Διαγραμμένο μέλος 241643
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2024
- Like
- 247
- Πόντοι
- 20
Όταν όλοι τον έλεγαν για τον Κοσκωτά να ελέγξει από που έχει τόσα λεφτά αυτός άκουγε τον Κουτσόγιωργα πως όλα είναι νόμιμα!! Αθάνατο ελληνικό Κράτος!!!
Από παραγωγικό κράτος , έγινε ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ το κράτος.
Διαλύθηκε η πειθαρχία παντού και όλοι έψαχναν την αρπαχτή.
όπως ο Ρομπέν των Δασών , που έκλεβε πλούσιους και
έδινε βοήθεια σε φτωχούς.
Απλά ο Ρομπέν των Δασών, δεν γινόταν πολυεκατομμυριούχος
όπως οι Πασόκοι και οι κλέφτες της ΝΔ !
Όποιος υποστηρίζει ΝΔ, και δεν έχει πα΄ρει λεφτά
είναι τελείως χαζός !
Μπορεί κάποιος παλιότερος να θυμηθεί γιατί έφυγαν όλες οι βιομηχανίες απ την Ελλάδα; γιατί πλέον τα πιτσος φτιάχνονται στην Τουρκία, ενώ κάποτε βγαζαμε από λάστιχα αυτοκινήτων μέχρι κ αυτοκίνητα αφού υπήρχε εργοστάσιο της datsun
γιατί φασίστας;Αντίστοιχα ο πατέρας του ο φασίστας έμεινε στην ιστορία ως "ο γέρος της Δημοκρατίας".
Όλοι λαοπλανοι ήταν / είναι. Πλέον, είναι άδικο να το λέμε μόνο για τον Αντρέα αυτό.Λαοπλάνος-φίδι κολοβό ο Ανδρέας για τα δύο τρίτα των μελών/επισκεπτών στον νήμα εδώ.
Ο λαός το Μπου μίλησε. Όρθωσε το ανάστημα του.
:-)
Όλοι λαοπλανοι ήταν / είναι. Πλέον, είναι άδικο να το λέμε μόνο για τον Αντρέα αυτό.
ο ανδρεας δεν κατάστρεψε την ελλαδα .... κατέστρεψε τους ελληνες ..... τους εκανε λαμογια απατεωνες ρουφιανους συμφεροντολόγους και πως να μπεις στο δημοσιο
Φταιει αραγε ο Ανδρεας Παπανδρέου που ενας υπουργος πλακώνει εναν υπαλληλο στο αεροδρομιο εν ετη 2024 και σε κατασταση αμόκ πλασάρεται στον αστυνομικό ως πολιτικος που χρήζει ασυλίας ;
Ο Ανδρεας εχει 30 χρονια που πεθανε αλλα για τους σημερινούς κοπριτες φταιει ο Ανδρεας.
Δλδ εγω αν κλέψω θα φταιει η συνθήκη οχι εγω.
Καλη φαση
Αφού η ΝΔ ΠΟΤΕ δεν ξέρει, δεν φταίει, δεν είναι υπεύθυνη γενικώς , στρατηγός άνεμος, μια φορα στα 10000 χρονια τυφώνες, Χουτου, Τουτσι, Ουκρανία.Φταιει αραγε ο Ανδρεας Παπανδρέου που ενας υπουργος πλακώνει εναν υπαλληλο στο αεροδρομιο εν ετη 2024 και σε κατασταση αμόκ πλασάρεται στον αστυνομικό ως πολιτικος που χρήζει ασυλίας ;
Ο Ανδρεας εχει 30 χρονια που πεθανε αλλα για τους σημερινούς κοπριτες φταιει ο Ανδρεας.
Δλδ εγω αν κλέψω θα φταιει η συνθήκη οχι εγω.
Καλη φαση
Βαλε και τα μνημονια που εφερε ο Τσιπρας και γαμησε την χωραΑφού η ΝΔ ΠΟΤΕ δεν ξέρει, δεν φταίει, δεν είναι υπεύθυνη γενικώς , στρατηγός άνεμος, μια φορα στα 10000 χρονια τυφώνες, Χουτου, Τουτσι, Ουκρανία.
Σωστό.
Η Ελλάδα δεν είναι μόνο ο χώρος, ή ο πολιτισμός κι η ιστορία της, είναι και το ανθρώπινο δυναμικό της.
Ας τον κρίνει ο λαός του Μπου. :-)
Ψηφίστε.
Έδωσε ο Αντρέας απλά ψωμάκι στο λαό, ή αποδείχτηκε τελικά φίδι κολοβό;