοπατέρες,"είπαμε να κάνουμε και κανένα δωράκι",ανομία και ασυδοσία,κομματισμός παντού(έφερνε πάντα μετά από 10 και 20 χρόνια αποστρατίας Πασοκτσήδες στρατηγούς και τους ξαναέκανε Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ κλπ),Αρκουδέες,Τόμπρες,Κουτσόγιωργες,πουτάνες,μπουζούκια με Κατσιφάρα και Παπούλια(τρομάρα του),μάγοι και αστρολόγοι καιο σεισμολόγοι,κολλητικλίκια με Λούβαρη,αγορές του αιώνα,ξεβρακώματα Κολλάδων,καλαμπόκια......
Ό,τι και να πιάσεις για αυτόν τον άνθρωπο,είναι σάπιο......
Και αν βγεις έξω στο δρόμο και ρωτήσεις 100 μαλάκες στην τύχη ,θα σου πουν "μεγάλος ηγέτης ο Ανδρέας"....
Αυτό φαντάζομαι έγινε στην 2ρη τετραετία που είχε πάθει μαλάκινση έτσι;;;Υπάρχει και πιο κορυφαία φράση
Είχε παρθεί μια γελοία απόφαση στο Υπουργικό Συμβούλιο(το οποίο συνεδρίαζε μία φορά το εξάμηνο,όταν έβρισκε χρόνο ο Ανδρέας από τις παρτούζες)
και τί είπε ο αθεόφοβος(έμεινε η φράση στην Ιστορία)
"ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΗΔΡΕΥΑ"...........
δυστυχως φιλε μου,
Δηλαδή έπρεπε ο κόσμος να ψηφίσει τον ανίκανο Κωστάκη;;;έχω πάψει πλέον να πιστεύω ότι ευθύνονται τα ΜΜΕ
όσο ζώο και αν είναι ο Έλληνας(Πασοκτσής) ψηφοφόρος,πλέον κάποια πράγματα είναι πασιφανέστατα-Ό,ΤΙ και να λένε τα ΜΜΕ
πχ λεφτά υπάρχουν-κόψιμο μισθών,συντάξεων,δώρων
τα ΜΜΕ κάνουν τη δουλειά τους
ξέρω ανθρώπους που έπαιρναν 100 ευρώ,τώρα παίρνουν 65 ευρώ και αυτοί και όλη η οικογένειά τους ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες τοπικές εκλογές.....
αυτό πλέον δεν οφείλεται ούτε στο ΜΕΓΚΑ ούτε στην Τρέμη ούτε πουθενά.....το πού οφείλεται είναι καθαρά θέμα ψυχιατρικής μελέτης
όπως και το 40% του Ανδρέα το 1989,το 46% το 1993,το 46% το 2009 κλπ
Καλά την επόμενη φορά θα φροντίσουμε...
Οκ,την ημέρα που θα αποφασίσει ο μπούλης σας να δώσει επιτέλους εξηγήσεις...εσένα πρέπει να σου αφαιρεθεί το δικαίωμα ψήφου
χωρίς να είμαι καθόλου υποστηρικτής του Κωστάκη,Δηλαδή έπρεπε ο κόσμος να ψηφίσει τον ανίκανο Κωστάκη;;;![]()
Τσου μέχρι τώρα,αλλά τα πράγματα Κωστάκης ή Γιωργάκης ήτανε(μπρος γκρεμός-πίσω ρέμα που λένε).χωρίς να είμαι καθόλου υποστηρικτής του Κωστάκη,
θεωρεί κανείς αντικειμενικά σκεπτόμενος, ότι ο Γιωργάκης τα πάει πολύ καλά και αυτά που γίνονται επιβεβαιώνουν τις προσδοκίες του κόσμου αλλά και τα λεγόμενά του ?
χα χα αυτο το περιβοητο "τα λεφτα υπαρχουν" και το συνολο των προεκλογικων εξαγγελιων του ΓΑΠ, αποτελουν την μεγαλυτερη περιπτωση πολιτικης εξαπατησης στα παγκοσμια χρονικα! Και δεν νοιωθουν ουτε την αναγκη να απολογηθουν! Για τοσο θρασεις ψευτες μιλαμε και για τοσο ζωα πολιτες!έδωσε επαρκέστατες εξηγήσεις πριν τις εκλογές
είπε θα πάρουμε μέτρα,και ο άλλος είπε αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό
ο ένας πήρε 36 και ο άλλος 46%.....
θα μπορούσε όμως κάποιος να πεί..... με ποιόν στην κυβέρνηση περνάμε χειρότερα τα τελευταία χρόνια που έχουμε βιώματα ?Τσου μέχρι τώρα,αλλά τα πράγματα Κωστάκης ή Γιωργάκης(μπρος γκρεμός-πίσω ρέμα που λένε).